EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cod galben de ceata in sapte judete din Transilvania

publicat 2024-02-19 07:30:12 (Mediafax)
Cod galben de ceata in sapte judete din Transilvania Potrivit ANM; sunt vizate localitati din judetele Maramures, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Covasna, Brasov si Harghita. ...continuare.

Povestea familiei care a construit o casa moderna din baloti de paie: "Soba ajuta la incalzirea intregii locuinte" FOTO

publicat 2024-02-18 23:30:02 (Adevarul)
Povestea familiei care a construit o casa moderna din baloti de paie: Soba ajuta la incalzirea intregii locuinte FOTO O familie din comuna Bradesti, judetul Harghita, locuieste de sase ani intr-o casa construita din baloti de paie. Locuinta este realizata integral din materiale naturale si a starnit admiratia oamenilor. ...continuare.

Bomba cu aruncator din al Doilea Razboi Mondial, gasit intr-un parau din Harghita

publicat 2024-02-17 19:45:16 (Jurnalul-National)
Bomba cu aruncator din al Doilea Razboi Mondial, gasit intr-un parau din Harghita O bomba cu aruncator din al Doilea Razboi Mondial a fost gasit, sambata, gasit intr-un parau din Harghita. ...continuare.

Descoperire periculoasa in Harghita: bomba gasita intr-un parau

publicat 2024-02-17 16:30:18 (Puterea)
Descoperire periculoasa in Harghita: bomba gasita intr-un parau O bomba de aruncator din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita in apele paraului Jolotca, in apropierea localitatii Sarmas, judetul Harghita. Incidentul, petrecut sambata, a mobilizat rapid autoritatile locale. Localnicul care a facut descoperirea a alertat imediat echipa de pirotehnisti din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita. Expertii ISU […]The post Descoperire periculoasa in Harghita: bomba gasita intr-un parau appeared... ...continuare.

Bomba de aruncator din Al Doilea Razboi Mondial, gasita intr-un parau din Harghita

publicat 2024-02-17 14:00:01 (Adevarul)
Bomba de aruncator din Al Doilea Razboi Mondial, gasita intr-un parau din Harghita O bomba de aruncator a fost descoperita sambata de un barbat, in paraul Jolotca, din localitatea Sarmas. La fata locului au intervenit pirotehnicienii din cadrul ISU Harghita si un echipaj de Politie. ...continuare.

Bomba de aruncator din Al Doilea Razboi Mondial, gasita intr-un parau, in Harghita | FOTO

publicat 2024-02-17 13:30:16 (ProTV)
Bomba de aruncator din Al Doilea Razboi Mondial, gasita intr-un parau, in Harghita | FOTO O bomba de aruncator din Al Doilea Razboi Mondial a fost gasita, sâmbata, în pârâul Jolotca, din localitatea Sarmas.   ...continuare.

UPDATE Atentie, SOFERI! Cod GALBEN de ceata densa in judetele Covasna, Brasov si Harghita, sambata dimineata

publicat 2024-02-17 10:00:09 (Jurnalul-National)
UPDATE Atentie, SOFERI! Cod GALBEN de ceata densa in judetele Covasna, Brasov si Harghita, sambata dimineata Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata densa in zone din judetele Brasov si Harghita, valabila in urmatoarele ore. ...continuare.

Situatia traficului, sambata dimineata: restrictii in Alba, ceata in Harghita

publicat 2024-02-17 07:45:13 (Mediafax)
Situatia traficului, sambata dimineata: restrictii in Alba, ceata in Harghita Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este in continuare restrictionat, pe un sens, pe DN 67C, intre localitatile Sugag si Tau Bistra, judetul Alba, din cauza unor caderi de pietre de pe versant pe carosabil. ...continuare.

Ungaria i-a revocat pasaportul diplomatic patronului fabricii de bere Csíki Sör. Presa maghiara scrie ca incercase sa scape de o amenda in Romania aratand documentul

publicat 2024-02-06 16:15:11 (Libertatea)
Ungaria i-a revocat pasaportul diplomatic patronului fabricii de bere Csíki Sör. Presa maghiara scrie ca incercase sa scape de o amenda in Romania aratand documentul Péter Szijjártó, ministrul de externe al Ungariei, a decis revocarea pasaportului diplomatic al lui Lénárd András Lénárd, 46 de ani, proprietarul fabricii de bere Csíki Sör, care are sediul in Sansimion, judetul Harghita, in urma unor intrebari ridicate de Ágnes Vadai, reprezentanta Coalitiei Democrate, cu privire la motivele emiterii acestui document, relateaza publicatia Heti Világgazdaság. Decizia […] ...continuare.

Accident feroviar ingrozitor in Harghita. O femeie a fost spulberata de tren

publicat 2024-02-05 15:00:16 (Click)
Accident feroviar ingrozitor in Harghita. O femeie a fost spulberata de tren O persoana a fost lovita mortal de tren, intre statiile Toplita si Galautas, in noaptea de duminica spre luni, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Harghita. La fata locului au fost trimise numeroase echipaje de la ISU si Politie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.