EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urm. »

Trump cere stergerea Iranului de pe fata Pamantului. Ce a declansat reactia fostului presedinte

publicat 2024-07-26 10:15:10 (Mediafax)
Trump cere stergerea Iranului de pe fata Pamantului. Ce a declansat reactia fostului presedinte Fostul presedinte american a comentat ceea ce a spus premierul israelian Benjamin Netanyahu, care a vorbit despre o astfel de amenintare in fata Congresului SUA. ...continuare.

Kamala Harris sta mai bine decat Biden in statele-cheie care decid noul presedinte al SUA. Ce spun ultimele sondaje

publicat 2024-07-26 09:45:03 (Antena3)
Kamala Harris sta mai bine decat Biden in statele-cheie care decid noul presedinte al SUA. Ce spun ultimele sondaje Kamala Harris, care se pregateste, aparent fara emotii, pentru nominalizarea la presedintie din partea Partidului Democrat din SUA, are performante mai bune decat presedintele Joe Biden in statele-cheie in... ...continuare.

Kamala Harris i-a spus lui Netanyahu ca "este timpul" sa razboiul din Gaza sa se incheie

publicat 2024-07-26 09:30:09 (Mediafax)
Kamala Harris i-a spus lui Netanyahu ca este timpul sa razboiul din Gaza sa se incheie Adoptand un ton mai dur decat presedintele Joe Biden, Kamala Harris a declarat ca si-a exprimat clar "ingrijorarile serioase" cu privire la victimele din Gaza, spunandu-i lui Netanyahu ca modul in care Israelul se apara conteaza, scrie BBC. ...continuare.

Geoana, despre prezenta lui Ciuca la summitul NATO: "Probabil s-a autoinvitat". Ciuca riposteaza: M-a invitat presedintele

publicat 2024-07-26 09:15:03 (Antena3)
Geoana, despre prezenta lui Ciuca la summitul NATO: Probabil s-a autoinvitat. Ciuca riposteaza: M-a invitat presedintele Mircea Geoana a declarat ca s-a intalnit cu Nicolae Ciuca la summitul NATO, la care liderul PNL "probabil s-a autoinvitat" ...continuare.

Rasturnare de situatie. Harris reduce diferenta fata de Trump, constata ultimele sondaje

publicat 2024-07-26 08:45:12 (ProTV)
Rasturnare de situatie. Harris reduce diferenta fata de Trump, constata ultimele sondaje Vicepresedintele Kamala Harris începe un sprint de 103 zile pentru presedintie într-o cursa cu fostul presedinte Donald J. Trump, potrivit ultimului sondaj New York Times/Siena College. ...continuare.

Marcel Ciolacu anunta ca nu renunta la digitalizare in sistemul fiscal: „Nu-mi cereti sa fiu comod pentru ca este an electoral „

publicat 2024-07-25 12:45:07 (Income-Magazine)
Marcel Ciolacu anunta ca nu renunta la digitalizare in sistemul fiscal: „Nu-mi cereti sa fiu comod pentru ca este an electoral „ Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seara, ca nu va renunta la digitalizarea sistemului fiscal, chiar daca considera ca in unele locuri s-a exagerat, insa acolo s-a intervenit pentru a remedia situatiile respective la solicitarea pietei. "Nu-mi cereti sa fiu comod pentru ca este an electoral", a declarat Ciolacu, precizand ca nu accepta vesnicele carcoteli […] ...continuare.

Ciolacu: In noua conducere a PSD imi doresc sa se regaseasca si oameni tineri si profesionisti din afara partidului

publicat 2024-07-25 09:15:07 (Income-Magazine)
Ciolacu: In noua conducere a PSD imi doresc sa se regaseasca si oameni tineri si profesionisti din afara partidului Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca la congres isi propune ca in conducerea partidului sa se regaseasca si oameni tineri care au confirmat la alegerile locale, dar isi doreste si intarirea laturii de profesionalizare a formatiunii prin atragerea de profesionisti care au confirmat in domeniile in care activeaza. El a raspuns astfel, intrebat […] ...continuare.

Dan Barna: Delegatia romana din Renew nu l-ar vota pe Klaus Iohannis pentru postul de comisar

publicat 2024-07-23 10:30:10 (Mediafax)
Dan Barna: Delegatia romana din Renew nu l-ar vota pe Klaus Iohannis pentru postul de comisar Dan Barna considera varianta Klaus Iohannis comisar european cea mai proasta dintre solutii. ...continuare.

Un nou candidat, in cursa pentru presedintia Romaniei

publicat 2024-07-22 11:30:09 (Money.ro)
Un nou candidat, in cursa pentru presedintia Romaniei Alegeri prezidentiale Cristian Diaconescu, fost diplomat si ministru in trei guverne, a luat decizia de a candida la presedintia Romaniei, au transmis surse din apropierea acestuia pentru Gandul. Conform informatiilor, fostul presedinte PMP, pregateste lansarea oficiala, care va avea loc in urmatoarele zile. Diaconescu a pornit la drum cu inceputul, crearea unei miscari numite Asociatia […]Articolul Un nou candidat, in cursa pentru presedintia Romaniei apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Presedintii Partidului Democrat din toate statele americane o sustin pe Kamala Harris. De ce Barack Obama pastreaza tacerea

publicat 2024-07-22 11:00:10 (ProTV)
Presedintii Partidului Democrat din toate statele americane o sustin pe Kamala Harris. De ce Barack Obama pastreaza tacerea Presedintii Partidului Democrat din toate statele americane si-au exprimat sustinerea fata de vicepresedinta SUA Kamala Harris pentru a fi noul candidat al partidului în alegerile prezidentiale din 5 noiembrie. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.