EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 8 9 Pag. urm. »

Sute de pesti morti din cauza caldurii la Iasi

publicat 2024-07-21 19:30:12 (Puterea)
Sute de pesti morti din cauza caldurii la Iasi Un fenomen ingrijorator a avut loc la Iasi, acolo unde sute de pesti morti au fost vazuti la suprafata unui lac. Cel mai probabil, fenomenul a fost cauzat de caldura extrema din ultimele zile.  In urma verificarilor, s-a constat ca nu este un accident ecologic cauzat de o sursa de poluare accidentala. Conducerea primariei a dat […]The post Sute de pesti morti din cauza caldurii la Iasi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marea Adriatica clocoteste la propriu. Temperatura apei a depasit 30 de grade

publicat 2024-07-19 14:00:01 (Adevarul)
Marea Adriatica clocoteste la propriu. Temperatura apei a depasit 30 de grade De cel putin opt zile, temperatura in Adriatica dintre Romagna si Marche se apropie sau depaseste 30 de grade, cu mai mult de doua grade peste mediile inregistrate pentru aceasta perioada. ...continuare.

Poluarea in Bucuresti: Nivelul s-a dublat fata de vara trecuta

publicat 2024-07-19 12:30:11 (Puterea)
Poluarea in Bucuresti: Nivelul s-a dublat fata de vara trecuta Potrivit datelor furnizate de statiile de monitorizare a calitatii aerului, amplasate in centrul si la periferia municipiului Bucuresti, nivelul de poluare s-a dublat in zona Capitalei. Expertii sustin ca acest fenomen este mai degraba frecvent in sezonul rece si neobisnuit vara. "Este ciudat, pentru ca, de obicei, vara nu avem sursele poluarii, nu avem incalzire […]The post Poluarea in Bucuresti: Nivelul s-a dublat fata de vara trecuta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iunie 2024: Record de incendii de vegetatie, de trei ori mai mare decat in 2023

publicat 2024-07-19 12:30:11 (Puterea)
Iunie 2024: Record de incendii de vegetatie, de trei ori mai mare decat in 2023 Prima luna de vara a acestui an a fost una a recordurilor negative, din punct de vedere al incendiilor in general si al incendiilor de vegetatie, in special. O arata statisticile Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului (ANPM), potrivit carora, in luna iunie, numarul incendiilor care au implicat vegetatia si au provocat poluarea apei, solului sau […]The post Iunie 2024: Record de incendii de vegetatie, de trei ori mai mare decat in 2023 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Locuintele verzi, tot mai preferate de catre romani. Principalele avantaje ale caselor ecologice

publicat 2024-07-19 12:30:02 (Antena3)
Locuintele verzi, tot mai preferate de catre romani. Principalele avantaje ale caselor ecologice In ultimii ani, tot mai multi romani s-au indreptat spre case eficiente din punct de vedere energetic, atat pentru a fi independenti, cat si pentru a-si micsora facturile.Locuintele verzi pe care dezvoltat... ...continuare.

Incendiile, noua normalitate a zilelor caniculare in Romania. "S-au speriat oamenii cand au vazut foc deasupra satului"

publicat 2024-07-17 02:00:01 (Adevarul)
Incendiile, noua normalitate a zilelor caniculare in Romania. S-au speriat oamenii cand au vazut foc deasupra satului Concedii anulate, chemari din libere si mai multe interventii decat au avut vreodata, este noua normalitate pentru pompieri, de cand Romania arde la peste 40 de grade Celsius. ...continuare.

Parcul Natural Vacaresti are, incepand de luna aceasta, un serviciu privat de pompieri si va avea si un sistem de hidranti

publicat 2024-07-16 23:45:04 (Antena3)
Parcul Natural Vacaresti are, incepand de luna aceasta, un serviciu privat de pompieri si va avea si un sistem de hidranti Parcul Natural Vacaresti are de la inceputul acestei luni un serviciu privat de pompieri ...continuare.

Efect neasteptat al incalzirii globale. Turistii aleg tarile nordice in locul Italiei

publicat 2024-07-05 10:00:08 (Mediafax)
Efect neasteptat al incalzirii globale. Turistii aleg tarile nordice in locul Italiei Numarul rezeverzarilor la hotelurile din scandinavia a crescut cu 27% in acesta vara fata de aceeasi perioada a anului trecut, a aratat Misty Belles, purtator de cuvant pentru Virtuoso, o retea de peste 20.000 de consultanti in turism, scrie FT. Suedia a vazut o crestere de 47%, in timp ce Italia doar de 3%. ...continuare.

EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deseuri din Arges: parau poluat si niveluri de amoniu depasite de peste 800 de ori

publicat 2024-07-04 12:45:01 (Adevarul)
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deseuri din Arges: parau poluat si niveluri de amoniu depasite de peste 800 de ori O ampla ancheta a DIICOT Pitesti a scos la iveala o bomba ecologica la depozitul de deseuri de la Albota (Arges). Iar "Adevarul" va prezinta in premiera si in exclusivitate detalii privind nivelul urias al poluarii in apa si in sol. ...continuare.

Inteligenta artificiala creste nivelul de poluare realizat de Google

publicat 2024-07-03 08:45:12 (Income-Magazine)
Inteligenta artificiala creste nivelul de poluare realizat de Google Google a anuntat ca emisiile sale de gaze cu efect de sera au crescut cu 48% in ultimii cinci ani, in mare parte din cauza infrastructurii necesare inteligentei artificiale. Doar anul trecut, emisiile de gaze produse de Google au crescut cu 13% fata de cele din anul anterior, atingand 14,3 milioane de tone. In raportul […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 8 9 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.