EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 753 754 Pag. urm. »

De ce Bolos se lauda degeaba cu sumele colectate de ANAF.: Finantele sub conducerea lui aduna in total mai putin decat veniturile programate

publicat 2024-07-27 00:30:10 (Puterea)
De ce Bolos se lauda degeaba cu sumele colectate de ANAF.: Finantele sub conducerea lui aduna in total mai putin decat veniturile programate Planul realizat de actualul Ministru de Finante, liberalul Marcel Bolos, pentru colectarea taxelor si impozitelor prin ANAF ramane sub nivelul veniturilor programate pentru acest an. Stocul de arierate de recuperat ale institutiei fiscale este de peste 34 miliarde de lei. O colectare de doar 20% din aceasta suma ar fi suficienta pentru a nu veni […]The post De ce Bolos se lauda degeaba cu sumele colectate de ANAF.: Finantele sub conducerea lui aduna in total mai putin decat veniturile... ...continuare.

Patru zodii care se imbogatesc in toamna aceasta

publicat 2024-07-26 22:45:10 (Puterea)
Patru zodii care se imbogatesc in toamna aceasta Astrologii au identificat patru zodii care ar putea avea parte de oportunitati financiare exceptionale in aceasta toamna. Fie ca este vorba de investitii profitabile, promovari la locul de munca sau oportunitati neasteptate, acesti nativi ar putea vedea o crestere semnificativa a veniturilor lor. Iata care sunt cele patru zodii care se imbogatesc. Top patru zodii […]The post Patru zodii care se imbogatesc in toamna aceasta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noul imprumut de la Banca Mondiala, un nou vot de incredere pentru politicile PSD de crestere economica: "Guvernul Ciolacu are o abordare sustenabila si incluziva"

publicat 2024-07-26 22:45:10 (Puterea)
Noul imprumut de la Banca Mondiala, un nou vot de incredere pentru politicile PSD de crestere economica: Guvernul Ciolacu are o abordare sustenabila si incluziva La 25 iulie, Consiliul Directorilor Executivi ai Grupului Banca Mondiala (GBM) a anuntat ca a aprobat un imprumut de 599,1 mil. euro pentru Romania, un semn clar al increderii institutiilor financiare internationale in politicile economice ale Guvernului Ciolacu. Imprumutul aprobat de Banca Mondiala, alaturi de prognozele economice pozitive, evidentiaza succesul politicilor PSD in sprijinirea cresterii […]The post Noul imprumut de la Banca Mondiala, un nou vot de incredere pentru... ...continuare.

Marcel Ciolacu: "Romania nu are nicio problema in ceea ce priveste securitatea alimentara"

publicat 2024-07-26 21:45:11 (Puterea)
Marcel Ciolacu: Romania nu are nicio problema in ceea ce priveste securitatea alimentara Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la finalul vizitei la sistemul de irigatii SPA Namoloasa, alaturi de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, ca Romania se confrunta cu o seceta acuta in sudul si estul tarii, afectand aproximativ doua milioane de hectare. In ciuda acestui aspect, Romania nu va intampina probleme in ceea ce priveste risipa alimentara.  Ciolacu […]The post Marcel Ciolacu: "Romania nu are nicio problema in ceea ce priveste securitatea alimentara" appeared first on... ...continuare.

Bursa incheie saptamana in crestere, in ton cu bursele externe

publicat 2024-07-26 21:45:11 (Puterea)
Bursa incheie saptamana in crestere, in ton cu bursele externe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat in crestere ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in ton cu bursele externe, aflate acum intr-o dispozitie optimista, cu o revenire impresionanta a indicelui FTSE 100 al Bursei din Londra si cu Wall Street deschizand in crestere. Contextul finalului de saptamana este unul optimist, bursele europene au deschis […]The post Bursa incheie saptamana in crestere, in ton cu bursele externe appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"hAM grija de tine": Caini de terapie introdusi in spitalele din Ilfov pentru imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor

publicat 2024-07-26 21:45:11 (Puterea)
hAM grija de tine: Caini de terapie introdusi in spitalele din Ilfov pentru imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor Intr-o premiera pentru consiliile judetene, spitalele din Ilfov implementeaza proiectul "hAM grija de tine", care aduce caini de terapie in unitatile medicale. Initiativa a fost lansata recent in Spitalul Judetean Ilfov, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Buftea si Spitalul de Psihiatrie "Eftimie Diamandescu" din Balaceanca si a fost intampinata cu entuziasm atat de pacienti, cat […]The post "hAM grija de tine": Caini de terapie introdusi in spitalele din Ilfov pentru imbunatatirea... ...continuare.

Dancila l-a dat de gol pe laudarosul Geoana: Eu l-am propus la NATO

publicat 2024-07-26 21:45:11 (Puterea)
Dancila l-a dat de gol pe laudarosul Geoana: Eu l-am propus la NATO Viorica Dancila, fost premier al Romaniei in timpul mandatului lui Dragnea, a declarat vineri la Antena 3 ca ea a fost cea care a semnat documentul oficial prin care statul roman l-a propus pe Mircea Geoana pentru postul de secretar general adjunct al NATO in 2019. Declaratia sa a venit dupa ce, la inceputul lunii […]The post Dancila l-a dat de gol pe laudarosul Geoana: Eu l-am propus la NATO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau renunta la functie pentru a deveni vicepresedinte al Consiliului Judetean

publicat 2024-07-26 21:45:11 (Puterea)
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau renunta la functie pentru a deveni vicepresedinte al Consiliului Judetean Claudiu Damian, economist si manager al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau din 2014, va renunta la functia sa in luna octombrie pentru a prelua rolul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau. Anuntul a fost facut de Lucian Romascanu, liderul PSD Buzau si recent ales presedinte al CJ Buzau la alegerile din 9 iunie. Lucian Romascanu […]The post Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau renunta la functie pentru a deveni vicepresedinte al Consiliului Judetean appeared first... ...continuare.

BEI acorda un imprumut de 250 milioane de euro unui mare dezvoltator de spatii logistice din Romania, pentru panouri solare si statii electrice de incarcare

publicat 2024-07-26 20:15:10 (Puterea)
BEI acorda un imprumut de 250 milioane de euro unui mare dezvoltator de spatii logistice din Romania, pentru panouri solare si statii electrice de incarcare Banca Europeana de Investitii (BEI) a acordat belgienilor de la WDP (Warehouses De Pauw), unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spatii logistice din Romania, un imprumut de 250 de milioane de euro, pentru a instala panouri solare pe acoperisuri si pentru a mari numarul de statii de incarcare a vehiculelor electrice pentru chiriasii depozitelor […]The post BEI acorda un imprumut de 250 milioane de euro unui mare dezvoltator de spatii logistice din Romania, pentru panouri solare si... ...continuare.

Primul miliardar care participa la Jocurile Olimpice! Are sanse mari la medalia de aur

publicat 2024-07-26 20:15:10 (Puterea)
Primul miliardar care participa la Jocurile Olimpice! Are sanse mari la medalia de aur LeBron James, portdrapelul delegatiei SUA, va fi primul miliardar care concureaza la Jocurile Olimpice, conform informatiilor din Le Figaro. Acesta va stabili un record dificil de egalat, in ciuda cresterii contractelor din baschet si fotbal, care ar putea oferi altor sportivi posibilitatea de a ajunge la aceasta performanta remarcabila in afara competitiilor sportive. Starul echipei […]The post Primul miliardar care participa la Jocurile Olimpice! Are sanse mari la medalia de aur... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 753 754 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.