EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Studiu HotelGuru: turistii romani isi doresc mai multa curatenie in hoteluri si un personal mai instruit

publicat 2019-10-15 21:00:07 (Income-Magazine)
Studiu HotelGuru: turistii romani isi doresc mai multa curatenie in hoteluri si un personal mai instruit Românii sunt în cautare de unitati de cazare cu camere cât mai spatioase este concluzia unui studiu realizat în luna septembrie de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru.ro. Turistii români si-ar dori, de asemenea, hoteluri si pensiuni mai curate, cu personal mai bine instruit si mai amabil. ...continuare.

BestJobs: Angajatii din domeniul financiar, cei mai interesati sa-si schimbe jobul in luna septembrie

publicat 2019-10-08 16:30:07 (Income-Magazine)
BestJobs: Angajatii din domeniul financiar, cei mai interesati sa-si schimbe jobul in luna septembrie În luna septembrie a acestui an, interesul candidatilor de a-si schimba locul de munca a crescut, companiile înregistrând cu 15% mai multe aplicari la joburi comparativ cu luna august. În acelasi timp, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 17% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. ...continuare.

Obligatiunile Ascendia, intermediate de Tradeville, intra in Sistemului Alternativ de Tranzactionare al BVB

publicat 2019-10-03 10:15:15 (Income-Magazine)
Obligatiunile Ascendia, intermediate de Tradeville, intra in Sistemului Alternativ de Tranzactionare al BVB Obligatiunile emise de compania de e-learning Ascendia S.A. si intermediate de Tradeville, lider de piata în tranzactionarea online la bursa din România, pot fi achizitionate, începând de astazi, prin Sistemului Alternativ de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Listarea obligatiunilor survine la 4 luni dupa succesul unui plasament privat, în valoare totala de 3 milioane de lei (633.000 euro), care a dus la închiderea ofertei din prima zi,... ...continuare.

BestJobs: Speranta de angajare a tinerilor a crescut in 2019

publicat 2019-10-03 09:30:08 (Income-Magazine)
BestJobs: Speranta de angajare a tinerilor a crescut in 2019 Speranta de angajare a tinerilor a crescut în primele noua luni ale anului cu 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Candidatii aflati la început de drum în cariera au putut aplica la peste 5.000 de joburi tip entry level (0-2 ani experienta), disponibile în mare parte în Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta si Brasov. ...continuare.

Schimbare IMPORTANTA pentru voucherele de vacanta

publicat 2019-09-17 12:00:10 (Income-Magazine)
Schimbare IMPORTANTA pentru voucherele de vacanta Voucherele de vacanta vor fi acordate pe card, renuntându-se la variantele pe hârtie, iar pentru lunile de extrasezon, aprilie, mai, octombrie si noiembrie ar putea fi acordate vouchere cu o valoare mai mare, de 2.080 de lei, potrivit lui Adrian Voican, vicepresedinte al Federatiei asociatiilor de promovare turistica din Romania. ...continuare.

O noua tranzactie importanta pe piata serviciilor medicale

publicat 2019-09-10 11:15:06 (Income-Magazine)
O noua tranzactie importanta pe piata serviciilor medicale Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din România, anunta achizitionarea pachetului majoritar al societatii medicale Onco Team Diagnostic, adaugând astfel în portofoliul de achizitii primul laborator cu profil de anatomie patologica si biologie moleculara. Unitatea se alatura laboratoarelor din grup (MedLife Grivita, MedLife Brasov, Laborator Panduri s.a.) care asigura acest segment de analize. ...continuare.

Noul Program ''Casa Verde'', destinat persoanelor fizice, demareaza luni, 9 septembrie

publicat 2019-09-09 15:45:07 (Income-Magazine)
Noul Program ''Casa Verde'', destinat persoanelor fizice, demareaza luni, 9 septembrie Noul Program "Casa Verde", destinat instalarii de panouri fotovoltaice, începe luni, 9 septembrie si se va adresa persoanelor fizice, ce pot deveni, astfel, si producatori de energie electrica. ...continuare.

CEZ: Vanzarea activelor din Romania va incepe in octombrie si ne dorim sa fie finalizata in 2022; nu ne grabim

publicat 2019-09-09 15:30:13 (Income-Magazine)
CEZ: Vanzarea activelor din Romania va incepe in octombrie si ne dorim sa fie finalizata in 2022; nu ne grabim Grupul ceh de utilitati CEZ va începe procesul de vânzare a activelor din România în luna octombrie si îsi doreste ca transferul sa fie finalizat sau aproape de finalizare în anul 2022, au declarat, luni, pentru AGERPRES, reprezentantii companiei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.