CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL BACALAUREAT

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 69 70 Pag. urm. »

Game Jam pe teme politice: Goethe-Institut ii provoaca pe cei pasionati sa dezvolte un joc video in 48 de ore

publicat 2018-07-17 15:15:01 (AgoraNews)
Game Jam pe teme politice: Goethe-Institut ii provoaca pe cei pasionati sa dezvolte un joc video in 48 de ore În perioada 12-14 octombrie 2018, Goethe-Institut va organiza un Game Jam care isi propune sa aduca in prim plan probleme sociale si politice actuale din intreaga lume prin intermediul jocurilor video. ...continuare.

Grupul de companii UniSystems si III primesc doua contracte IT de la Agentia pentru Cooperare a Autoritatilor de Reglementare in Domeniul Energiei (ACER)

publicat 2018-07-17 15:15:01 (AgoraNews)
Grupul de companii UniSystems si III  primesc doua contracte IT de la Agentia pentru Cooperare a Autoritatilor de Reglementare in Domeniul Energiei (ACER) Consortiul Grupurilor UniSystems - ΟΤΕ s-a clasat pe prima pozitie de contractant in cascada, prin licitatie deschisa internationala, Contracte Cadru pentru integrarea sistemelor IT (Lotul 1), precum si servicii de consultanta IT (Lotul 2) pentru Agentia de Cooperare a Entitatilor de Reglementare in Domeniul Energetic (ACER) a Uniunii Europene. ...continuare.

Schimbari in structura de management a grupului Telekom Romania

publicat 2018-07-17 15:15:01 (AgoraNews)
Schimbari in structura de management a grupului Telekom Romania Grupul Telekom Romania anunta ca Andreas Elsner va fi numit in functia de Director Executiv Marketing Rezidential si Vanzari Nationale, incepand cu data de 1 septembrie 2018, inlocuindu-l pe František Mala in acest rol. ...continuare.

Frica de esec in antreprenoriat

publicat 2018-07-17 15:15:01 (AgoraNews)
Frica de esec in antreprenoriat Autor: Constantin Magdalina, Expert, Tendinte si tehnologii emergente ...continuare.

In premiera solutii IT&C si tehnologii SMART cu aplicatie in Transport, Logistica si Comert la SMARTTECH Partners EXPO!

publicat 2018-07-17 13:00:02 (AgoraNews)
In premiera solutii IT&C si tehnologii SMART cu aplicatie in Transport, Logistica si Comert la SMARTTECH Partners EXPO! SMARTTECH Partners EXPO – expozitia de tehnologii inovatoare si solutii IT&C de ultima generatie cu aplicatie in trade, transport si logistica este organizata in premiera alaturi de cel mai amplu eveniment de transport, logistica si supply chain din SE Europei - TransLogistica EXPO. ...continuare.

Foodpanda: Fotbalul deschide apetitul romanilor pentru comenzile online de mancare. Peste 60% dintre comenzi au fost inregistrate in timpul meciurilor din Campionatul Mondial

publicat 2018-07-16 17:00:02 (AgoraNews)
Foodpanda: Fotbalul deschide apetitul romanilor pentru comenzile online de mancare. Peste 60% dintre comenzi au fost inregistrate in timpul meciurilor din Campionatul Mondial Potrivit datelor foodpanda.ro, cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, Campionatul Mondial de Fotbal 2018, desfasurat in perioada 14 iunie – 15 iulie, a crescut numarul comenzilor online de mancare. Astfel, circa 62% din totalul comenzilor au fost inregistrate in apropierea orelor de difuzare a meciurilor. ...continuare.

Studioul King a lansat Diamond Diaries Saga, un joc palpitant bazat pe legile fizicii

publicat 2018-07-16 17:00:02 (AgoraNews)
Studioul King a lansat Diamond Diaries Saga, un joc palpitant bazat pe legile fizicii King a lansat Diamond Diaries Saga, un joc bazat pe legile fizicii (physics-based linker), care poarta utilizatorii prin aventuri de-a lungul pamantului, calatorind prin numeroase orase precum Paris sau New York si folosindu-se de elemente vizuale uimitoare. ...continuare.

IT Genetics lanseaza prima aplicatie e-commerce B2B pe mobil

publicat 2018-07-16 13:15:02 (AgoraNews)
IT Genetics lanseaza prima aplicatie e-commerce B2B pe mobil IT Genetics, integrator de sisteme IT in domeniul identificarii automate, colectarii de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS), lanseaza aplicatia de e-commerce ITGStore.ro pentru platformele mobile ce folosesc sistemul de operare iOS. ...continuare.

Statie de incarcare gratuita pentru masini electrice la Bucuresti Mall

publicat 2018-07-16 13:15:02 (AgoraNews)
Statie de incarcare gratuita pentru masini electrice la Bucuresti Mall Începand cu luna iulie 2018, Bucuresti Mall in parteneriat cu Renovatio e-charge le ofera clientilor un nou serviciu: statie de incarcare pentru masini electrice, disponibila in parcarea subterana extensie, la nivelul -1. Serviciul va fi gratuit in primele opt luni de functionare. ...continuare.

Majoritatea clientilor TDC intentioneaza ca in urmatorii 2 ani sa investeasca in sisteme de tipul UCC, contact center sau IVR

publicat 2018-07-16 13:15:02 (AgoraNews)
Majoritatea clientilor TDC intentioneaza ca in urmatorii 2 ani sa investeasca in sisteme de tipul UCC, contact center sau IVR Telecom Data Consulting (TDC) a realizat un sondaj[1] in randul clientilor sai pentru a vedea unde se afla in acest moment solutiile telecom in topul prioritatilor acestor companii si care se prefigureaza a fi tendintele de dezvoltare in domeniu. Printre concluzii: ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 69 70 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.