EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 27 28 Pag. urm. »

Ministerul Finantelor a atras, joi, 1,87 miliarde de lei de la banci

publicat 2024-07-26 09:15:07 (Income-Magazine)
Ministerul Finantelor a atras, joi, 1,87 miliarde de lei de la banci Ministerul Finantelor (MF) a imprumutat, joi, 1,87 miliarde de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 18 de luni, la un randament mediu de 6,02% pe an, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Valoarea nominala a emisiunii de joi a fost […] ...continuare.

Ce este dobanda si cum se calculeaza

publicat 2024-07-26 08:45:11 (Money.ro)
Ce este dobanda si cum se calculeaza Ce este dobanda si cum se calculeaza. Toata lumea a auzit de termenul de "dobanda", iar asta in special persoanele care au facut sau vor sa faca un imprumut la o banca. Conform definitiei, dobanda reprezinta pretul care trebuie platit pentru imprumutarea, respectiv utilizarea, unei sume de bani pentru o anumita perioada. Mai precis suma […]Articolul Ce este dobanda si cum se calculeaza apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Economia SUA isi revine pe fondul unei campanii prezidentiale aprinse

publicat 2024-07-25 23:45:07 (Jurnalul-National)
Economia SUA isi revine pe fondul unei campanii prezidentiale aprinse Cresterea economica s-a accelerat in SUA, consolidand pariurile ca cea mai mare economie a lumii va fi capabila sa evite inflatia fara a fi afectata de o incetinire dureroasa. ...continuare.

Bursa de Valori Bucuresti lanseaza un nou indice bursier, BET-EF, pe 29 iulie

publicat 2024-07-25 15:30:09 (Income-Magazine)
Bursa de Valori Bucuresti lanseaza un nou indice bursier, BET-EF, pe 29 iulie Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anunta ca lanseaza pe 29 iulie un nou indice bursier, Bucharest Exchange Trading Energy, Utilities and Financials (simbol: BET-EF), dedicat celor mai bine reprezentate sectoare de activitate din piata de capital, energie, utilitati si financiar. "Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza pe 29 iulie un nou indice bursier, Bucharest Exchange […] ...continuare.

Nicolae Ciuca: Se discuta despre impozitul progresiv, ca masura fiscala pentru planul fiscal bugetar viitor si sustinerea cotei unice, pe care PNL o considera o linie rosie

publicat 2024-07-25 15:30:09 (Income-Magazine)
Nicolae Ciuca: Se discuta despre impozitul progresiv, ca masura fiscala pentru planul fiscal bugetar viitor si sustinerea cotei unice, pe care PNL o considera o linie rosie Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri, ca se discuta despre impozitul progresiv, ca masura fiscala pentru planul fiscal bugetar viitor si sustinerea cotei unice, pe care PNL o considera o linie rosie. El a precizat ca masurile care pot fi luate in acest moment vizeaza cheltuielile bugetare, care pot sa asigure o reducere a […] ...continuare.

Volatilitatea pietelor in fata deciziilor politice de anvergura

publicat 2024-07-25 12:30:02 (Adevarul)
Volatilitatea pietelor in fata deciziilor politice de anvergura Dupa esecul dureros al partidului presedintelui Macron la alegerile europarlamentare, pietele financiare au resimtit din plin decizia neasteptata a acestuia de a dizolva Parlamentul si de a organiza alegeri anticipate care a aruncat, practic, tara intr-o stare generalizata de incertitudine. ...continuare.

Szijjarto: Pana in 2030, avem in obiectiv ca 90 % din productia de electricitate sa fie neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon

publicat 2024-07-25 08:30:07 (Income-Magazine)
Szijjarto: Pana in 2030, avem in obiectiv ca 90 % din productia de electricitate sa fie neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon Industria nucleara si cea solara, precum si tranzitia industriei auto reprezinta pilonii principali ai cresterii Ungariei pe termen lung si toti deriva din obiectivul tarii de a deveni neutra din punct de vedere al emisiilor de CO2 pana in 2050, a declarat, miercuri, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, la reuniunea ministeriala organizata in cadrul […] ...continuare.

Ciolacu: Romania, inca din 1970, s-a uitat spre Vest pentru tehnologia nucleara, nu spre URSS

publicat 2024-07-23 10:15:02 (Adevarul)
Ciolacu: Romania, inca din 1970, s-a uitat spre Vest pentru tehnologia nucleara, nu spre URSS Prezent marti la a 5-a Reuniune Ministeriala a Parteneriatul Transatlantic de Cooperare in domeniul Energiei si Climei, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre proiectele energetice ale Romaniei. ...continuare.

Unde suntem si unde am fi putut ajunge cu predictibilitate fiscala si cheltuieli publice decente

publicat 2024-07-22 12:45:08 (Income-Magazine)
Unde suntem si unde am fi putut ajunge cu predictibilitate fiscala si cheltuieli publice decente Stabilitatea macroeconomica si politica, cat mai ales razboiul din Ucraina au transformat Romania intr-o destinatie preferata pentru investitii. In ciuda lipsei de predictibilitate fiscala si a deficitului bugetar imens, investitorii straini considera inca atractiva tara noastra, atat pentru relocarea unor puncte de lucru, cat si pentru deschiderea unora noi. In 2022, Romania a fost al […] ...continuare.

Analistul Radu Georgescu: In Romania, urmatorii 5-10 ani vor fi complicati din punct de vedere economic

publicat 2024-07-22 10:00:12 (Puterea)
Analistul Radu Georgescu: In Romania, urmatorii 5-10 ani vor fi complicati din punct de vedere economic Economistul Radu Georgescu trage un semnal de alarma privind viitorul economic al Romaniei. Intr-o analiza profunda, el prezice o perioada complicata din punct de vedere economic pentru urmatorii 5-10 ani, pe fondul unor schimbari majore in structura finantelor publice si a economiei nationale. Cresterea economica alimentata de consum Georgescu subliniaza ca 70% din PIB-ul Romaniei […]The post Analistul Radu Georgescu: In Romania, urmatorii 5-10 ani vor fi complicati din punct de vedere... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 27 28 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.