EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 46 47 Pag. urm. »

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice se confrunta cu un posibil "dezastru" din cauza ploilor

publicat 2024-07-26 18:30:10 (Mediafax)
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice se confrunta cu un posibil dezastru din cauza ploilor Peste 300 000 de spectatori sunt asteptati pe malurile Senei atunci cand atletii vor defila prin inima Parisului pe o flotila de barje si barci fluviale, in cadrul unei ceremonii de deschidere extravagante care va fi urmarita de o audienta globala de miliarde de persoane. ...continuare.

Halle Berry a pozat goala pe Instagram la 20 de ani de la Catwoman

publicat 2024-07-25 06:45:10 (Mediafax)
Halle Berry a pozat goala pe Instagram la 20 de ani de la Catwoman "Astazi se implinesc 20 de ani de cand am avut onoarea sa dau viata acestui personaj iconic. Ea va fi mereu in inima mea si eu voi fi mereu Patience Phillips aka Catwoman", este omagiul adus de Halle Berry personajului, castigator in 2004 de 4 premii Razzie Awards, premii acordate in fiecare an celui mai prost film lansat la cinema: cel mai prost film, cea mai proasta actrita in rol principal, cel mai prost regizor si cel mai prost scenariu. ...continuare.

NATO descopera deficiente imense in apararea Europei

publicat 2024-07-24 14:30:09 (Mediafax)
NATO descopera deficiente imense in apararea Europei Razboiul din Ucraina si apropiatele alegeri prezidentiale din SUA au dominat summitul NATO de la Washington din aceasta luna, insa, departe de scena publica, planificatorii militari ai aliantei s-au concentrat asupra evaluarii costului enorm al revizuirii apararii Europei care scartaie. ...continuare.

A fost dezvaluit noul avion de lupta GCAP dezvoltat de UK, Italia si Japonia / Este capabil sa furnizeze de 10.000 de ori mai multe date decat sistemele actuale

publicat 2024-07-24 11:47:15 (Mediafax)
A fost dezvaluit noul avion de lupta GCAP dezvoltat de UK, Italia si Japonia / Este capabil sa furnizeze de 10.000 de ori mai multe date decat sistemele actuale Cei trei parteneri guvernamentali GCAP si partenerii lor principali din industrie BAE Systems (Marea Britanie), Leonardo (Italia) si Mitsubishi Heavy Industries (Japonia) vor prezenta pasii semnificativi pe care ii fac pentru a progresa in livrarea unui avion de lupta cu adevarat de generatie urmatoare. ...continuare.

UE renunta la o reuniune in Ungaria din cauza pozitiei fata de razboiul din Ucraina

publicat 2024-07-22 22:15:08 (Mediafax)
UE renunta la o reuniune in Ungaria din cauza pozitiei fata de razboiul din Ucraina Borrell a declarat ca reuniunea planificata la Budapesta la sfarsitul lunii august va avea loc acum la Bruxelles, dupa ce premierul ungar Viktor Orban a vizitat Moscova si Beijing fara sprijinul UE, iar guvernul sau a catalogat politica UE drept "pro-razboi". ...continuare.

Ungaria si Slovacia cer Comisiei Europene sa medieze cu Ucraina cazul Lukoil

publicat 2024-07-22 18:00:09 (Mediafax)
Ungaria si Slovacia cer Comisiei Europene sa medieze cu Ucraina cazul Lukoil Slovacia si Ungaria au intensificat presiunile asupra Kievului dupa ce saptamana trecuta au declarat ca au incetat sa mai primeasca petrol de la Lukoil via Ucraina. Ungaria primeste anual 2 milioane de tone de petrol de la grupul rus, aproximativ o treime din totalul importurilor sale de petrol, a declarat Peter Szijjarto. ...continuare.

UE continua razboiul comercial cu Rusia si ii prelungeste sanctiunile cu sase luni

publicat 2024-07-22 14:15:09 (Mediafax)
UE continua razboiul comercial cu Rusia si ii prelungeste sanctiunile cu sase luni Sanctiunile, introduse pentru prima data in 2014, au fost extinse semnificativ din februarie 2022, ca raspuns la agresiunea militara neprovocata, nejustificata si ilegala a Rusiei impotriva Ucrainei, actiune pe care Kremlinul o numeste strategic "operatiune militara speciala". ...continuare.

Mesajul lui Iordanescu dupa plecarea de la echipa nationala: Am promis familiei mele ca imi voi indeplini si datoria fata de ea

publicat 2024-07-22 13:45:08 (Mediafax)
Mesajul lui Iordanescu dupa plecarea de la echipa nationala: Am promis familiei mele ca imi voi indeplini si datoria fata de ea "Dragi suporteri romani, Am inceput cu incredere totala un drum ce parea imposibil pentru cei mai multi si mi-am asumat cu toata inima aceasta misiune in care am investit tot ce am avut mai bun ca om si ca antrenor. Am construit o echipa performanta, demna de traditia si renumele Romaniei, si sunt mandru ca am avut sansa sa pot lucra alaturi de fotbalisti cu un caracter extraordinar si cu un potential deosebit. Am trait impreuna momente pentru istorie, incarcate cu emotii incredibile. Am fost... ...continuare.

Alarma: virusul care "umfla creierul" face o noua victima

publicat 2024-07-22 11:00:08 (Mediafax)
Alarma: virusul care umfla creierul face o noua victima Ministrul sanatatii din Kerala, Veena George, a declarat ca guvernul a emis ordine de infiintare a 25 de comitete pentru identificarea si izolarea persoanelor afectate. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 46 47 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.