EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 49 50 Pag. urm. »

Pana la sfarsitul lunii august 2024, temperaturile vor fi mai mari decat cele normale

publicat 2024-07-26 11:15:07 (Jurnalul-National)
Pana la sfarsitul lunii august 2024, temperaturile vor fi mai mari decat cele normale Vremea va fi calda, iar temperaturile se vor situa in general peste cele specifice pentru aceasta perioada, se arata in prognoza pentru urmatoarele patru saptamani, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie. ...continuare.

Fortele ucrainene au oprit unul dintre cele mai mari atacuri rusesti mecanizate din octombrie 2023 pana in prezent

publicat 2024-07-26 10:30:11 (Mediafax)
Fortele ucrainene au oprit unul dintre cele mai mari atacuri rusesti mecanizate din octombrie 2023 pana in prezent Imagini publicate de mai multe surse pe 24 iulie arata ca fortele ucrainene au oprit un atac mecanizat al unui batalion de rusi, in apropiere de Konstiantinivka, la sud-vest de orasul Donetk, dupa ce rusii au inaintat pana in sud-estul periferiei orasului, informeaza Monitorul Apararii si Securitatii. ...continuare.

Incendiu de proportii pe platforma Oltchim: Ard deseurile plastice. Pompierii intervin de urgenta

publicat 2024-07-26 09:15:03 (Antena3)
Incendiu de proportii pe platforma Oltchim: Ard deseurile plastice. Pompierii intervin de urgenta Un incendiu a izbucnit vineri dimineata pe platforma Oltchim din Ramnicu Valcea, unde ard deseuri de mase plastice. ...continuare.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, diseara, la Paris: posturile care vor transmite show-ul

publicat 2024-07-26 09:15:02 (Adevarul)
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, diseara, la Paris: posturile care vor transmite show-ul De la ora 20.30, planeta sportului va fi cu ochii spre Orasul Luminilor. ...continuare.

Incendiu pe platforma Oltchim. Pompierii actioneaza cu trei autospeciale de stingere

publicat 2024-07-26 09:00:09 (Libertatea)
Incendiu pe platforma Oltchim. Pompierii actioneaza cu trei autospeciale de stingere Pompierii intervin, vineri dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe platforma Oltchim, unde ard deseuri de mase plastice, anunta ISU Valcea, potrivit News.ro. „Pompierii militari intervin la aceasta ora pentru stigerea unui incendiu care a izbucnit pe platforma Oltchim. unde ard deseuri de mase plastice. Pentru acesta au fost alocate trei autospeciale de stingere cu […] ...continuare.

Video cu momentul unei explozii uriase, intr-un depozit de artificii, in Bulgaria. Un barbat a murit, fiica lui e in stare critica

publicat 2024-07-26 09:00:09 (Libertatea)
Video cu momentul unei explozii uriase, intr-un depozit de artificii, in Bulgaria. Un barbat a murit, fiica lui e in stare critica Un depozit de artificii a explodat intre oraselul Elin Pelin si gara Elin Pelin, in Bulgaria, joi seara. Un barbat a murit, fiica lui a fost grav ranita si medicii ii dau putine sanse de supravietuire, iar alti doi oameni sunt dati disparuti, scrie cotidianul national bulgar 24 Chasa. Momentul primei explozii a fost filmat. […] ...continuare.

Pericol de inundatii in mai multe zone din tara, pana vineri dimineata. Raurile pe care sunt asteptate viituri

publicat 2024-07-25 13:00:02 (Adevarul)
Pericol de inundatii in mai multe zone din tara, pana vineri dimineata. Raurile pe care sunt asteptate viituri Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana vineri dimineata pe rauri din mai multe bazine hidrografice din tara. ...continuare.

Taifunul Gaemi, cel mai puternic din ultimii opt ani, a scufundat un cargobot in largul Taiwanului

publicat 2024-07-25 12:45:08 (Libertatea)
Taifunul Gaemi, cel mai puternic din ultimii opt ani, a scufundat un cargobot in largul Taiwanului Taifunul Gaemi a trecut joi prin nordul Taiwanului, a provocat moartea a doua persoane, a adus inundatii si a scufundat un cargobot, inainte de a traversa spre vest Stramtoarea Taiwan indreptandu-se spre China, unde sunt asteptate ploi torentiale, relateaza Reuters. Gaemi a atins tarmul in jurul miezului noptii (miercuri, ora 19.00, ora Romaniei) pe coasta […] ...continuare.

Bilantul ploilor de miercuri: Zeci de localitati din 12 judete au fost afectate

publicat 2024-07-25 12:30:07 (Jurnalul-National)
Bilantul ploilor de miercuri: Zeci de localitati din 12 judete au fost afectate Pompierii militari au intervenit miercuri in 23 localitati din 12 judete, precum si in Capitala pentru inlaturarea efectelor generate de vremea rea.Mai multe case au fost inundate, iar doua anexe gpospodaresti au fost lovite de trasnet. ...continuare.

Alerta ANM! Cod galben de furtuni, pana joi seara, in mai multe regiuni. Ce avertizari au facut meteorologii

publicat 2024-07-25 12:30:02 (Antena-1)
Alerta ANM! Cod galben de furtuni, pana joi seara, in mai multe regiuni. Ce avertizari au facut meteorologii Meteorologii anunta ca, pana joi seara, in Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei, sudul Moldovei si local in zona de munte vor fi ploi torentiale, cu descarcari electriced, intensificari ale vantului si chiar vijelii, fiind emisa o atentionare Cod galben. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 49 50 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.