EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ploi si vant anuntate in toata tara. Zonele care intra sub cod galben

publicat 2024-04-23 11:00:02 (Adevarul)
Ploi si vant anuntate in toata tara. Zonele care intra sub cod galben Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod Galben de ploi insemnate cantitativ si vant puternic pentru intreaga tara, valabil pana joi. Pe alocuri vor aparea chiar si ninsorile. ...continuare.

Cutremur, luni, cu magnitudinea 5,5. In ce zona s-a produs

publicat 2024-04-22 13:15:12 (ProTV)
Cutremur, luni, cu magnitudinea 5,5. In ce zona s-a produs Un seism cu magnitudinea 5,5 a zdruncinat, luni, districtul Hualien din estul Taiwanului, a anuntat autoritatea taiwaneza pentru meteorologie, transmite Reuters. Nu au fost semnalate deocamdata pagube materiale.   ...continuare.

Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au spionat pentru China

publicat 2024-04-22 13:15:10 (Mediafax)
Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au spionat pentru China Unul dintre suspecti, identificat doar ca Thomas R., in conformitate cu legile germane privind protectia vietii private, ar fi fost agent pentru un angajat al Ministerului Securitatii de Stat din China (MSS) si ar fi procurat in Germania informatii despre "tehnologii inovatoare utilizabile din punct de vedere militar" pentru persoana respectiva, au precizat procurorii federali intr-un comunicat, conform AP. ...continuare.

Circulatie feroviara oprita dupa ce copacii au rupt liniile de tensiune. Vremea extrema a facut probleme in mai multe zone din tara

publicat 2024-04-22 13:15:02 (Antena3)
Circulatie feroviara oprita dupa ce copacii au rupt liniile de tensiune. Vremea extrema a facut probleme in mai multe zone din tara Ninge puternic in mai multe zone din tara, iar vantul bate cu putere. Se circula greu pe mai multe drumuri, iar drumarii au inceput deszapezirea. De asemenea, vantul puternic a rupt mai multi copaci care au provocat pagube insemnate. Si circulatia feroviara este perturbata. ...continuare.

Gigantul francez Michelin muta parte din productie din Polonia in Romania

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Income-Magazine)
Gigantul francez Michelin muta parte din productie din Polonia in Romania Producatorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va inchide fabrica pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucreaza aproximativ 430 de angajati, si va muta productia in Romania, argumentul fiind costurile mai mici de pe piata romaneasca, relateaza Profit.ro. Michelin si-a inceput activitatea in Romania in 2021, […] ...continuare.

Sediul unei primarii din Dolj a luat foc. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Jurnalul-National)
Sediul unei primarii din Dolj a luat foc. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale Pompierii intervin cu mai multe autospeciale la incendiul izbucnit la acoperisul sediului primariei unei localitati din judetul Dolj. Nu sunt inregistrate victime. ...continuare.

Polonia anunta ca este "pregatita" sa gazduiasca arme nucleare pe teritoriul sau. Duda: "Suntem gata sa o facem"

publicat 2024-04-22 11:15:16 (ProTV)
Polonia anunta ca este pregatita sa gazduiasca arme nucleare pe teritoriul sau. Duda: Suntem gata sa o facem Presedintele polonez Andrzej Duda a anuntat, luni, ca tara sa este gata sa primeasca arme nucleare pe teritoriul sau. ...continuare.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

publicat 2024-04-22 11:15:12 (Jurnalul-National)
Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete Cel putin cinci rachete au fost lansate duminica din orasul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene si un oficial american. ...continuare.

MApN: Doar 40% dintre candidatii inscrisi la selectia pentru soldati profesionisti au fost admisi

publicat 2024-04-22 11:15:12 (Jurnalul-National)
MApN: Doar 40% dintre candidatii inscrisi la selectia pentru soldati profesionisti au fost admisi Doar 40% dintre candidatii inscrisi in cadrul primei serii de recrutare-selectie a soldatilor profesionisti in Armata Romaniei din acest an au fost admisi, a anuntat luni Ministerul Apararii Nationale (MApN). ...continuare.

Cristian Pirvulescu: A fost un atac "farmaceutic"al Israelului, Iranul se va preface ca nu a existat nimic

publicat 2024-04-19 10:00:13 (ProTV)
Cristian Pirvulescu: A fost un atac farmaceutical Israelului, Iranul se va preface ca nu a existat nimic Israelul a lansat vineri dimineata un atac asupra Iranului, dupa atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfârsitul saptamânii trecute.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.