EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 45 46 Pag. urm. »

Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu

publicat 2024-04-25 11:00:02 (Antena-1)
Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Consiliul Superior al Magistraturii s-a pronuntat in cursul zilei de 24 aprilie in legatura cu cererea de suspendare a judecatoarei Ioana Ancuta Popoviciu. ...continuare.

Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid"

publicat 2024-04-25 10:15:12 (ProTV)
Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Provincia canadiana Alberta a introdus miercuri restrictii suplimentare asociate riscului de incendii de vegetatie.   ...continuare.

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

publicat 2024-04-25 10:15:09 (Mediafax)
Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Potrivit ANM, va ploua in sudul, centrul si estul tarii. Vor fi mai ales averse, care in regiunile sud-estice vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina. ...continuare.

WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Romania este campioana mondiala la Robotica! Desi finala nu fusese jucata, se stia ca Romania va fi campioana, deoarece in finala Campionatului Mondial de Robotica din Houston, Statele Unite, s-au calificat doua echipe…din Romania! Asadar, finala 100% romaneasca la Campionatul Mondial de Robotica de anul acesta, desfasurat la Houston, Statele Unite ale Americii! Delegatia Romaniei la […]The post WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica appeared first on... ...continuare.

Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase

publicat 2024-04-24 10:45:09 (Mediafax)
Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Secretarul Apararii din Marea Britanie, Grant Shapps a spus ca doreste ca noua tinta a NATO pentru cheltuielile pentru aparare sa fie de 2,5% din produsul intern brut al fiecarei tari. In prezent, tinta este de 2%. ...continuare.

Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta

publicat 2024-04-24 10:45:09 (Mediafax)
Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta "A sosit la Constanta prima rama electrica fabricata in China, care in curand va face mai placute calatoriile cu trenul prin Romania. Conducatorii delegatiei gigantului constructor chinez de utilaj feroviar - CRRC, impreuna cu cei ai bucurosului beneficiar roman - ASTRA TRANS CARPATIC au sarbatorit fericitul eveniment la Asociatia Romana de Prietenie cu China, au vizitat Universitatea - Window of Shanghai si au imortalizat, cu zeci de poze, frumoasa intalnire prieteneasca", acesta este... ...continuare.

Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz

publicat 2024-04-24 10:45:08 (Libertatea)
Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Senatul american a aprobat marti, 23 aprilie, un ajutor in valoare de 26 miliarde de dolari pentru Israel, ceea ce „trimite un mesaj puternic tuturor dusmanilor nostri”, a declarat seful diplomatiei israeliene, Israel Katz, relateaza The Times of Israel si AFP, citata de France 24. Parte a unui pachet mai amplu de ajutor extern, acesta […] ...continuare.

Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile

publicat 2024-04-24 10:45:02 (Adevarul)
Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda, in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze, exercitiile NATO au declansat nemultumirea Moscovei. ...continuare.

Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO

publicat 2024-04-24 10:30:10 (ProTV)
Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Eruptiile explozive multiple ale Muntelui Ruang din Indonezia au aruncat lava vulcanica atât de sus încât a ajuns în al doilea strat al atmosferei, la zeci de mii de kilometri deasupra solului.   ...continuare.

Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov

publicat 2024-04-24 10:30:08 (Mediafax)
Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Potrivit Reuters, atacul a avariat trei cladiri rezidentiale, doua birouri, trei cladiri nerezidentiale si o conducta de gaz din cartierul central al orasului, potrivit guvernatorului. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 45 46 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.