EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 1158 1159 Pag. urm. »

Planul Londrei pentru a-l descuraja pe Putin sa apese pe butonul nuclear. Europa mizeaza pe rachete pentru a-si intari apararea

publicat 2024-07-26 23:30:09 (Libertatea)
Planul Londrei pentru a-l descuraja pe Putin sa apese pe butonul nuclear. Europa mizeaza pe rachete pentru a-si intari apararea Marea Britanie ia in considerare sa dezvolte rachete cu raza lunga pentru a descuraja amenintarile lui Vladimir Putin cu privire la folosirea armei nucleare si se asteapta la colaborarea Germaniei in acest proiect, relateaza The Times. Marea Britanie intentioneaza sa dezvolte rachete cu o raza de actiune de peste 3.200 de kilometri care ar putea […] ...continuare.

VIDEO. Imagini impresionante cu o ursoaica ce traverseaza Lacul Paltinu cu puii pe spate

publicat 2024-07-26 23:15:08 (Libertatea)
VIDEO. Imagini impresionante cu o ursoaica ce traverseaza Lacul Paltinu cu puii pe spate O ursoaica a fost surprinsa in timp ce traverseaza Lacul Paltinu cu puii pe spate, iar imaginile au fost postate pe retelele de socializare. „Operatiune speciala, ursoaica traverseaza Lacul Paltinu cu puisorii pe spate!”, se arata in mesajul de pe Facebook, care insoteste clipul cu ursoaica. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti, 23 iulie, legea […] ...continuare.

Horoscop 27 iulie 2024. Berbecii au parte de o zi care ii invita la odihna si revigorare, pe orice cale le este cunoscuta sau pe care o prefera

publicat 2024-07-26 22:00:07 (Libertatea)
Horoscop 27 iulie 2024. Berbecii au parte de o zi care ii invita la odihna si revigorare, pe orice cale le este cunoscuta sau pe care o prefera Horoscop 27 iulie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 27 iulie 2024: Ai parte de o zi care te invita la odihna si revigorare, pe orice cale iti este […] ...continuare.

Gruparea neonazista The Base, fondata de un american care se ascunde in Rusia, a fost inclusa pe lista UE a organizatiilor teroriste

publicat 2024-07-26 22:00:07 (Libertatea)
Gruparea neonazista The Base, fondata de un american care se ascunde in Rusia, a fost inclusa pe lista UE a organizatiilor teroriste Gruparea neonazista The Base (Baza), fondata in 2018 in SUA si activa in mai multe tari, a fost inclusa vineri, 26 iulie, pe lista UE a organizatiilor teroriste, relateaza AFP, potrivit Agerpres. „The Base este o organizatie a extremistilor de dreapta implicati in acte teroriste, fondata de Rinaldo Nazzaro in 2018”, a anuntat Consiliul UE […] ...continuare.

JO 2024. Un jucator de fobal argentinian acuza ca i s-au furat bijuterii de 50.000 euro

publicat 2024-07-26 20:45:09 (Libertatea)
JO 2024. Un jucator de fobal argentinian acuza ca i s-au furat bijuterii de 50.000 euro O ancheta a fost deschisa vineri in Franta dupa ce un jucator al echipei de fotbal a Argentinei, Thiago Almada, a depus plangere pentru furtul unor bijuterii (un ceas si un inel), cu o valoare estimata la 50.000 de euro, cu o zi inaintea unui meci de la Jocurile Olimpice 2024, informeaza Agerpres, care preia […] ...continuare.

O statuie de ceara a lui Sinead O'Connor, retrasa dintr-un muzeu din Dublin dupa un val de critici. Fratele cantaretei: "Mi s-a parut hidoasa"

publicat 2024-07-26 20:30:09 (Libertatea)
O statuie de ceara a lui Sinead O'Connor, retrasa dintr-un muzeu din Dublin dupa un val de critici. Fratele cantaretei: Mi s-a parut hidoasa O statuie de ceara care o infatiseaza pe regretata cantareata irlandeza Sinead OConnor, dezvelita joi la Muzeul national al figurilor de ceara din Dublin, Irlanda, a fost retrasa vineri, dupa ce a starnit un val de critici, relateaza AFP, citata de Agerpres. Sinead OConnor, cunoscuta pentru cover-ul din 1990 a piesei scrise de Prince „Nothing […] ...continuare.

Motivul pentru care Tribunalul Bucuresti a suspendat procesul lui Liviu Dragnea. Inculpatii din dosarul Tel Drum au criticat "ingerinte" ale SRI in viata privata

publicat 2024-07-26 20:15:07 (Libertatea)
Motivul pentru care Tribunalul Bucuresti a suspendat procesul lui Liviu Dragnea. Inculpatii din dosarul Tel Drum au criticat ingerinte ale SRI in viata privata Liviu Dragnea si cei 9 inculpati din dosarul Tel Drum (opt persoane fizice plus o persoana juridica) au obtinut suspendarea procesului in care fostul lider social-democrat este acuzat de infractiuni de coruptie si complicitate la fraude cu fonduri europene. La termenul din 28 iunie 2024, avocatii din dosarul Tel Drum au criticat legalitatea incheierilor de […] ...continuare.

Parada navala in onoarea marinei ruse a fost anulata din cauza unor temeri de securitate, spun serviciile secrete britanice

publicat 2024-07-26 20:15:07 (Libertatea)
Parada navala in onoarea marinei ruse a fost anulata din cauza unor temeri de securitate, spun serviciile secrete britanice Principala parada navala organizata in ultima duminica din iulie in onoarea marinei ruse a fost anulata anul acesta din cauza imposibilitatii de a garanta securitatea evenimentului, afirma serviciile secrete militare britanice, citate de Ukrainska Pravda. Anularea paradei care incepe pe raul Neva, la Sankt Petersburg, si se incheie la baza navala Kronstadt, in Golful Finic, […] ...continuare.

Ovidiu Tender scapa de sechestrul pe avere, dupa o decizie a Curtii de Apel Bucuresti

publicat 2024-07-26 20:15:07 (Libertatea)
Ovidiu Tender scapa de sechestrul pe avere, dupa o decizie a Curtii de Apel Bucuresti Un complet de la Curtea de Apel Bucuresti a dispus ridicarea sechestrului pe averea lui Ovidiu Tender, stabilit la 162 milioane lei, pe motiv ca una dintre infractiunile pentru care a fost condamnat in anul 2015, abuzul in serviciu, a fost dezincriminata, relateaza Agerpres. Ovidiu Tender a fost condamnat definitiv, in iunie 2015, la 12 […] ...continuare.

Ambasadoarea SUA la Bucuresti: Asteptam cu nerabdare ca Romania sa deschida centrul de instruire F-16 in special pentru Ucraina

publicat 2024-07-26 19:15:08 (Libertatea)
Ambasadoarea SUA la Bucuresti: Asteptam cu nerabdare ca Romania sa deschida centrul de instruire F-16 in special pentru Ucraina Ambasadoarea SUA in Romania, Kathleen Kavalec, a transmis, vineri, la ceremonia dedicata absolvirii primei serii de piloti romani instruiti in cadrul Centrului European de Instruire F-16 de la Borcea, ca asteapta ca centrul sa fie deschis si militarilor ucraineni, informeaza Agerpres. „Asteptam cu nerabdare ca Romania sa deschida centrul de instruire si altor aliati si […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 1158 1159 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.