EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




10 lucruri pe care nu le stiai despre primarul USR Dominic Fritz

publicat 2024-04-26 15:00:09 (Libertatea)
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, este un personaj diferit in politica romaneasca. Este nascut in Germania, intr-un sat din Muntii Padurea Neagra. Provine dintr-o familie cu 8 copii.  Are o educatie multiculturala: masterat in studii postconflict al Departamentului de Stiinte Politice de la Universitate din York, Marea Britanie, licenta in stiinte politice si administrative la Universitatea […] ...continuare.

„O zi foarte dureroasa”. Rouh, fetita din Fasia Gaza salvata din pantecul mamei sale ucise de bombardamentul israelian de la Rafah, a murit

publicat 2024-04-26 15:00:09 (Libertatea)
„O zi foarte dureroasa”. Rouh, fetita din Fasia Gaza salvata din pantecul mamei sale ucise de bombardamentul israelian de la Rafah, a murit Fetita care a fost scoasa din pantecele mamei sale muribunde intr-un spital din Fasia Gaza, in urma unui atac aerian israelian asupra orasului Rafah, a murit dupa doar cateva zile de viata, a anuntat vineri, 26 aprilie, medicul care o ingrijea, potrivit Reuters. Bebelusul fusese numit Rouh, care inseamna „suflet”. Mama ei, Sabreen Al-Sakani, a […] ...continuare.

Donald Trump se declara gata sa restabileasca alianta conservatoare cu "maretul" Viktor Orban, dupa ce va deveni "al 47-lea presedinte al SUA" | VIDEO

publicat 2024-04-26 14:45:09 (Libertatea)
Donald Trump se declara gata sa restabileasca alianta conservatoare cu maretul Viktor Orban, dupa ce va deveni al 47-lea presedinte al SUA | VIDEO Donald Trump, candidatul republican in alegerile prezidentiale care vor avea loc in noiembrie in SUA, a transmis vineri, intr-un mesaj video, ca este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei, Viktor Orban, informeaza Agerpres, preluand Reuters. Orban a fost unul dintre cei mai apropiati aliati ai lui Trump in Europa, unde comentariile […] ...continuare.

Un roman judecat pentru omor a inceput sa planga la proces, in Belgia, cand a ascultat marturia mamei celui pe care l-a ucis, roman si el

publicat 2024-04-26 14:45:09 (Libertatea)
Un roman judecat pentru omor a inceput sa planga la proces, in Belgia, cand a ascultat marturia mamei celui pe care l-a ucis, roman si el In a patra zi a procesului in fata Curtii din Leuven, familia a vorbit despre barbatul care a murit in urma unui scandal sicat dupa vanzarea unei masini, in Opwijk. Marturia l-a facut sa planga pe unul dintre acuzati si i-a facut pe fratii Puica, acuzati de omor, sa-si ceara scuze: „Imi pare rau, nu […] ...continuare.

Mesaje de Florii 2024 – Urari si felicitari pe care sa le trimiti de Florii

publicat 2024-04-26 14:45:09 (Libertatea)
Mesaje de Florii 2024 – Urari si felicitari pe care sa le trimiti de Florii Duminica, 28 aprilie 2024, crestinii ortodocsi sarbatoresc Floriile, sarbatoarea ce semnifica Intrarea Domnului in Ierusalim. Catolicii sarbatoresc Floriile pe 24 martie 2024. Numita si Duminica Floriilor, aceasta zi este inceputul sarbatorilor pascale si se praznuieste cu o saptamana inainte de Paste. Iata cele mai frumoase mesaje de Florii pe care le poti trimite duminica sarbatoritilor. […] ...continuare.

Romanii au talent 26 aprilie. Cine sunt concurentii care vor urca pe scena intr-o noua editie din sezonul #14fenomen

publicat 2024-04-26 14:15:09 (Libertatea)
O noua editie Romanii au talent se va difuza in aceasta seara la Pro TV, etapa preselectiilor, iar cei care vor urca pe scena vor afla daca merg in etapa urmatoare sau nu. Andi, Andra, Dragos si Bobo se vor lasa, ca de fiecare data, fermecati, in timp ce Pavel si Smiley s-au incarcat cu […] ...continuare.

Baietel din Gorj, vandut in Germania de parintii lui pentru cateva sute de lei. DIICOT a deschis o ancheta

publicat 2024-04-26 14:15:09 (Libertatea)
Baietel din Gorj, vandut in Germania de parintii lui pentru cateva sute de lei. DIICOT a deschis o ancheta Autoritatile au deschis o ancheta, dupa ce o familie din Gorj si-a vandut in Germania unul dintre copii, un baietel de sase ani. Suma pe care parintii, tatal alcoolic, iar mama cu probleme psihice, au primit-o a fost de cateva sute de lei, a relatat news.ro. DIICOT a fost sesizat de DGASPC Gorj in urma unei […] ...continuare.

Pasca pentru Paste – idei de retete pentru pasca traditionala cu branza dulce sau cu ciocolata

publicat 2024-04-26 14:15:09 (Libertatea)
Pasca pentru Paste – idei de retete pentru pasca traditionala cu branza dulce sau cu ciocolata Pasca este desertul specific sarbatorii de Paste, asa ca mai jos te invatam cele mai bune retete. Iti spunem pas cu pas ce ai de facut pentru a face in casa cea mai buna pasca cu branza sau pasca cu ciocolata. Pasca – reteta traditionala Ingrediente Pentru aluat: Pentru umplutura: Pentru uns: Mod de preparare […] ...continuare.

Politico: Grecia si Spania refuza sa trimita Ucrainei sisteme de aparare antiaeriana Patriot

publicat 2024-04-26 14:00:38 (Libertatea)
Politico: Grecia si Spania refuza sa trimita Ucrainei sisteme de aparare antiaeriana Patriot A inceput cursa pentru a trimite baterii de aparare antiaeriana in Ucraina, dar se pare ca acestea nu vor veni din Spania sau Grecia, scrie Politico, citat de News.ro. In cursul zilei de astazi, aproximativ 50 de tari se vor intalni prin videoconferinta pentru discutii conduse de SUA cu privire la coordonarea ajutorului militar suplimentar […] ...continuare.

Ce nume de flori se sarbatoresc de Florii. Laura este nume de floare

publicat 2024-04-26 14:00:38 (Libertatea)
Ce nume de flori se sarbatoresc de Florii. Laura este nume de floare In fiecare an, in Duminica Floriilor, le facem urari celor dragi si cunoscutilor care poarta nume de flori. Dar multi se intreaba ce nume de flori se sarbatoresc de Florii si ce semnifica ele. Conform unor date publicate de MAI, in Duminica Floriilor, aproximativ 850.000 de femei si 630.000 de barbati isi serbeaza onomastica, cele […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.