EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Unde iti vei petrece urmatoarea vacanta? Intr-o zona rurala sau intr-un mediu citadin?

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Libertatea)
Unde iti vei petrece urmatoarea vacanta? Intr-o zona rurala sau intr-un mediu citadin? Vacantele reprezinta evadarea din cotidian si au scopul de a ne oferi o perioada de odihna si oportunitatea de a ne culturaliza. Activitatile din vacanta difera in functie de preferintele fiecarei persoane si este esential sa stabilesti dinainte cum vrei sa-ti petreci concediul. In mediul urban, turismul este intr-o continua modernizare si prezinta o varietate […] ...continuare.

Meg Bennett, actrita din serialul Tanar si nelinistit, a murit la 75 de ani dupa o lupta cu cancerul

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Libertatea)
Meg Bennett, actrita din serialul Tanar si nelinistit, a murit la 75 de ani dupa o lupta cu cancerul Meg Bennett, castigatoarea Daytime Emmy, care si-a indeplinit o dubla sarcina, ca actrita si scriitoare in telenovele Tanar si nelinistit, Spitalul General si Santa Barbara, a murit pe 11 aprilie la varsta de 75 de ani, dupa o lupta cu cancerul. Anuntul trist a fost facut de familia ei. Bennett a interpretat-o pe Marty Maraschino […] ...continuare.

Locuri de vizitat in Bologna – cele mai impresionante obiective turistice

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Libertatea)
Locuri de vizitat in Bologna – cele mai impresionante obiective turistice Bologna este unul dintre cele mai vizitate orase din Italia si mai este denumit si „orasul rosu” datorita culorii acoperisurilor cladirilor sale. Odata ajuns in Bologna, cu siguranta vei gasi o multime locuri de vizitat si obiective turistice cu adevarat impresionante. Iata care sunt cele mai populare dintre ele: Ce sa vizitezi in Bologna Bologna, […] ...continuare.

Chinezii au construit o replica identica a insulei grecesti Santorini, copiind toate detaliile: "Chiar si vremea e la fel"

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Libertatea)
Chinezii au construit o replica identica a insulei grecesti Santorini, copiind toate detaliile: Chiar si vremea e la fel O tiktokerita a dezvaluit cum a vizitat cea mai emblematica insula turistica greceasca desi a facut asta aflandu-se la peste 7.000 de km distanta, in China. Yasmin von Roon, in varsta de 27 de ani, a ramas uluita cand a descoperit statiunea Statul Ideal al lui Dali, o replica exacta a Santorini, scrie The Sun. […] ...continuare.

Mai putin de jumatate dintre candidatii la prima etapa de recrutare a MApN au fost admisi: "Cei mai multi nu au trecut evaluarea fizica"

publicat 2024-04-22 11:45:09 (Libertatea)
Mai putin de jumatate dintre candidatii la prima etapa de recrutare a MApN au fost admisi: Cei mai multi nu au trecut evaluarea fizica Statul Major al Apararii a realizat in februarie si martie prima serie de recrutare-selectie voluntara a soldatilor profesionisti din 2024. La concurs au fost scoase peste 5.000 de locuri, au participat peste 6.400 de candidati, iar numarul celor admisi este de peste 2.600, adica aproximativ 40%. Este vorba despre „un proces constituit, in principal, din […] ...continuare.

Radu Mazare a contestat respingerea eliberarii conditionate. Daca instanta refuza, mai poate face o cerere peste noua luni

publicat 2024-04-22 11:15:13 (Libertatea)
Radu Mazare a contestat respingerea eliberarii conditionate. Daca instanta refuza, mai poate face o cerere peste noua luni Radu Mazare, fostul primar al orasului Constanta, a facut apel la decizia Judecatoriei Sectorului 4 de respingere a liberarii conditionate, a relatat luni, 22 aprilie, news.ro. Daca verdictul nu va fi schimbat de instanta superioara, Radu Mazare mai poate face o noua cerere abia peste noua luni, termen care va curge de la data la […] ...continuare.

Un barbat a incercat sa jefuiasca o benzinarie din SUA amenintand cu un sarpe lung de 2 metri: "Da-mi banii sau il pun pe tine"

publicat 2024-04-22 11:15:13 (Libertatea)
Un barbat a incercat sa jefuiasca o benzinarie din SUA amenintand cu un sarpe lung de 2 metri: Da-mi banii sau il pun pe tine Reginald Cook, 26 de ani, este acuzat de tentativa de talharie calificata, dupa ce a incercat sa jefuiasca un o benzinarie din Memphis, statul american Tennessee, inclusiv folosind un sarpe lung de 2 metri, relateaza New York Post. Politia a precizat ca prima incursiune a avut loc, pe 16 aprilie, ca la ora locala 2.00, […] ...continuare.

Cum a scapat Osama bin Laden de rachetele americane fugind calare pe un magar: "Cand au lovit, teroristul era la doar cateva sute de metri"

publicat 2024-04-22 11:00:10 (Libertatea)
Cum a scapat Osama bin Laden de rachetele americane fugind calare pe un magar: Cand au lovit, teroristul era la doar cateva sute de metri In volumul de memorii, Elmar Brok (71 de ani), membru al Parlamentului European de 44 de ani, a descris modul in care SUA si islamistii talibani au negociat uciderea sefului Al-Qaida, Osama Bin Laden, inainte de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Proeminentul politician german a dezvaluit si cum americanii l-au ratat de putin pe […] ...continuare.

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe 2024. Cele mai frumoase felicitari pentru sarbatoriti

publicat 2024-04-22 11:00:10 (Libertatea)
Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe 2024. Cele mai frumoase felicitari pentru sarbatoriti Vrei sa trimiti mesaje de Sfantul Gheorghe prietenilor, rudelor si apropiatilor? Daca nu ai inspiratie, am facut o lista cu cele mai frumoase urari de Sf. Gheorghe pe care le poti face sarbatoritilor. Sfantul Gheorghe este sarbatorit pe 23 aprilie, in calendar ortodox 2024. Sunt peste 900.000 de romani care isi serbeaza onomastica in aceasta […] ...continuare.

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunte definitiv la televiziune. "Absolut ingrozitoare. Simteam ca nu mai e nimic luminos"

publicat 2024-04-22 11:00:10 (Libertatea)
Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunte definitiv la televiziune. Absolut ingrozitoare. Simteam ca nu mai e nimic luminos Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Desi iubea ceea ce facea, vedeta a clacat si a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata. Vedeta a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.