EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




SUA, asteptate sa aloce 6 miliarde de dolari pentru finantarea unui nou pachet de sprijin militar pentru Ucraina, ce include rachete NASAMS

publicat 2024-04-26 14:00:38 (Libertatea)
SUA, asteptate sa aloce 6 miliarde de dolari pentru finantarea unui nou pachet de sprijin militar pentru Ucraina, ce include rachete NASAMS Statele Unite sunt asteptate sa anunte vineri ca vor oferi Ucrainei un ajutor militar pe termen lung in valoare de aproximativ 6 miliarde de dolari, au declarat mai multi oficiali americani, adaugand ca acesta va include munitiile extrem de necesare pentru sistemele de aparare antiaeriana Patriot, relateaza The Associated Press. Oficialii au declarat ca pachetul […] ...continuare.

Statiunea Mamaia si Orasul Constanta nominalizate la Destinatia Anului

publicat 2024-04-26 13:45:38 (Libertatea)
Orasul Constanta impreuna cu Statiunea Mamaia si Cazinoul Constanta au fost recunoscute ca puncte de reper in turismul romanesc, calificandu-se la prestigioasa competitie nationala, Destinatia Anului. Aceasta competitie isi propune sa identifice si sa premieze cele mai atractive si inovative destinatii turistice din Romania, contribuind astfel la promovarea patrimoniului cultural si natural al tarii. In […] ...continuare.

Romance sechestrate si obligate sa se prostitueze, in Belgia, de un sofer roman de TIR si sotia lui: "Faceau 8.000 de euro pe saptamana, lucrau 19 ore pe zi"

publicat 2024-04-26 13:45:38 (Libertatea)
Romance sechestrate si obligate sa se prostitueze, in Belgia, de un sofer roman de TIR si sotia lui: Faceau 8.000 de euro pe saptamana, lucrau 19 ore pe zi Un cuplu de tineri romani a fost condamnat in Belgia, acolo unde a terorizat doua romance pe care le-au obligat sa se prostitueze si de la care au luat sume imense de bani, scrie cotidianul belgian Het Laatste Nieuws. „Traieste ascunsa acum, are probleme cu somnul si doua boli venerice”. Avocatul uneia dintre prostituatele romance […] ...continuare.

Aproape 16.000 de turisti au platit 5 euro ca sa viziteze Venetia, in prima zi a taxei de intrare in oras

publicat 2024-04-26 13:45:38 (Libertatea)
Primarul Venetiei, Luigi Brugnaro, si-a exprimat satisfactia dupa ce a impus biletul de 5 euro pentru vizitarea de o singura zi a orasului, caracterizand demersul drept o reusita in strategiile de gestionare a afluxului masiv de turisti, care ameninta sa suprasolicite orasul, a relatat vineri, 26 aprilie, agentia de stiri italiana ANSA, preluata de Agerpres. […] ...continuare.

Daniel Niculae, inculpat in dosarul privind introducerea si folosirea ilegala de artificii pe stadioane

publicat 2024-04-26 13:45:38 (Libertatea)
Presedintele Clubului Rapid, Daniel Niculae, este urmarit penal in dosarul materialelor pirotehnice de luna trecuta pentru „complicitate la savarsirea infractiunii de orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept”, a anuntat vineri, 26 aprilie, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Stire in curs de actualizare ...continuare.

Daruieste Lumina 2024: Un gest mic, un impact major!

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Daruieste Lumina 2024: Un gest mic, un impact major! E.ON Romania lanseaza editia 2024 a campaniei „Daruieste Lumina”, o initiativa menita sa ofere sprijin institutiilor care sprijina copiii cu dizabilitati. Anul acesta, campania se bazeaza pe implicarea activa a influencerilor si a publicului larg pentru a strange 500.000 kWh de energie electrica, donati sub forma de lumina si caldura pentru a facilita accesul la […] ...continuare.

Intarzierea ajutorului militar american le-a permis rusilor sa domine cerul Ucrainei. Ce se va schimba odata cu aruncarea in lupta a avioanelor F-16 | Analiza The Moscow Times

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Intarzierea ajutorului militar american le-a permis rusilor sa domine cerul Ucrainei. Ce se va schimba odata cu aruncarea in lupta a avioanelor F-16 | Analiza The Moscow Times Dupa ce a fost amanat timp de jumatate de an din cauza luptelor interne intre cele doua partide din Congresul SUA, pachetul in valoare de 61 de miliarde de dolari de ajutor militar extrem de necesar a fost in sfarsit promulgat de presedintele american Joe Biden, ceea ce arata ca aliatul vital al Kievului va […] ...continuare.

Momentul in care strada din Slanic Prahova se surpa, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Momentul in care strada din Slanic Prahova se surpa, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO O parte a strazii 23 August din orasul Slanic, judetul Prahova, s-a surpat joi dimineata, iar o camera de supraveghere a surprins momentul, potrivit Observator News. Vineri, terenul in zona afectata de surpare din Slanic Prahova s-a tasat cu inca 20 de centimetri, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta, citat de Agepres. Pe imaginile surprinse […] ...continuare.

"Atentie la compromisul pretului". Radiografia pietei rezidentiale din Romania si sfaturi pentru cei care cauta o locuinta

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Imobiliare.ro a facut o radiografie completa a pietei rezidentiale in cel mai nou raport de piata si vine cu detalii in premiera despre realitatile la care ar trebui sa-si ajusteze cumparatorii asteptarile pentru a lua cele mai bune decizii. Interesul cumparatorilor se mentine la un nivel bun la inceputul acestui an, oferta de case si […] ...continuare.

Eugen Tomac, consemnat in Registrul partidelor politice ca presedinte al PMP, "dupa o lunga perioada de hartuire"

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Eugen Tomac, consemnat in Registrul partidelor politice ca presedinte al PMP, dupa o lunga perioada de hartuire Tribunalul Bucuresti a confirmat inscrierea lui Eugen Tomac in Registrul partidelor politice ca presedinte al PMP, a transmis vineri, 26 aprilie, formatiunea politica. Pana acum figura fostul presedinte, Cristian Diaconescu, motiv pentru care, luna trecuta, Biroul Electoral Central a respins inregistrarea Aliantei Dreapta Unita, formata din USR-PMP-Forta Dreptei. „Spre disperarea celor care timp de doi ani […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.