EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 ... 5 9 10 Pag. urm. »

Culmea rafinamentului gastronomiei europene: Sufleuri aerate, dulci sau sarate

publicat 2024-07-26 10:30:09 (Jurnalul-National)
Culmea rafinamentului gastronomiei europene: Sufleuri aerate, dulci sau sarate Sufleul este un preparat culinar rafinat, apreciat pentru textura sa usoara si aerata. Originar din Franta, numele lui provine din verbul francez "souffler", adica "a sufla" sau "a umfla". Pentru ca trebuie sa se umfle la cuptor, altfel nu ne-a iesit reteta! Dar il putem pregati la atatea tipuri de evenimente, incat ar fi ideal sa invatam sa il preparam. ...continuare.

"Sardeluta marinata" - recunoscuta ca produs traditional romanesc

publicat 2024-07-22 10:00:12 (Puterea)
Sardeluta marinata - recunoscuta ca produs traditional romanesc Comisia Europeana a aprobat inscrierea produsului romanesc „Sardeluta marinata” in registrul Specialitatilor Traditionale Garantate (STG). Asociatia "Pescador", a reusit, dupa mai multi ani de eforturi, recunoasterea acestui produs ca unul traditional romanesc. Sardeluta marinata este obtinuta prin marinarea sprotului - denumit si sardeluta – putand rezulta trei varietati diferite in functie de marinada folosita. Dupa […]The post "Sardeluta marinata" - recunoscuta ca... ...continuare.

Cum se face cel mai bun sos pesto de casa, doar cu ingrediente naturale. Reteta simpla si rapida a lui Chef Stefan Popescu

publicat 2024-07-16 16:45:03 (Antena-1)
Cum se face cel mai bun sos pesto de casa, doar cu ingrediente naturale. Reteta simpla si rapida a lui Chef Stefan Popescu Chef Stefan Popescu a dezvaluit care este cea mai buna reteta de sos pesto de casa. Descopera cat de simplu si rapid se face totul. ...continuare.

Reteta de desert consumat la Cina cea de Taina. Ce beneficii are acest desert biblic

publicat 2024-07-16 14:15:03 (Antena-1)
Reteta de desert consumat la Cina cea de Taina. Ce beneficii are acest desert biblic Desertul care se crede ca a fost consumat de cei 12 Apostoli la Cina cea de Taina este unul simplu de preparat, insa extrem de nutritiv. Iata despre ce este vorba. ...continuare.

Ce alimente nu trebuie gatite niciodata in otel inoxidabil? Multi romani fac aceasta greseala

publicat 2024-07-16 14:00:05 (Click)
Ce alimente nu trebuie gatite niciodata in otel inoxidabil? Multi romani fac aceasta greseala Atunci cand incepem sa gatim, cei mai multi dintre noi vor folosi primul vas care ne pica in mana si care are marimea necesara pentru reteta pe care o facem. ...continuare.

Reteta pentru cel mai racoros desert! E perfect pentru zilele cu temperaturi extreme

publicat 2024-07-16 13:30:03 (Click)
Reteta pentru cel mai racoros desert! E perfect pentru zilele cu temperaturi extreme E perfect pentru zilele cu temperaturi extreme. ...continuare.

Cum sa faci papara – retete de papara

publicat 2024-07-16 11:00:08 (Libertatea)
Cum sa faci papara – retete de papara Papara este un preparat traditional din zona Ardealului, dar este cunoscuta si in alte zone din tara. Reteta de papara este una simpla, insa rezultatul este unul delicios. Afla cum sa faci papara si descopera unele dintre cele mai populare retete de papara. Ce este papara Papara este un preparat traditional romanesc similar cu omleta, […] ...continuare.

Reteta "lacrimi de pui" iti va cuceri papilele gustative. Merita incercata macar o data in viata!

publicat 2024-07-15 23:15:03 (Click)
Reteta lacrimi de pui iti va cuceri papilele gustative. Merita incercata macar o data in viata! Daca iubesti mancarurile care contin carne de pui, sau pur si simplu te-ai saturat de retetele clasice si vrei sa iesi din anonimat, mai jos ai ingredientele si pasii necesari pentru a pregati reteta lacrimi de pui. ...continuare.

Festival culinar la Sovata: Ciupercile, vedetele weekendului. "Aromele intense ne ajuta"

publicat 2024-07-14 12:15:11 (ProTV)
Festival culinar la Sovata: Ciupercile, vedetele weekendului. Aromele intense ne ajuta Va invitam acum la un festin culinar, organizat la Sovata în acest weekend, unde ciupercile sunt în centrul atentiei.   ...continuare.

Retete de mousse – secretele celui mai fin mousse

publicat 2024-07-14 12:00:07 (Libertatea)
Retete de mousse – secretele celui mai fin mousse Mousse-ul este unul dintre cele mai fine preparate culinare si este foarte apreciat atat pentru delicatetea si textura sa cremoasa. Descopera cum sa faci un mousse excelent si vezi unele dintre cele mai populare retete de mousse din care sa te inspiri. Ce este mousse-ul Mousse-ul este un preparat sarat sau dulce cu consistenta unei […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 ... 5 9 10 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.