Pilonul II Exatlon Evaluarea Nationala

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale




Trei preparate culinare pe care le mananci gresit

publicat 2018-05-10 15:15:22 (Realitatea-TV)
Trei preparate culinare pe care le mananci gresit Trei preparate culinare delicioase ne pot pune probleme daca le mancam la restaurant. Trei preparate culinare pe care multi le mancam gresit sunt pizza new-york-eza, eclerele si supa. Modalitatea corecta de a consuma aceste preparate este, de cele mai multe ori, exact cea inversa de cum ne-am fi imaginat.Pizza new-york-eza n-ar trebui consumata niciodata cu furculita si cutitul, mai ales daca o mananci intr-un restaurant din New-York. Nu indoi feliile in jumatate cand le ridici cu mana. Daca,... ...continuare.

ECLERE CU CREMA DE VANILIE

publicat 2018-05-10 11:15:19 (Romania-TV)
ECLERE CU CREMA DE VANILIE Se pune intr-o oala apa cu uleiul, cand da in clocot se adauga in ploaie faina amestecand continuu sa nu se faca cocoloase, dupa ce se omogenizeaza se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale unul cate unul amestecand bine. Se pun in tava in formele digerite. Se dau la cuptor la foc mare. Cand se coc, se lasa la racit, apoi se taie pe jumatate si se umplu cu crema pe care urmeaza sa o facem. Crema: 1 litru lapte 300g zahar 250g faina esenta vanilie, daca alegeti pastaiae de vanilie... ...continuare.

PIEPT DE PUI CU LEGUME LA ABURI

publicat 2018-05-10 11:00:20 (Romania-TV)
PIEPT DE PUI CU LEGUME LA ABURI Feliile de piept de pui se bat bine cu ciocanul si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecul mexican de legume congelate si cartofii taiati cubulete se sareaza si se fierb in aburi cu ajutorul steamerului. Cat timp legumele se fac la abur prajim pieptul de pui la gratar sau intr-o tigaie de teflon... fara ulei. Pieptul bine facut se serveste alaturi de legume peste care punem un pic de unt cu verdeata.... ...continuare.

DESERT DELICIOS. TORT CU NUCA

publicat 2018-05-10 11:00:20 (Romania-TV)
DESERT DELICIOS. TORT CU NUCA MOD DE PREPARARE TORT CU NUCA Blat: Separam ouale, batem albusurile spuma, adaugam zaharul si un praf de sare. Adaugam galbenusurile unul cate unul, esenta si nuca macinata. Turnam compozitia intr-o tava rotunda pe hartie de copt si coacem 30-40 min in cuptorul incalzit in prealabil. Lasam sa se raceasca apoi in taiam pe orizontala in 2. Crema. Batem frisca cu zaharul pudra si cu nuca macinata. Asezam pe un platou o parte de blat, apoi crema, apoi o parte de blat, apoi crema si il... ...continuare.

Pulpa de curcan la cuptor

publicat 2018-05-10 11:00:20 (Romania-TV)
Pulpa de curcan la cuptor Pentru fiecare 400 de grame de carne de curcan, socoteste 50 de minute de stat la cuptor. Pentru a obtine o carne mai frageda, poti pune in tava si 100 ml de suc de ananas. Pulpa de curcan la cuptor - Ingrediente (4 portii) 1 pulpa superioara curcan 1 capatana usturoi 1 crenguta rozmarin 2 maini frunze busuioc proaspat 50 ml ulei de masline 150 g crutoane 1 lamaie 1 ceapa 200 g rosii cherry 1 l vin alb sare piper Pulpa de curcan la cuptor - Mod de preparare Cureti usturoiul si-l zdrobesti.... ...continuare.

Tort cu crema de branza si crema de ciocolata

publicat 2018-05-10 11:00:20 (Romania-TV)
Tort cu crema de branza si crema de ciocolata Tort cu crema de branza si crema de ciocolata - Ingrediente Pentru blat 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 1 lamaie ½ plic praf de copt Pentru crema de branza 500 g branza de vaci 500 g frisca 250 g zahar 2 pliculete gelatina 1 lamaie Pentru crema de ciocolata 3 oua 100 ml lapte 200 g zahar 300 g ciocolata de menaj ½ pachet margarina 1 fiola esenta rom 200 g alune pentru ornat 100 g ciocolata pentru ornat Pentru sirop 250 ml apa 10 linguri zahar 1 fiola esenta de rom Tort cu crema de... ...continuare.

Salata de spanac cu sunca si ou

publicat 2018-05-10 10:45:16 (Romania-TV)
Salata de spanac cu sunca si ou Ingrediente: 6 linguri de ulei de masline o ceapa tocata marunt 2 linguri de otet 2 lingurite de mustar sare piper negru macinat 300 de grame de spanac taiat bucatele cateva fasii de sunca taiate bucatele 6 ridichi tocate marunt 6 oua taiate feliute Mod de preparare: Caliti ceapa intr-o tigaie, cu o lingura de ulei de masline. Se ia de pe foc si se amesteca cu otet, mustar, un sfert de lingurita de sare si un sfert de lingurita de piper. Intr-un bol mare, amestecati ridichile, spanacul si... ...continuare.

Cea mai simpla reteta de ciulama de ciuperci: Toata lumea face aceasta mare greseala

publicat 2018-05-09 23:45:26 (Realitatea-TV)
Cea mai simpla reteta de ciulama de ciuperci: Toata lumea face aceasta mare greseala Ciulama de ciuperci: Va prezentam o reteta delicioasa de ciulama de ciuperci. E pur si simplu delicioasa! Ciulama de ciuperci: Desi toata lumea pune faina direct sosul lasat de ciupercile calite, nu este indicat sa faceti acest lucru, intrucat faina nu se dizolva cum trebuie si se formeaza cocoloase. Sfatul nostru este sa dizolvati faina cu putina apa rece inainte de a o pune peste ciuperci.Ingrediente pentru ciulama de ciuperci:500 g ciuperci champignon 2 linguri faina 100 ml smantana 2... ...continuare.

Cum prepari pieptul de pui pentru a fi moale si suculent. Greseala pe care toata lumea o face

publicat 2018-05-09 19:45:14 (Realitatea-TV)
Cum prepari pieptul de pui pentru a fi moale si suculent. Greseala pe care toata lumea o face Piept de pui reteta: Pieptul de pui este preferat adesea pentru ca este un aliment consistent si se gateste repede. Piept de pui reteta: Problema este ca adesea ni se intampla ca pieptul de pui sa iasa prea uscat. Secretul unui piept de pui moale si suculent nu sta atat in ingrediente cat in tehnica marinarii. Exista sute de feluri de marinade, dar, in general, toate respecta aceeasi combinatie, adica sunt un amestec lichid de uleiuri, acizi si condimente. Marinadele pentru pieptul de pui nu... ...continuare.

Ciuperci. Cum sa prepari o delicioasa salata de ciuperci. Toata lumea iti va cere reteta

publicat 2018-05-09 16:30:15 (Realitatea-TV)
Ciuperci. Cum sa prepari o delicioasa salata de ciuperci. Toata lumea iti va cere reteta Ciupercile se spala bine in mai multe ape. Se pun la fiert intr-o zeama de 1 litru apa cu piper, sare, vin, otet si cimbru. Dupa un sfet de ora de clocot ciupercile se scurg si se lasa sa se raceascã. Verdeata se toaca, usturoiul se piseaza pasta. Se taie ciupercile felii subtiri, se stropesc cu otet, ulei, usturoi, 1-2 linguri din zeama lor. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro



© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.