EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce sunt gnocchi. Retete cu gnocchi

publicat 2023-11-14 09:15:09 (Libertatea)
Ce sunt gnocchi. Retete cu gnocchi O reteta de paste pe care o sa o indragesti din prima datorita ingredientului principal, ghocchi. Vezi mai jos ce sunt ghocchi, cum se fac, dar si care sunt cele mai usor de incercat retete cu ghocchi! Gnocchi, pluralul de la „gnoccho”, pronuntat si „Nyow-kee” sau „niochii”, sunt pastele facute din ingrediente precum: cartofi fierti, […] ...continuare.

Productia mondiala de vin, la cel mai redus nivel din ultimii 60 de ani

publicat 2023-11-08 08:45:07 (Income-Magazine)
Productia mondiala de vin, la cel mai redus nivel din ultimii 60 de ani Productia mondiala de vin a scazut anul acesta la cel mai redus nivel din ultimii 60 de ani, din cauza recoltei slabe din emisfera sudica si unele tari europene mari producatoare, a estimat marti Organizatia Internationala a Viei si Vinului (OIV), transmite Reuters. In privinta producatorilor de vin din UE, cresteri pozitive sunt asteptate in […] ...continuare.

Pulpa de curcan la cuptor cu garnitura de bulgur

publicat 2023-11-08 08:45:07 (Jurnalul-National)
Pulpa de curcan la cuptor cu garnitura de bulgur Carnea de curcan este o sursa excelenta de proteine, bogata in multe vitamine si minerale si are un continut scazut de grasimi, cu conditia sa renuntam la piele. ...continuare.

Paste Philadelphia – reteta dietetica

publicat 2023-10-16 12:45:07 (Libertatea)
Paste Philadelphia – reteta dietetica In seria video „Viata mai usoara a Luisei”, jurnalista de la publicatia Blick, Luisa Ita (27 de ani), arata cum a reusit sa slabeasca 64 de kilograme cu ajutorul unei diete sarace in calorii – fara a se priva de nimic. Aici vei gasi reteta ei pentru paste Philadelphia extrem de fine si delicioase. Aceste […] ...continuare.

Tarta cu lapte condensat, gata in 10 minute. O reteta usoara si rapida

publicat 2023-09-28 11:30:02 (Antena3)
Tarta cu lapte condensat, gata in 10 minute. O reteta usoara si rapida Tarta cu lapte condensat este gata in 10 minute si este ideala pentru o masa in familie. ...continuare.

Cum sa faci carnati de casa. Ingredientul care aminteste de gustul copilariei

publicat 2023-08-18 08:15:08 (Money.ro)
Cum sa faci carnati de casa. Ingredientul care aminteste de gustul copilariei Cum sa faci carnati de casa. Ingredientul care aminteste de gustul copilariei. Pe vremuri se faceau carnati de casa in multe gospodarii. Acum, acesti pot fi achizitionati si din magazine. Chiar si asa, gustul nu mai este acelasi. Cum poti sa prepari carnati de casa si sa iti amintesti instant de gustul copilariei? Cimbrul, dar […] ...continuare.

Pachetele cu legume

publicat 2023-08-04 09:15:07 (Jurnalul-National)
Pachetele cu legume Cand v-au ramas prin frigider cateva legume cu care chiar nu mai stiti ce sa faceti, reteta de pachetele cu legume este exact ce aveti nevoie pentru a scapa de ele, dar si pentru a pregati o cina foarte gustoasa. ...continuare.

Reteta celor mai gustosi dovlecei umpluti. Secretul preparatului de care nu te mai saturi

publicat 2023-08-03 14:30:01 (Adevarul)
Reteta celor mai gustosi dovlecei umpluti. Secretul preparatului de care nu te mai saturi Cei mai buni dovlecei umpluti se fac dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman, publicata in lucrarea "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" (Editura Paideia). Gospodinele sunt invatate ce ingrediente sa foloseasca pentru un preparat delicios. ...continuare.

Cum faci o reteta simpla de minciunele pufoase, ca la bunica acasa. Le servesti cu gem sau dulceata

publicat 2023-08-03 13:00:02 (Antena-1)
Cum faci o reteta simpla de minciunele pufoase, ca la bunica acasa. Le servesti cu gem sau dulceata Minciunelele, cunoscute si sub denumirea de cornulete sau inimioare, sunt mici prajituri cu o aroma bogata de vanilie si unt, caracterizate de forma lor de inimioara. ...continuare.

Portokalopita: prajitura greceasca pe care romanii o adora in vacante. Reteta rapida si usoara

publicat 2023-08-03 11:45:03 (Adevarul)
Portokalopita: prajitura greceasca pe care romanii o adora in vacante. Reteta rapida si usoara Pe langa gyros, tzatziki si fructe de mare, aceasta prajitura traditionala, insiropata cu suc de portocale, este unul dintre preparate preferate ale romanilor in vacantele din Grecia. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.