EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 Pag. urm. »

Cat a costat rochia de mireasa a Ilonei Brezoianu. Nu a vrut sa risipeasca banii

publicat 2024-07-25 12:45:08 (Libertatea)
Cat a costat rochia de mireasa a Ilonei Brezoianu. Nu a vrut sa risipeasca banii Ilona Brezoianu nu a vrut sa cheltuiasca o avere pe rochia de mireasa. Actrita a purtat o rochie care i s-a potrivit perfect si a stralucit in ziua evenimentului. Ilona Brezoianu, cunoscuta pentru modestia sa si pentru umorul cu care isi traieste viata, a avut o nunta la fel de simpla si eleganta precum personalitatea […] ...continuare.

CRBL a slabit 13 kilograme de cand a divortat de Elena. Ce a marturisit artistul despre schimbarile care au acum loc in viata lui

publicat 2024-07-22 10:45:03 (Antena-1)
CRBL a slabit 13 kilograme de cand a divortat de Elena. Ce a marturisit artistul despre schimbarile care au acum loc in viata lui Dupa ce si-a anuntat divortul de Elena Viscu in urma cu cateva luni, CRBL a inceput un proces de schimbare de care e mandru. ...continuare.

Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai putin obisnuit pe care il purta

publicat 2024-07-19 20:15:03 (Click)
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai putin obisnuit pe care il purta Unul dintre cei mai renumiti actori de film, teatru si televiziune din Romania, este Iurie Darie. A debutat in cinematografie in 1953, iar de-a lungul vastei sale cariere a interpretat roluri memorabile in peste 40 de productii. Putini sunt cei care stiu, insa, ce etnie avea marele actor si prenumel ...continuare.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au facut anuntul, la 5 ani de cand si-au jurat iubire vesnica: "Daca ne despartim..."

publicat 2024-07-19 13:15:03 (Click)
Adelina Pestritu si Virgil Steblea au facut anuntul, la 5 ani de cand si-au jurat iubire vesnica: Daca ne despartim... Adelina Pestritu si Virgil Steblea au facut anuntul la cinci ani de la casatorie. Au dezvaluit de ce au ales sa organizeze un shooting foto in rochie de mireasa si costumul de mire. ...continuare.

De ce Salman Khan nu se casatoreste cu Iulia Vantur. Tatal actorului indian a spus totul despre viata amoroasa a fiului sau

publicat 2024-07-19 12:30:02 (Antena-1)
De ce Salman Khan nu se casatoreste cu Iulia Vantur. Tatal actorului indian a spus totul despre viata amoroasa a fiului sau Tatal lui Salman Khan l-a dat de gol pe actorul indian si a dezvaluit adevaratul motiv pentru care fiul sau nu s-a casatorit pana acum cu romanca Iulia Vantur, cu care se iubeste de mai bine de un deceniu. Iata ce a declarat! ...continuare.

Ramona Gabor spune adevarul despre relatia ei cu Irinel Columbeanu. "M-am mutat din tara exact din acest motiv". Cum se intelege cu Mr.Pink

publicat 2024-07-19 11:15:05 (Click)
Ramona Gabor spune adevarul despre relatia ei cu Irinel Columbeanu. M-am mutat din tara exact din acest motiv. Cum se intelege cu Mr.Pink Ramona Gabor a vorbit despre relatia pe care o are cu Irinel Columbeanu, fostul cumnat. Cu ocazia intoarcerii in tara, sora Monicai a fost prezenta si in podcastul moderat de Teo Trandafir, unde a facut mai multe dezvaluiri interesante. ...continuare.

Loredana Groza, din nou pe marile ecrane. Rol principal intr-o productie de anvergura dupa 30 de ani

publicat 2024-07-17 07:15:09 (Money.ro)
Loredana Groza, din nou pe marile ecrane. Rol principal intr-o productie de anvergura dupa 30 de ani Loredana Groza, celebra solista si actrita, revine pe marile ecrane cu un rol principal in comedia „Mentorii”, la exact 30 de ani de la debutul sau cinematografic, care a captivat barbatii din Romania.  In 1994, Loredana a infierbantat audienta cu aparitia sa indrazneata in filmul „A doua cadere a Constantinopolului”, iar acum, la 54 de […]Articolul Loredana Groza, din nou pe marile ecrane. Rol principal intr-o productie de anvergura dupa 30 de ani apare... ...continuare.

Criticat de vedete si de o tara intreaga, Selly spune adevarul despre consumul de droguri de la "Beach, Please!"

publicat 2024-07-17 00:00:03 (Click)
Criticat de vedete si de o tara intreaga, Selly spune adevarul despre consumul de droguri de la Beach, Please! In urma evenimentelor care s-au petrecut pe scena "Beach, Please!", Selly a venit cu o explicatie privind consumul de substante interzise in cadrul festivalului care a adunat peste 120.000 de participanti. ...continuare.

Inna, aparitie uimitoare pe scena de la "Beach, Please!" Artista a atras atentia tuturor. "Arata ca un pampers"

publicat 2024-07-16 11:00:08 (Libertatea)
Inna, aparitie uimitoare pe scena de la Beach, Please! Artista a atras atentia tuturor. Arata ca un pampers Inna a fost una dintre vedetele care au facut spectacol pe scena de la „Beach, Please!”, in Costinesti. Artista a avut o paritie uimitoare, iar cei prezenti au fost surprinsi de indrazneala vedetei. Potrivit imaginilor postate pe Instagram de GlobalRecords, Inna si-a pus in evidenta formele accentuand o aparitie curajoasa cu... lenjeria intima la vedere. […] ...continuare.

Regula pe care Dani Otil si Gabriela Prisacariu o au in relatie. Asa mentin vie flacara iubirii: "Am stabilit lucrul acesta"

publicat 2024-07-11 14:00:09 (Libertatea)
Regula pe care Dani Otil si Gabriela Prisacariu o au in relatie. Asa mentin vie flacara iubirii: Am stabilit lucrul acesta Gabriela Prisacariu a dezvaluit care este una dintre cele mai importante reguli din casnicia cu Dani Otil. Cei doi incearca sa petreaca timp doar ei doi pentru a mentine vie flacara iubirii. Dani Otil si Gabriela Prisacariu au gasit o reteta perfecta pentru a mentine echilibrul intre viata de parinti si relatia de cuplu. Pe […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.