EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 17 18 Pag. urm. »

Apple vrea sa lanseze un iPhone pliabil in 2026. Cererea pentru astfel de telefoane a crescut

publicat 2024-07-24 08:45:09 (Mediafax)
Apple vrea sa lanseze un iPhone pliabil in 2026. Cererea pentru astfel de telefoane a crescut Planul companiei din Cupertino, California, de a lansa un iPhone pliabil ar putea imita o miscare similara a Samsung care a pionierat segmentul pliabil in 2019, in incercarea de a atrage noi clienti cu o actualizare majora a designului, transmite Reuters. ...continuare.

Samsung renunta la propria aplicatie si propune Google Messages drept solutie implicita pe telefoanele Galaxy

publicat 2024-07-22 12:45:07 (Go4IT)
Samsung renunta la propria aplicatie si propune Google Messages drept solutie implicita pe telefoanele Galaxy Se pare ca ne apropiem de sfarsitul epocii in care fiecare producator de telefoane bazate pe Android insista pentru propriile versiuni ale aplicatiilor incluse (SMS, calculator, calendar, galerie foto etc.). Unul dintre principalii promotori ai […]Articolul Samsung renunta la propria aplicatie si propune Google Messages drept solutie implicita pe telefoanele Galaxy apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Twitch, YouTube si X – cele mai populare platforme si pentru jucatorii de poker profesionisti (P)

publicat 2024-07-22 12:45:07 (Go4IT)
Twitch, YouTube si X – cele mai populare platforme si pentru jucatorii de poker profesionisti (P) Jucatorii de poker reusesc sa se promoveze si mai mult si sa creeze comunitati prin intermediul unor platforme precum X, Twitch, Instagram ori Facebook. Cu ajutorul lor, ei nu doar ca isi promoveaza imaginea, dar […]Articolul Twitch, YouTube si X – cele mai populare platforme si pentru jucatorii de poker profesionisti (P) apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Xiaomi prezinta pliabilul MIX Fold 4, care promite progrese majore pentru smartphone-urile de acest tip

publicat 2024-07-22 11:15:08 (Go4IT)
Xiaomi prezinta pliabilul MIX Fold 4, care promite progrese majore pentru smartphone-urile de acest tip Xiaomi a lansat oficial noua gama Xiaomi MIX, care isi propune sa inoveze segmentul telefoanelor pliabile prin intermediul tehnologiei complete, ce acopera materialele, structura si functionalitatea de retea. Noile produse isi propun sa stabileasca noi […]Articolul Xiaomi prezinta pliabilul MIX Fold 4, care promite progrese majore pentru smartphone-urile de acest tip apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Pana informatica a Microsoft: Compania anunta ca 8,5 milioane de dispozitive ale sale au fost afectate

publicat 2024-07-20 21:45:08 (Mediafax)
Pana informatica a Microsoft: Compania anunta ca 8,5 milioane de dispozitive ale sale au fost afectate Compania Microsoft a anuntat, prin intermediul unui anunt postat pe blogul sau sambata, ca 8,5 milioane de dispozitive Windows au fost afectate de pana informatica de vineri, scrie . ...continuare.

Ce a provocat "cea mai mare pana IT din istorie" si cat va dura repararea acesteia. Explicatia din spatele problemei ce a dat peste cap traficul aerian, bancile si companiile media

publicat 2024-07-19 14:45:09 (Mediafax)
Ce a provocat cea mai mare pana IT din istorie si cat va dura repararea acesteia. Explicatia din spatele problemei ce a dat peste cap traficul aerian, bancile si companiile media Ce s-a intamplat? Companiile s care ruleaza Microsoft Windows. Utilizatorii de PC-uri afectati vad un "ecran albastru al mortii", indicand faptul ca Windows nu a reusit sa se incarce. Microsoft a dat vina pe o actualizare defectuoasa de la CrowdStrike, un furnizor de software de securitate. Intr-o postare pe X, directorul executiv al CrowdStrike, George Kurtz, a declarat ca cauza problemelor a fost un "defect gasit intr-o singura actualizare de continut pentru Windows". PC-urile si serverele... ...continuare.

Microsoft a gasit vinovatul si promite rezolvarea problemelor este data ca sigura

publicat 2024-07-19 14:45:09 (Mediafax)
Microsoft a gasit vinovatul si promite rezolvarea problemelor este data ca sigura "Suntem constienti de o problema care afecteaza dispozitivele Windows din cauza unei actualizari de la o platforma software terta parte. Anticipam ca urmeaza o rezolvare", spune Microsoft, citat de Sky News. ...continuare.

O pana uriasa IT creeaza haos la nivel mondial. Numerele de urgenta nu functioneaza, zeci de mii de zboruri anulate

publicat 2024-07-19 13:00:03 (Click)
O pana uriasa IT creeaza haos la nivel mondial. Numerele de urgenta nu functioneaza, zeci de mii de zboruri anulate O pana informatica la sistemul Microsoft la nivel global provoaca probleme la numeroase companii, intre care unele din sectoarele aerian, ...continuare.

Pana informatica a sistemului Microsoft. Patru zboruri afectate pana acum la Bucuresti

publicat 2024-07-19 12:30:09 (Mediafax)
Pana informatica a sistemului Microsoft. Patru zboruri afectate pana acum la Bucuresti Potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, este vorba despre zborurile Wizz Air catre Abu Dhabi (cu o intarziere estimata de o ora), Wizz Air catre Bologna (intarziere 48 de minute), Wizz Air catre Tenerife (intarziere o ora si 10 minute) si Wizz Air catre Memmingen (estimare intarziere 45 de minute). ...continuare.

Philips lanseaza Evnia 27M2C5200W, un nou monitor de gaming rapid

publicat 2024-07-19 11:30:09 (Go4IT)
Philips lanseaza Evnia 27M2C5200W, un nou monitor de gaming rapid MMD, companie specializata in productia de display-uri si partener licentiat pentru comercializarea monitoarelor Philips, lanseaza modelul Evnia 27M2C5200W. Monitorul ofera toate caracteristicile necesare de care gamerii au nevoie pentru a se bucura de orice sesiune […]Articolul Philips lanseaza Evnia 27M2C5200W, un nou monitor de gaming rapid apare prima data in Go4IT. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 17 18 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.