EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 20 21 Pag. urm. »

Ce scrie presa din Croatia, dupa Corvinul - Rijeka: "Sa fim sinceri..."

publicat 2024-07-26 09:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce scrie presa din Croatia, dupa Corvinul - Rijeka: Sa fim sinceri... Corvinul a remizat cu Rijeka scor 0-0, in prima mansa din turul 2 preliminar Europa League. Presa croata a considerat meciul de la Sibiu ca fiind unul plictisitor si a criticat echipa lui Zeljko Sopic.Corvinul a facut un nou rezultat mare, egal cu vicecampioana Croatiei, dupa ce in turul 1 trecuse de Paksi, vicecampioana Ungariei. A venit randul croatilor sa ramana uimiti de trupa lui Florin Maxim, care evolueaza in Liga 2, si sa-si critice propria echipa. ... ...continuare.

Dopaj la Jocurile Olimpice. Primul sportiv roman eliminat la Paris

publicat 2024-07-26 09:00:03 (Click)
Dopaj la Jocurile Olimpice. Primul sportiv roman eliminat la Paris Recenta excludere a atletei romane Florentina Iusco din echipa olimpica a Romaniei a starnit numeroase controverse si discutii in lumea sportiva. ...continuare.

Atleta romana Florentina Iusco, suspendata pentru dopaj

publicat 2024-07-25 12:30:07 (Jurnalul-National)
Atleta romana Florentina Iusco, suspendata pentru dopaj Atleta romana Florentina Iusco nu va putea concura la Jocurile Olimpice de la Paris, dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a confirmat, joi, partial, un apel al Agentiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA) dupa un test pozitiv al sportivei la o substanta interzisa, scrie Reuters. ...continuare.

Corvinul Hunedoara mai primeste o sansa din partea FRF pentru schimbarea formei de organizare

publicat 2024-07-23 18:30:08 (Mediafax)
Corvinul Hunedoara mai primeste o sansa din partea FRF pentru schimbarea formei de organizare Cazul echipei de fotbal Corvinul Hunedoara, la fel ca si al echipei Steaua Bucuresti, provoaca discutii ample in ultimii ani. Ambele echipe au avut drept de promovare in prima liga valorica, din Liga 2, in sezonul trecut, dar pentru ca regulile interne nu permit unei echipe cu statut juridic de club de drept public sa promoveze, acestea au ramas in esalonul secund. ...continuare.

Željko Kopic, desemnat antrenorul etapei a doua a Superligii

publicat 2024-07-23 14:15:10 (Mediafax)
Željko Kopic, desemnat antrenorul etapei a doua a Superligii "A pregatit excelent derby-ul cu Petrolul, meci in care dinamovistii s-au impus clar, stabilind scorul etapei", scriu cei de la LPF despre antrenorul lui Dinamo. ...continuare.

Edi Iordanescu nu mai este selectionerul "generatiei de suflet"

publicat 2024-07-22 12:45:10 (Money.ro)
Edi Iordanescu nu mai este selectionerul generatiei de suflet Edi Iordanescu Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, incheierea colaborarii cu selectionerul Edward Iordanescu. "Edward Iordanescu, al carui contract expira la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei nationale a Romaniei. Numit la inceputul anului 2022, Edward Iordanescu a preluat conducerea echipei nationale intr-un moment important, aducand o viziune noua si o […]Articolul Edi Iordanescu nu mai este selectionerul "generatiei de suflet" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Barcelona forteaza transferul pustiului minune de la Euro 2024! Gruparea blaugrana asteapta raspunsul fotbalistului

publicat 2024-07-22 12:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Barcelona forteaza transferul pustiului minune de la Euro 2024! Gruparea blaugrana asteapta raspunsul fotbalistului Barcelona forteaza transferul lui Nico Williams (22 de ani), revelatia din echipa Spaniei, castigatoarea Euro 2024.Nico Williams este in prezent legitimat la Athletic Club Bilbao, dar a refuzat oferte de la Arsenal si Chelsea. Barcelona prioritizeaza transferul jucatorului de la Bilbao ca sa nu fie "suflat" de cluburile londoneze. ... ...continuare.

Detalii EXPLOZIVE de la discutiile "prabusite" dintre Razvan Burleanu si Edi Iordanescu » Toate motivele plecarii selectionerului: "A fost total ostil, NU se mai poate!"

publicat 2024-07-22 12:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Detalii EXPLOZIVE de la discutiile prabusite dintre Razvan Burleanu si Edi Iordanescu » Toate motivele plecarii selectionerului: A fost total ostil, NU se mai poate! Edward Iordanescu (46 de ani) s-a despartit oficial de Federatia Romana de Fotbal, dupa doi ani si jumatate de mandat. Sursele Gazetei Sporturilor din vestiarul echipei nationale, din birourile de la Casa Fotbalului, dar si apropiati ai lui Iordanescu jr. fac tabloul pe larg al motivelor pentru care Edi nu a mai continuat pe banca primei reprezentative. ... ...continuare.

"E dramatic si direct" » Cum isi aleg SUA cele mai competitive gimnaste pentru Jocurile Olimpice: au o tinta obsesiva!

publicat 2024-07-22 11:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
E dramatic si direct » Cum isi aleg SUA cele mai competitive gimnaste pentru Jocurile Olimpice: au o tinta obsesiva! Intr-un material publicat dupa selectia nationala din SUA pentru Jocurile Olimpice, Washington Post explica in detaliu complicatul sistem prin care sunt alese gimnastele ce-si vor reprezenta tara la Paris 2024 (26 iulie-11 august). Obsesia americanilor? Medalia de aur pe echipe. ... ...continuare.

Voleibalistul condamnat pentru violarea unei minore de 12 ani va fi izolat in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

publicat 2024-07-22 11:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Voleibalistul condamnat pentru violarea unei minore de 12 ani va fi izolat in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris Steven van de Velde (29 ani), component al echipei de volei pe plaja a Olandei, condamnat pentru violarea unei minore de 12 ani in anul 2014, va sta separat fata de ceilalti sportivi in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. Totodata, acesta nu va avea acces sub nicio forma in satul olimpic si nici sa comunice cu reprezentantii mass-media, a anuntat Comitetul Olimpic Olandez.Jocurile Olimpice de la Paris 2024 incepe pe 26 iulie. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 20 21 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.