EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vreme instabila cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in Capitala

publicat 2024-04-17 10:15:11 (Mediafax)
Vreme instabila cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in Capitala De miercuri pana joi dimineata, vremea va deveni instabila si se va raci semnificativ. Vor fi innorari, iar dupa orele amiezii perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului (viteze in general de 55...60 km/h), vijelii si grindina. ...continuare.

Alerta de vreme severa in Bucuresti! Temperaturi scazute, ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii

publicat 2024-04-17 10:15:09 (Jurnalul-National)
Alerta de vreme severa in Bucuresti! Temperaturi scazute, ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru Bucuresti, de miercuri pana joi seara. Se anunta vreme instabila si racire semnificativa. ...continuare.

Amenzi usturatoare pentru romanii care nu au asigurare obligatorie PAD. Primariile sunt obligate sa trimita doua instiintari inainte de a aplica sanctiunea

publicat 2024-04-17 10:15:03 (Antena3)
Amenzi usturatoare pentru romanii care nu au asigurare obligatorie PAD. Primariile sunt obligate sa trimita doua instiintari inainte de a aplica sanctiunea De anul acesta, primariile sunt obligate sa ii instiinteze, de doua ori pe an, pe proprietarii locuintelor ca trebuie sa isi asigure locuintele impotriva dezastrelor. ...continuare.

O furtuna violenta a lovit statele din Golful Persic in timpul vizitei premierului Ciolacu in Qatar si EAU VIDEO

publicat 2024-04-17 10:15:02 (Adevarul)
O furtuna violenta a lovit statele din Golful Persic in timpul vizitei premierului Ciolacu in Qatar si EAU VIDEO Ploile torentiale s-au abatut asupra unor state din Golful Persic, provocand inundatii fulgeratoare in intreaga regiune, marti, cand a inceput vizita a premierul Marcel Ciolacu in Qatar si Emiratele Arabe. si ducand la devierea zborurilor catre cel mai aglomerat aeroport international din lume. ...continuare.

Conditiile Rusiei pentru incetarea focului in Ucraina: "S-ar putea ca nici maghiarii, nici romanii sa nu se aleaga cu nimic"

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Conditiile Rusiei pentru incetarea focului in Ucraina: S-ar putea ca nici maghiarii, nici romanii sa nu se aleaga cu nimic Presa din Moscova a dat publicitatii conditiile rusesti, puse pentru a înceta razboiul din Ucraina (asa zisa Operatiune Militara Speciala) si a instaura pacea în tara. ...continuare.

XTB: Pietele resimt atacul fara precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia "de criza" a investitorilor

publicat 2024-04-16 14:15:13 (Income-Magazine)
XTB:  Pietele resimt atacul fara precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia de criza a investitorilor Pietele financiare se vor confrunta cu o saptamana marcata de volatilitate ridicata, fiind influentate de atacul fara precedent al Iranului asupra Israelului, arata analistii din cadrul XTB, companie de tranzactionare si investitii pe bursele internationale. Cele mai recente activitati de pe piata au prefigurat o escaladare a tensiunilor in Orientul Mijlociu insa,  in acest moment, […] ...continuare.

Ciuca: Pericolul atacurilor cibernetice, al dezinformarii, al propagandei si stirilor false este real si acut

publicat 2024-04-16 13:30:13 (Adevarul)
Ciuca: Pericolul atacurilor cibernetice, al dezinformarii, al propagandei si stirilor false este real si acut Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, ca, viitorul tarii depinde de digitalizare si de integrarea sustenabila si sigura a noilor tehnologii, atragand atentia asupra pericolului atacurilor cibernetice, al dezinformarii, al propagandei si stirilor false. ...continuare.

Cod galben de inundatii pentru rauri din sase judete

publicat 2024-04-16 13:30:12 (Adevarul)
Cod galben de inundatii pentru rauri din sase judete Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana inalta si propagarii, atentionari Cod galben de viituri, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, pentru rauri din sase judete ale tarii. ...continuare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au batut palma cu PRO TV. Curand ii revedem pe micile ecrane: "Sunt cei trei jurati MasterChef Romania"

publicat 2024-04-16 13:15:06 (Click)
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au batut palma cu PRO TV. Curand ii revedem pe micile ecrane: Sunt cei trei jurati MasterChef Romania Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin in aceeasi formula la Pro TV, fiind cei trei jurati ai sezonului noua MasterChef Romania. Marele anunt a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa. ...continuare.

Politia australiana: Incidentul violent din biserica din Sydney a fost un atac terorist

publicat 2024-04-16 13:00:16 (Mediafax)
Politia australiana: Incidentul violent din biserica din Sydney a fost un atac terorist Politia australiana a anuntat ca incidentul de luni de la o biserica din Sydney este un "act terorist" cu motivatii religioase, potrivit BBC. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.