EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Monica Macovei, condamnata la 6 luni de inchisoare, cu termen de suspendare. Fostul ministru al Justitiei a accidentat grav un motociclist

publicat 2024-04-12 10:15:02 (Adevarul)
Monica Macovei, condamnata la 6 luni de inchisoare, cu termen de suspendare. Fostul ministru al Justitiei a accidentat grav un motociclist Magistratii din Mangalia au dat pronuntarea in dosarul in care Monica Macovei a fost trimisa in judecata, pentru vatamare corporala din culpa. Fostul ministru al Justitiei a primit 6 luni de inchisoare, cu termen de suspendare 2 ani. ...continuare.

SUA restrictioneaza calatoriile angajatilor americani din Israel, "dintr-o abundenta de precautie", pe fondul temerilor privind un atac al Iranului

publicat 2024-04-12 09:45:28 (Libertatea)
SUA restrictioneaza calatoriile angajatilor americani din Israel, dintr-o abundenta de precautie, pe fondul temerilor privind un atac al Iranului Ambasada SUA a anuntat ca angajatilor guvernamentali americani li s-a recomandat sa nu calatoreasca in afara zonelor metropolitane din Ierusalim, Tel Aviv sau Be’er Sheva, in contextul in care Iranul a promis sa riposteze la atacul asupra consulatului sau din Damas pentru care acuza Israelul, relateaza BBC. „Dintr-o abundenta de precautie, angajatii guvernamentali americani si […] ...continuare.

Un taxi cu trei pasageri s-a rasturnat pe podul de la Medgidia. O persoana, transportata la spital

publicat 2024-04-12 09:15:27 (ProTV)
Un taxi cu trei pasageri s-a rasturnat pe podul de la Medgidia. O persoana, transportata la spital Un taxi în care se aflau soferul si trei pasageri s-a rasturnat, vineri, pe podul rutier de la Medgidia, o persoana fiind ranita si transportata la spital, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea. ...continuare.

Analiza ZF. Industria mobilei, un sector care exporta 90% din productie si are 50.000 de angajati, poate fi unul dintre marii castigatori ai PNRR: 500 mil. euro sunt alocati pentru dotarea salilor de clase din scoli. "Apar peste noapte firme din strainatate care se inscriu la licitatii"

publicat 2024-04-12 09:00:52 (Ziarul-Financiar)
Analiza ZF. Industria mobilei, un sector care exporta 90% din productie si are 50.000 de angajati, poate fi unul dintre marii castigatori ai PNRR: 500 mil. euro sunt alocati pentru dotarea salilor de clase din scoli. Apar peste noapte firme din strainatate care se inscriu la licitatii Industria mobilei, un sector unde productia ajunge anual la o valoare de circa 2 miliarde de euro, din care 90% merge la export, ar putea fi unul dintre castigatorii Planului National de Redresare si Re­zilienta (PNRR) in con­ditiile in care sectorul trece printr-o perioada mai dificila din cauza bugetelor "sub cheie" ale consumatorilor. ...continuare.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la spitalul in care au murit 20 de pacienti la ATI, in patru zile

publicat 2024-04-12 09:00:46 (ProTV)
Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la spitalul in care au murit 20 de pacienti la ATI, in patru zile Corpul de Control al ministrului Sanatatii a fost trimis, vineri dimineata, la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, unde 20 de pacienti si-ar fi pierdut viata în urma administrarii incorecte a unei substante.   ...continuare.

Coreea de Sud, Japonia si SUA, exercitii navale comune pe fondul amenintarilor Coreei de Nord

publicat 2024-04-12 08:30:26 (Mediafax)
Coreea de Sud, Japonia si SUA, exercitii navale comune pe fondul amenintarilor Coreei de Nord Fortele participante au efectuat exercitii pentru a-si imbunatati raspunsurile la amenintarile subacvatice nord-coreene, a precizat marina sud-coreeana intr-un comunicat. ...continuare.

ZF IT Generation. Adrian Docea, fondator Nordensa - platforma pentru investitii in jucatori de fotbal: Vrem sa luam o noua finantare in valoare de 1,5 milioane de euro. Acum avem o evaluare de 15 milioane de euro, iar pe termen mediu vrem sa ajungem la statutul de unicorn

publicat 2024-04-12 08:00:28 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Adrian Docea, fondator Nordensa - platforma pentru investitii in jucatori de fotbal: Vrem sa luam o noua finantare in valoare de 1,5 milioane de euro. Acum avem o evaluare de 15 milioane de euro, iar pe termen mediu vrem sa ajungem la statutul de unicorn Nordensa, start-up-ul din Cluj-Napoca care a dezvoltat o platforma online care le ofera fanilor posi­bilitatea de a investi in tineri jucatori de fotbal, are acum in derulare o runda de finantare de tip brigde in care vizeaza atragerea a 1,5 milioane de euro, proiectul fiind evaluat in prezent la 15 milioane de euro. Pana acum, start-up-ul a atras investitii in valoare totala de 1,65 milioane de euro de la mai multi business angels si fonduri de investitii din strainatate, dar si din... ...continuare.

Cum va fi vremea in minivacanta de 1 mai si de Paste. Se anunta temperaturi peste cele normale, in cea mai pare parte a tarii

publicat 2024-04-12 08:00:23 (ProTV)
Cum va fi vremea in minivacanta de 1 mai si de Paste. Se anunta temperaturi peste cele normale, in cea mai pare parte a tarii Temperaturile vor fi peste cele normale în aceasta perioada, în cea mai mare parte a tarii, dar special în sud si sud-est, pâna aproape de jumatatea lunii mai, conform prognozei anuntate vineri de meteorologi.   ...continuare.

Joe Biden anunta ca SUA vor apara Filipinele in cazul unui "atac" in Marea Chinei de Sud

publicat 2024-04-12 08:00:19 (Libertatea)
Joe Biden anunta ca SUA vor apara Filipinele in cazul unui atac in Marea Chinei de Sud Presedintele american Joe Biden a declarat, joi, ca „orice atac impotriva unui avion, unei nave sau fortelor armate filipineze in Marea Chinei de Sud va declansa punerea in aplicare a tratatului de aparare reciproca” care leaga Washingtonul si Manila, relateaza AFP, citata de Agerpres. Avertismentul destinat clar Beijingului a fost lansat de presedintele american in […] ...continuare.

Balta Zatun din Galati, raiul pescarilor sportivi dupa noi investitii din fonduri europene

publicat 2024-04-12 08:00:06 (Antena3)
Balta Zatun din Galati, raiul pescarilor sportivi dupa noi investitii din fonduri europene Balta Zatun, cel mai cunoscut complex de agrement din sudul Moldovei destinat pescuitului si-a dublat suprafata. Noua zona de agrement de la Balta Zatun, de langa Galati, a fost extinsa cu inca 12.000 de metri patrati prin fonduri europene. Acolo au fost contruite alte 9 casute mari, 3 foisoare de mari dimensiuni, noi pontoane de pescuit, dar si locuri de joaca. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.