EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




"Am doborat un obiect suspect". Primele imagini cu exploziile de la Ishafan. Presa de stat spune ca situatia a revenit la normal

publicat 2024-04-19 10:00:10 (Libertatea)
Am doborat un obiect suspect. Primele imagini cu exploziile de la Ishafan. Presa de stat spune ca situatia a revenit la normal Apararea antiaeriana a fost activata in Isfahan, centrul Iranului, arata imaginile video distribuite de canalul de stiri Iran International, Postul de stat IranPress informeaza ca situatia in oras este „normala”. Iran International sustine ca a obtinut videoclipuri in care se aud impuscaturi si sirene, pe fondul unor informatii despre lovitura israeliana in Iran si activarea […] ...continuare.

Un avion militar s-a prabusit in sudul Rusiei

publicat 2024-04-19 09:45:11 (Mediafax)
Un avion militar s-a prabusit in sudul Rusiei Un avion s-a prabusit in districtul Krasnogvardeisky din regiunea Stavropol, a anuntat agentia chineza Xinhua. Aceasta foloseste o informatie publicata de guvernatorul regional Vladimir Vladimirov pe Telegram. ...continuare.

Israelul a anuntat SUA in avans ca va ataca Iranul. Loviturile nu au fost aprobate, sustine un oficial american

publicat 2024-04-19 09:45:02 (Adevarul)
Israelul a anuntat SUA in avans ca va ataca Iranul. Loviturile nu au fost aprobate, sustine un oficial american Statele Unite au fost anuntate despre planurile de atac ale Israelului, insa nu au sustinut operatiunea, au dezvaluit oficiali anonimi unor institutii media americane, relateaza BBC. ...continuare.

Aterizare de urgenta a unui avion pe aeroportul din Timisoara, dupa o amenintare cu bomba

publicat 2024-04-19 09:30:03 (Antena3)
Aterizare de urgenta a unui avion pe aeroportul din Timisoara, dupa o amenintare cu bomba A fost alerta la aeroportul din Timisoara. Un avion care apartine unei companii din Romania, si care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt, a aterizat de urgenta dupa o amenintare cu bomba.  ...continuare.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe regiuni

publicat 2024-04-17 10:30:12 (Mediafax)
Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe regiuni Potrivit unei informari transmise miercuri, pana joi seara, temporar va ploua, iar in jumatatea de sud-est a teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, ce se va manifesta prin averse, descarcari electrice, izolat grindina si vijelii. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor fi local de 15...20 l/mp si izolat de 30...40 l/mp. ...continuare.

Vreme instabila cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in Capitala

publicat 2024-04-17 10:15:11 (Mediafax)
Vreme instabila cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in Capitala De miercuri pana joi dimineata, vremea va deveni instabila si se va raci semnificativ. Vor fi innorari, iar dupa orele amiezii perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului (viteze in general de 55...60 km/h), vijelii si grindina. ...continuare.

Alerta de vreme severa in Bucuresti! Temperaturi scazute, ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii

publicat 2024-04-17 10:15:09 (Jurnalul-National)
Alerta de vreme severa in Bucuresti! Temperaturi scazute, ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru Bucuresti, de miercuri pana joi seara. Se anunta vreme instabila si racire semnificativa. ...continuare.

Amenzi usturatoare pentru romanii care nu au asigurare obligatorie PAD. Primariile sunt obligate sa trimita doua instiintari inainte de a aplica sanctiunea

publicat 2024-04-17 10:15:03 (Antena3)
Amenzi usturatoare pentru romanii care nu au asigurare obligatorie PAD. Primariile sunt obligate sa trimita doua instiintari inainte de a aplica sanctiunea De anul acesta, primariile sunt obligate sa ii instiinteze, de doua ori pe an, pe proprietarii locuintelor ca trebuie sa isi asigure locuintele impotriva dezastrelor. ...continuare.

O furtuna violenta a lovit statele din Golful Persic in timpul vizitei premierului Ciolacu in Qatar si EAU VIDEO

publicat 2024-04-17 10:15:02 (Adevarul)
O furtuna violenta a lovit statele din Golful Persic in timpul vizitei premierului Ciolacu in Qatar si EAU VIDEO Ploile torentiale s-au abatut asupra unor state din Golful Persic, provocand inundatii fulgeratoare in intreaga regiune, marti, cand a inceput vizita a premierul Marcel Ciolacu in Qatar si Emiratele Arabe. si ducand la devierea zborurilor catre cel mai aglomerat aeroport international din lume. ...continuare.

Conditiile Rusiei pentru incetarea focului in Ucraina: "S-ar putea ca nici maghiarii, nici romanii sa nu se aleaga cu nimic"

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Conditiile Rusiei pentru incetarea focului in Ucraina: S-ar putea ca nici maghiarii, nici romanii sa nu se aleaga cu nimic Presa din Moscova a dat publicitatii conditiile rusesti, puse pentru a înceta razboiul din Ucraina (asa zisa Operatiune Militara Speciala) si a instaura pacea în tara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.