EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Proiect MApN: Stagiu militar voluntar pentru barbati si femei intre 18 si 35 de ani, cu stimulente financiare

publicat 2024-02-07 08:15:11 (Libertatea)
Proiect MApN: Stagiu militar voluntar pentru barbati si femei intre 18 si 35 de ani, cu stimulente financiare Proiectul de lege privind stagiul militar voluntar este in avizare la Ministerul Finantelor si va ajunge in Parlament pentru dezbatere, a spus marti, 6 februarie, presedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, Laurentiu Leoreanu, citat de Agerpres. Proiectul de lege la care lucreaza Ministerul Apararii prevede ca stagiul militar nu va fi obligatoriu, ci voluntar […] ...continuare.

Cinci morti, inclusiv civili, in atacuri israeliene asupra Siriei VIDEO

publicat 2024-02-07 08:15:02 (Adevarul)
Cinci morti, inclusiv civili, in atacuri israeliene asupra Siriei VIDEO Loviturile israeliene in regiunea Homs din centrul Siriei s-au soldat cu cinci morti, dintre care trei civili, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), Ministerul sirian al Apararii citand un numar nespecificat de civili ucisi sau raniti, transmite AFP. ...continuare.

Iohannis, mesaj pentru Regele Charles: Ii dorim Majestatii Sale insanatosire grabnica

publicat 2024-02-06 10:30:07 (Jurnalul-National)
Iohannis, mesaj pentru Regele Charles: Ii dorim Majestatii Sale insanatosire grabnica Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe platforma X, un mesaj Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. "Ii dorim Majestatii Sale insanatosire grabnica", scrie seful statului roman. ...continuare.

Printul William ar putea primi sarcini suplimentare, pentru a-l ajuta pe rege in timpul tratamentului

publicat 2024-02-06 10:00:13 (Mediafax)
Printul William ar putea primi sarcini suplimentare, pentru a-l ajuta pe rege in timpul tratamentului Mai multi membri ai Familiei Regale, inclusiv printul William, mostenitorul tronului, isi pot asuma unele sarcini suplimentare in numele regelui in timpul tratamentului, potrivit Sky News. Cu toate acestea, este vorba despre angajamente publice si nu despre indatoriri legate de rolul constitutional al regelui. ...continuare.

"Au cazut cantitati record de zapada". Estul Canadei, paralizat de o furtuna de ninsoare istorica

publicat 2024-02-06 09:45:23 (ProTV)
Au cazut cantitati record de zapada. Estul Canadei, paralizat de o furtuna de ninsoare istorica Cea mai estica provincie canadiana a fost paralizata luni, dupa ce a fost acoperita de un strat de zapada cu grosimea de un metru în weekend, în urma unei furtuni "istorice", informeaza AFP. ...continuare.

O nava britanica a fost avariata in urma unui atac cu drona, in largul coastei Yemenului

publicat 2024-02-06 09:45:23 (ProTV)
O nava britanica a fost avariata in urma unui atac cu drona, in largul coastei Yemenului Un cargou britanic care naviga sun pavilionul Barbados a suferit ”pagube minore” la babord, în urma unui atac cu drona, la Marea Rosie, anunta marti societatea de securitate specializata în transport maritim Ambrey, relateaza AFP. ...continuare.

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria. Restrictii de circulatie din cauza protestelor agricultorilor

publicat 2024-02-06 09:45:23 (ProTV)
MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria. Restrictii de circulatie din cauza protestelor agricultorilor Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde, începând de marti, vor avea loc proteste ale agricultorilor, care vor determina restrictii de circulatie. ...continuare.

Protestele fermierilor s-au extins in Bulgaria. Restrictiile de circulatie, anuntate de MAE

publicat 2024-02-06 09:45:21 (Mediafax)
Protestele fermierilor s-au extins in Bulgaria. Restrictiile de circulatie, anuntate de MAE Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca in conformitate cu datele publicate de Asociatia Nationala a Producatorilor de Cereale, incepand cu data de 6 februarie 2024, se vor desfasura actiuni de protest, in intervalul orar 10:00 - 12:00, prin blocarea drumurilor principale si a punctelor de frontiera din Republica Bulgaria, potrivit unui comunicat de presa al MAE. ...continuare.

O nava de marfa detinuta de britanici a fost atacata in Marea Rosie

publicat 2024-02-06 09:45:21 (Mediafax)
O nava de marfa detinuta de britanici a fost atacata in Marea Rosie O nava de marfa a fost atacata in Marea Rosie, a anuntat organizatia Operatiunile comerciale maritime din Marea Britanie (UKMTO). ...continuare.

Regele Charles, diagnosticat cu cancer: de la abdicare la Regency Act, iata scenariile posibile

publicat 2024-02-06 06:00:12 (Mediafax)
Regele Charles, diagnosticat cu cancer: de la abdicare la Regency Act, iata scenariile posibile Vestea despre cancerul diagnosticat al regelui Charles, lansata de Palatul Buckingham, deschide o serie de intrebari, incepand cu care este starea reala a monarhului si, mai ales, daca va putea continua sa ocupe functia. Daca Charles ar abdica, fiul sau William, care este primul in linia succesorala, ar urca pe tronul britanic. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.