EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Momentul in care dronele marine ucrainene distrug inca o nava de desant ruseasca in Marea Neagra VIDEO

publicat 2024-02-14 11:30:07 (Adevarul)
Momentul in care dronele marine ucrainene distrug inca o nava de desant ruseasca in Marea Neagra VIDEO Nava de desant rusa Caesar Kunikov a fost scufundata in Marea Neagra in dimineata zilei de 14 februarie, a confirmat Statul Major al Fortelor Armate ale Ucrainei, potrivit The Kiyv Independent. ...continuare.

Sase inculpati retinuti dupa descinderile DNA la Autoritatea Vamala

publicat 2024-02-14 11:15:15 (Puterea)
Sase inculpati retinuti dupa descinderile DNA la Autoritatea Vamala Procurorii DNA au retinut sase inculpati in urma descinderilor la Autoritatea Vamala. Printre acestia se numara mai multi functionari dar si directorul Directiei Regionale Vamale Bucuresti. Ce persoane au fost retinute de DNA? CERNAT ALEXANDRU, TEIANU NICOLAE-STEFAN si VULCAN MARIAN-VLADIMIR, functionari in cadrul Autoritatii Vamale Romane si in cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti pentru comiterea unor infractiuni de […]The post Sase inculpati retinuti dupa... ...continuare.

Cerem demiterea presedintelui Consiliului Concurentei

publicat 2024-02-14 11:15:15 (Puterea)
Cerem demiterea presedintelui Consiliului Concurentei Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) solicita Guvernului si Parlamentului sa schimbe de urgenta presedintele Consiliului Concurentei. Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, poate demara procedura de revocare din functie a lui Bogdan Chiritoiu de la sefia Consiliului Concurentei, pentru evidenta legatura a acestuia cu piata de asigurari RCA. Companiile multinationale vand polite RCA cu […]The post Cerem demiterea presedintelui Consiliului... ...continuare.

Austria isi intareste armata cu 225 de blindate

publicat 2024-02-14 11:15:15 (Puterea)
Austria isi intareste armata cu 225 de blindate Fortele armate vor sa cumpere 225 de blindate, saptamana viitoare. Valoarea acestora se ridica la 1,8 miliarde de euro. Un raport efectuat de Standard arata ca Armata Federala si-ar dori sa-si mareasca inventarul de blindate. Este vorba de 225 de vehicule "Pandur" in valoare de 1,8 miliarde de euro. Ministrul Apararii, Klaudia Tanner (ÖVP), are […]The post Austria isi intareste armata cu 225 de blindate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Satu Mare, Hunedoara, Arad si Botosani

publicat 2024-02-14 11:15:10 (Jurnalul-National)
Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Satu Mare, Hunedoara, Arad si Botosani nstitutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din judetele Satu Mare, Arad, Hunedoara si Botosani, valabila pana joi dupa-amiaza. ...continuare.

Avertizare meteo ANM de vreme rea in Romania! Zece judete vor fi afectate de codul galben de vant puternic

publicat 2024-02-14 10:45:07 (Antena3)
Avertizare meteo ANM de vreme rea in Romania! Zece judete vor fi afectate de codul galben de vant puternic Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis o avertizare cod galben de vreme rea, pentru mai multe judete din Romania. ...continuare.

USR cere PSD si PNL sa elimine urgent taxa pe soare

publicat 2024-02-13 14:15:05 (Bursa)
USR cere PSD si PNL sa elimine urgent taxa pe soare USR solicita eliminarea de urgenta a 'Taxei pe soare' pe care a cerut de la bun inceput Guvernului PSD-PNL sa nu o introduca. ...continuare.

Prognoza meteo pentru 1 si 8 martie, in Romania. Primavara vine cu vreme calda

publicat 2024-02-13 08:45:24 (Money.ro)
Prognoza meteo pentru 1 si 8 martie, in Romania. Primavara vine cu vreme calda Temperaturile vor fi peste cele specifice perioadei, in toata tara, pana aproape de jumatatea lunii martie, anunta marti meteorologii, care au facut publica prognoza pentru urmatoarele patru saptamani. Saptamana 26 februarie – 4 martie se anunta ploioasa in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele montane. Saptamana 12.02.2024 - 19.02.2024 Valorile […]Articolul Prognoza meteo pentru 1 si 8 martie, in Romania. Primavara vine cu vreme calda apare prima data in Money. ...continuare.

Rusia ar fi folosit, pentru prima data, o racheta hipersonica Zircon in Ucraina. Ce spun specialistii

publicat 2024-02-13 08:45:02 (Adevarul)
Rusia ar fi folosit, pentru prima data, o racheta hipersonica Zircon in Ucraina. Ce spun specialistii O analiza preliminara a concluzionat ca Rusia a lovit Kievul, saptamana trecuta, cu racheta hipersonica Zircon. Aceasta a fost prima sa utilizare in razboiul inceput de aproape doi ani, a declarat luni seful unui institut de cercetare de la Kiev. ...continuare.

Marea Rosie: O nava elena a fost atacata de rebelii Houthi. Primele informatii oficiale

publicat 2024-02-13 08:30:25 (ProTV)
Marea Rosie: O nava elena a fost atacata de rebelii Houthi. Primele informatii oficiale Rebelii houthi au vizat, luni, în largul Yemenului o nava elena care a suferit pagube minore, dar a continuat traversarea în Marea Rosie în directia Iranului, a confirmat armata americana, informeaza AFP. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.