EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Reduceri de pana la 50% la Targul de Targul de Turism de la Romexpo

publicat 2024-02-16 07:45:17 (Puterea)
Reduceri de pana la 50% la Targul de Targul de Turism de la Romexpo Reduceri semnificative la Targul de Turism al Romaniei (TTR), care se desfasoara la Romexpo, in perioada 15 – 18 februarie 2024. Preturile sunt mai mici cu pana la 50% la city break-uri, in timp ce pachetele turistice pentru concediul de vara in tara si strainatate au discounturi de pana la 40%. De asemenea, potrivit datelor […]The post Reduceri de pana la 50% la Targul de Targul de Turism de la Romexpo appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Efectuarea testelor pentru droguri si alcool, suspendata la INML

publicat 2024-02-16 07:45:17 (Puterea)
Efectuarea testelor pentru droguri si alcool, suspendata la INML Efectuarea testelor pentru droguri si alcool este suspendata temporar din cauza lipsei echipamentelor necesare acestei activitati esentiale, a anuntat Institutul National de Medicina Legala  "Mina Minovici" Bucuresti. In aceeasi situatie sunt si 19 IML-uri judetene. La INML "Mina Minovici" , de doi ani, echipamentele necesare acestor teste au fost asigurate gratuit de o firma, care […]The post Efectuarea testelor pentru droguri si alcool, suspendata la INML appeared first on... ...continuare.

"Gigantul" pe care Ucraina refuza sa il elimine dintr-o lista neagra de "sponsori ai razboiului"

publicat 2024-02-16 07:45:16 (ProTV)
Gigantul pe care Ucraina refuza sa il elimine dintr-o lista neagra de sponsori ai razboiului Ucraina a refuzat sa elimine Raiffeisen Bank International dintr-o lista neagra de ”sponsori ai razboiului”, provocând cea mai mare banca occidentala din Rusia sa-si rupa legaturile cu Moscova, transmite Reuters. ...continuare.

Imagini de cosmar surprinse in interiorul singurului spital functional din Fasia Gaza, dupa atacul armatei israeliene | VIDEO

publicat 2024-02-15 14:15:25 (ProTV)
Imagini de cosmar surprinse in interiorul singurului spital functional din Fasia Gaza, dupa atacul armatei israeliene | VIDEO Fortele speciale israeliene au intrat în spitalul Nasser din Khan Younis, au confirmat, joi, atât Fortele de Aparare ale Israelului (IDF), cât si Ministerul Sanatatii din Gaza. ...continuare.

Isarescu, vesti bune pentru romani! BNR va incepe sa reduca dobanzile in acest an

publicat 2024-02-15 14:15:19 (Jurnalul-National)
Isarescu, vesti bune pentru romani! BNR va incepe sa reduca dobanzile in acest an Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a discutat un calendar potential de reducere a ratei dobanzii de politica monetara, dar este nevoie de doua luni care sa confirme ca inflatia vine categoric in jos, dupa cresterea din ianuarie, a afirmat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la conferinta de prezentare a Raportului asupra inflatiei. ...continuare.

Apele Romane anunta depasiri ale cotelor de aparare la sase statii hidrometrice, in judetele Satu Mare, Timis si Hunedoara / Atentionarea hidrologica Cod galben, restransa si prelungita pana joi, la ora 12:00

publicat 2024-02-14 13:00:24 (Money.ro)
Apele Romane anunta depasiri ale cotelor de aparare la sase statii hidrometrice, in judetele Satu Mare, Timis si Hunedoara / Atentionarea hidrologica Cod galben, restransa si prelungita pana joi, la ora 12:00 Apele Romane anunta ca, miercuri, la orele pranzului, cotele pe cursurile de apa aflate in zonele vizate de atentionari emise de hidrologi sunt in scadere.   "La 6 statii hidrometrice, se mai inregistreaza depasiri ale cotelor de aparare, dupa cum urmeaza: in judetul Satu Mare raul Tur, la statia hidrometrica Micula, Apele Romane Somes-Tisa; raul Sebes, la statia hidrometrica Turnu Ruieni, judetul Caras, Apele Romane Banat.  In judetul Hunedoara:  raul Crisul Alb, la statia... ...continuare.

Armata Romana a inceput recrutarea! Se cauta 5.000 de militari profesionisti. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa aplice

publicat 2024-02-14 13:00:17 (Jurnalul-National)
Armata Romana a inceput recrutarea! Se cauta 5.000 de militari profesionisti. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa aplice Armata Romana anunta desfasurarea unei ample campanii de recrutare pentru a atrage peste 5.000 de noi membri in randurile sale in acest an. Cerintele pentru cei interesati sunt clare: minim 10 clase de liceu, varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani si o buna conditie fizica. ...continuare.

Explozii la o conducta de gaze naturale din Iran. Un "act terorist de sabotaj", acuza un ministru de la Teheran

publicat 2024-02-14 13:00:17 (Libertatea)
Explozii la o conducta de gaze naturale din Iran. Un act terorist de sabotaj, acuza un ministru de la Teheran Exploziile au avut loc in dimineata zilei de miercuri, 14 februarie, la o conducta de gaze naturale care leaga provincia Chaharmahal si Bakhtiari, din vestul Iranului, catre orasele din nord, de la Marea Caspica. Unii oficiali iranieni au pus incidentele pe seama unui act de „sabotaj”, relateaza Reuters si ABC News. Doua explozii au fost […] ...continuare.

IDF a acordat Hamas un termen de 12 ore pentru a opri "activitatea militara" la un spital din Gaza

publicat 2024-02-14 11:30:24 (Mediafax)
IDF a acordat Hamas un termen de 12 ore pentru a opri activitatea militara la un spital din Gaza Armata israeliana a anuntat ca va lua masuri daca Hamas nu inceteaza "activitatea militara" din zona complexului Nasser. ...continuare.

Un tren personal, in care se aflau zeci de calatori, a luat foc in judetul Dambovita

publicat 2024-02-14 11:30:08 (Antena3)
Un tren personal, in care se aflau zeci de calatori, a luat foc in judetul Dambovita Un incendiu a izbucnit intr-un tren personal. Garnitura se afla in comuna Vacaresti din judetul Dambovita, in momentul in care s-a produs incidentul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.