EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Senatul a eliminat impozitarea de 10% pe concediile medicale

publicat 2024-02-13 08:00:11 (Money.ro)
Senatul a eliminat impozitarea de 10% pe concediile medicale Senatul a eliminat, luni, impozitarea de 10% pe concediile medicale, senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc afirmand ca, prin amendamentul adoptat, s-a eliminat si impozitarea concediului de maternitate si impozitarea concediului pentru ingrijirea copilului bolnav. Proiectul merge la Camera Deputatilor, for decizional. Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgentã a Guvernului nr.115/2023 privind unele masuri fiscal […]Articolul Senatul a eliminat impozitarea de 10% pe concediile... ...continuare.

Cod galben de inundatii pe rauri din Hunedoara si Arad

publicat 2024-02-13 08:00:09 (Jurnalul-National)
Cod galben de inundatii pe rauri din Hunedoara si Arad Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti dimineata, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Hunedoara si Arad. ...continuare.

Incendiu puternic la un service auto din Curtea de Arges. Doua masini au fost distruse de flacari

publicat 2024-02-13 08:00:02 (Antena3)
Incendiu puternic la un service auto din Curtea de Arges. Doua masini au fost distruse de flacari Un incendiu puternic a cuprins un service auto din Curtea de Arges. In interior, se aflau mai multe masini, iar proprietarul a incercat sa stinga flacarile. A fost insa ranit si transportat de urgenta la spital. ...continuare.

Cod galben de inundatii pe rauri din Hunedoara si Arad

publicat 2024-02-13 07:45:10 (Mediafax)
Cod galben de inundatii pe rauri din Hunedoara si Arad Ca urmare a precipitatiilor inregistrate, a celor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie pe raurile mici din bazinele hidrografice: Crisul Alb - bazin amonte S.H. Gurahont, judetele: Hunedoara si Arad. ...continuare.

Explozie la Judecatoria Motru. A fost afectata arhiva

publicat 2024-02-12 11:15:11 (ProTV)
Explozie la Judecatoria Motru. A fost afectata arhiva O explozie s-a produs la Judecatoria Motru, în arhiva de la subsol, din cauza unei butelii de gaz inergen. Deflagratia nu a produs victime, spun pompierii. ...continuare.

Un atac cibernetic a paralizat 15 spitale din Capitala!

publicat 2024-02-12 11:15:08 (Jurnalul-National)
Un atac cibernetic a paralizat 15 spitale din Capitala! Un numar de 15 spitale, intre care Institutul Marius Nasta, Institutul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti, se confrunta cu probleme majore, dupa un atac cibernetic. ...continuare.

Agentia Federala rusa de Transport Aerian a vandut anul trecut avioane Il-76 si elicoptere Mi-8, folosite apoi de Ucraina impotriva Rusiei

publicat 2024-02-12 11:15:08 (Libertatea)
Agentia Federala rusa de Transport Aerian a vandut anul trecut avioane Il-76 si elicoptere Mi-8, folosite apoi de Ucraina impotriva Rusiei Serviciul Federal de Securitate a deschis doua dosare penale privind retragerea ilegala a 59 de avioane si elicoptere din jurisdictia rusa, au informat surse Izvestia, citate de Kommersant. Avioane Il-76 si elicoptere Mi-8 au fost vandute in strainatate. Elicopterele, potrivit ziarului rusesc, au fost folosite de Ucraina impotriva Rusiei, iar avioanele au livrat marfa cu […] ...continuare.

Noi scumpiri la raft, in magazinele din Romania. De ce vor plati mai mult

publicat 2024-02-12 11:00:08 (Money.ro)
Noi scumpiri la raft, in magazinele din Romania. De ce vor plati mai mult In curand, romanii se vor confrunta cu o noua serie de cresteri de preturi in magazine, fiind necesar sa scoata sume semnificative din buzunare pentru a face achizitii. Tensiunile din Orientul Mijlociu perturba comertul la nivel global, generand intarzieri semnificative in livrarile de colete si determinand o crestere substantiala a preturilor pentru multe produse. Atacurile […]Articolul Noi scumpiri la raft, in magazinele din Romania. De ce vor plati mai mult apare prima data in Money. ...continuare.

Scumpiri la alimente. Preturile au crescut, in medie, cu 43%

publicat 2024-02-12 11:00:06 (Jurnalul-National)
Scumpiri la alimente. Preturile au crescut, in medie, cu 43% Preturile alimentelor continua sa creasca. Astfel ca preturile la unele produse s-au majorat in medie cu 43%, comparativ cu 2019. ...continuare.

Pistoale si pusti, ridicate dupa perchezitii la camatari din Timis. Trei persoane au fost retinute

publicat 2024-02-12 10:45:11 (Mediafax)
Pistoale si pusti, ridicate dupa perchezitii la camatari din Timis. Trei persoane au fost retinute Politistii din cadrul Politiei Municipiului Lugoj - Biroul de Ordine Publica si Compartimentul Proximitate, impreuna cu politistii Serviciului de Investigatii Criminale Timis si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, au facut, duminica, sapte perchezitii domiciliare si patru perchezitii ale unor autoturisme, in Lugoj, intr-un dosar penal in care sunt efectuate cercetari pentru... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.