EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid" Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO George Simion traieste momente de aur cu sotia sa: Multumesc, m-ai facut bogat! George Simion traieste momente "de aur" cu sotia sa: "Multumesc, m-ai facut bogat!" Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: Aici am pierdut Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: "Aici am pierdut"

Articole

Stiri locale




Tranzactie. Romanii incep sa faca achizitii dincolo de granita. Antreprenorul roman Ferenc Korponay cumpara o companie maghiara si vrea sa dezvolte businessul cu produse pentru animale atat local, cat si dincolo de granita. Omul de afaceri este cunoscut pentru ca a vandut businessul Maravet catre un gigant american

publicat 2024-04-16 00:15:19 (Ziarul-Financiar)
Tranzactie. Romanii incep sa faca achizitii dincolo de granita. Antreprenorul roman Ferenc Korponay cumpara o companie maghiara si vrea sa dezvolte businessul cu produse pentru animale atat local, cat si dincolo de granita. Omul de afaceri este cunoscut pentru ca a vandut businessul Maravet catre un gigant american Ferenc Korponay, fondator al Vetimex Capital: Revin in business pentru ca am placerea sa construiesc si pentru ca vad o serie de posibilitati de dezvoltare. Nu ma lasa inima sa stau deoparte. Se pot face lucruri frumoase in business. ...continuare.

Bursa. Americanul Martin Bernstein iese din Comitetul Reprezentantilor din cadrul Fondului Proprietatea

publicat 2024-04-15 16:15:35 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Americanul Martin Bernstein iese din Comitetul Reprezentantilor din cadrul Fondului Proprietatea Autor: Eduard Ivanovici Franklin Templeton International Services, administratorul Fondului Proprietatea, a anuntat ca, pe 12 martie, Martin Bernstein a notificat FP cu privire la demisia sa din functiile detinute in cadrul Comitetului Reprezentantilor si al Comitetelor Consultative ale companiei listate la Bursa de Valori Bucuresti. ...continuare.

ANM avertizeaza: Vremea se raceste in toata tara si vin ploile

publicat 2024-04-15 13:31:43 (Ziarul-Financiar)
ANM avertizeaza: Vremea se raceste in toata tara si vin ploile Autor: Andreea Tobias Dupa vremea calda urmeaza o racire semnificativa, de la 31 de grade la 10 grade. Meteorologii anunta si ploi. La munte, temperaturile scad la minus 2 grade. ...continuare.

"Sange" pe piata de capital din Asia dupa atacul Iranului: Luni, actiunile s-au prabusit pe piata asiatica dupa ce Iranul a lansat o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekendul trecut

publicat 2024-04-15 10:15:43 (Ziarul-Financiar)
Sange pe piata de capital din Asia dupa atacul Iranului: Luni, actiunile s-au prabusit pe piata asiatica dupa ce Iranul a lansat o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekendul trecut Autor: Andreea Tobias Actiunile s-au prabusit luni in Asia dupa ce Iranul a intensificat tensiunile din Orientul Mijlociu, lansand o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekend. Sunt alimentate temerile legate de un conflict mai amplu in aceasta regiune. ...continuare.

Un atac esuat este o "dubla infrangere" pentru Iran, afirma Cameron

publicat 2024-04-15 09:45:18 (Mediafax)
Un atac esuat este o dubla infrangere pentru Iran, afirma Cameron Lordul Cameron a spus la Sky News, despre atacul Iranului asupra Israelului de sambata, ca atacul Iranului a fost "foarte semnificativ", dar un "esec total". ...continuare.

Actiunile s-au prabusit luni in Asia dupa ce Iranul a intensificat tensiunile din Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-15 09:45:18 (Mediafax)
Actiunile s-au prabusit luni in Asia dupa ce Iranul a intensificat tensiunile din Orientul Mijlociu Cu toate acestea, in timp ce Israelul a calificat atacul - despre care Teheranul a declarat ca a fost un raspuns la un atac asupra ambasadei sale din Siria - drept o escaladare a ostilitatilor, analistii au declarat ca exista sperante in randul traderilor ca aceasta criza ar putea fi stapanita, noteaza AFP. ...continuare.

Atacatorul cu cutitul de la Sydney avea probleme de sanatate mintala

publicat 2024-04-14 08:00:14 (Mediafax)
Atacatorul cu cutitul de la Sydney avea probleme de sanatate mintala Atacatorul, identificat de politie ca fiind Joel Cauchi, era cunoscut de politia din statul vecin Queensland, iar politia a vorbit cu familia acestuia dupa atacul de sambata, a declarat comisarul adjunct al politiei din New South Wales, Anthony Cooke, intr-o conferinta de presa. ...continuare.

Lipsurile Kievului sunt din ce in ce mai vizibile. Apararea antiaeriana ucraineana este coplesita de atacurile Rusiei

publicat 2024-04-13 10:31:16 (Mediafax)
Lipsurile Kievului sunt din ce in ce mai vizibile. Apararea antiaeriana ucraineana este coplesita de atacurile Rusiei Apararea aeriana a Ucrainei este coplesita de bombardamentele intensificate in ultima perioada de catre armata rusa, a declarat Mykhailo Podolyak, un consilier prezidential de rang inalt. Afirmatia a fost facuta in contextul in care o intreaga uzina a fost distrusa joi. ...continuare.

ONU afirma ca Israelul a respins doua convoaie care urmau sa livreze ajutoare in nordul Fasiei Gaza

publicat 2024-04-12 22:45:31 (Mediafax)
ONU afirma ca Israelul a respins doua convoaie care urmau sa livreze ajutoare in nordul Fasiei Gaza "Colegii nostri din cadrul Biroului ONU pentru coordonarea afacerilor umanitare ne-au spus ca aveam planificate doua misiuni umanitare in nordul Fasiei Gaza astazi (vineri - n.r.), dar ca autoritatilor israeliene le-au refuzat accesul la ambele", a declarat el. ...continuare.

UE iese din iarna cu niveluri record de stocare a gazelor, cu surse diversificate de aprovizionare si cu un mix energetic mai nepoluant

publicat 2024-04-12 17:45:26 (Ziarul-Financiar)
UE iese din iarna cu niveluri record de stocare a gazelor, cu surse diversificate de aprovizionare si cu un mix energetic mai nepoluant Autor: Valeriu Danaila Europa iese din cea de a doua iarna de la invadarea ilegala a Ucrainei de catre Rusia cu niveluri record de stocare a gazelor, cu surse de aprovizionare diversificate si cu o pondere sporita a surselor de energie regenerabile, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.