EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Alcoolul face ravagii in Italia: 8 milioane de consumatori, expusi riscului unor boli grave

publicat 2024-04-19 13:45:11 (Mediafax)
Alcoolul face ravagii in Italia: 8 milioane de consumatori, expusi riscului unor boli grave Aproximativ 8 milioane de italieni (21,2% dintre barbati si 9,1% dintre femei) consuma alcool in cantitati daunatoare sanatatii. 3,7 milioane de persoane beau excesiv, punandu-si in pericol sanatatea fizica si mentala. ...continuare.

Fenomene extreme. Zborurile in Europa devin tot mai turbulente si imprevizibile

publicat 2024-04-19 12:30:11 (Mediafax)
Fenomene extreme. Zborurile in Europa devin tot mai turbulente si imprevizibile Schimbarile climatice afecteaza semnificativ traficul aerian din Europa, provocand turbulente mai intense, goluri de aer imprevizibile si fenomene meteorologice extreme. ...continuare.

4.100 de pacienti sunt pe listele de asteptare pentru un transplant de rinichi sau ficat

publicat 2024-04-19 12:30:11 (Mediafax)
4.100 de pacienti sunt pe listele de asteptare pentru un transplant de rinichi sau ficat Romania este la coada clasamentului in Europa la rata de transplanturi la un milion de locuitori dar si la donare. Anul trecut s-au efectuat 318 transplanturi pe rinichi, ficat, cord si plamani, fata de 314 transplanturi in anul anterior. In Ungaria, cu o populatie la jumatate fata de cea a Romaniei, s-au realizat 369 de transplanturi. ...continuare.

Expert: IT-ul romanesc livreaza astazi solutii cap-coada

publicat 2024-04-19 08:45:11 (Mediafax)
Expert: IT-ul romanesc livreaza astazi solutii cap-coada Industria IT&C din Romania a cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimii ani, astfel ca numeroase companii din acest sector au evoluat de la simpli furnizori de servicii sau componente la furnizori de solutii complete si integrate pentru clienti. ...continuare.

Israelul a atacat Iranul in cursul noptii - surse

publicat 2024-04-19 07:30:10 (Mediafax)
Israelul a atacat Iranul in cursul noptii - surse Sursa sustine ca oficialii israelieni i-au notificat pe oficialii americani despre operatiune. Armata israeliana nu a comentat informatia, dar agentia de stat iraniana IRNA a anuntat ca apararea antiaeriana este folosita in mai multe regiuni, potrivit Reuters. ...continuare.

Cel mai cautat fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Vatican

publicat 2024-04-18 22:30:09 (Mediafax)
Cel mai cautat fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Vatican Incidentul a avut loc saptamana trecuta. Barbatul in varsta de 53 de ani, identificat drept Moises Tejada, era cautat avand condamnari pentru talharie si rapire, potrivit Reuters. ...continuare.

Astazi de la ora 19,00 la ZF IT Generation: Ce planuri de expansiune are Apollo AI, un start-up local care dezvolta solutii bazate pe AI pentru industria de sanatate, printre care si o "harta" a 1,7 milioane de interactiuni intre medicamente. Detalii de la Mihaela Onofrei, CEO & cofondator, Apollo AI Technologies

publicat 2024-04-18 16:45:18 (Ziarul-Financiar)
Astazi de la ora 19,00 la ZF IT Generation: Ce planuri de expansiune are Apollo AI, un start-up local care dezvolta solutii bazate pe AI pentru industria de sanatate, printre care si o harta a 1,7 milioane de interactiuni intre medicamente. Detalii de la Mihaela Onofrei, CEO & cofondator, Apollo AI Technologies Astazi de la ora 19,00 la ZF IT Generation: Ce planuri de expansiune are Apollo AI, un start-up local care dezvolta solutii bazate pe AI pentru industria de sanatate, printre care si o "harta" a 1,7 milioane de interactiuni intre medicamente. Detalii de la Mihaela Onofrei, CEO & cofondator, Apollo AI Technologies Astazi de la ora 19,00 la ZF IT Generation: Ce planuri de expansiune are Apollo AI, un start-up local care dezvolta solutii bazate pe AI pentru industria de sanatate, printre care si... ...continuare.

Studiu: Aproape jumatate dintre romani prefera sa aiba in case intre 22 si 24°C

publicat 2024-04-18 11:30:18 (Mediafax)
Studiu: Aproape jumatate dintre romani prefera sa aiba in case intre 22 si 24°C Interesul manifestat pentru reducerea consumului de energie a crescut semnificativ in ultima perioada, circa 80% dintre romani afirmand ca au luat masuri in acest sens sau se gandesc sa o faca, arata un studiu realizat pentru platforma despre-energie.ro, un proiect sustinut de companiile E.ON si Delgaz Grid. ...continuare.

Musetelul, izvor de sanatate. Aceasta planta a fost apreciata inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale vindecatoare

publicat 2024-04-18 10:15:07 (Click)
Musetelul, izvor de sanatate. Aceasta planta a fost apreciata inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale vindecatoare Musetelul, cu denumirile sale diverse, este mult mai mult decat o simpla planta. Considerata un dar al naturii, aceasta planta delicata si eleganta este un adevarat izvor de sanatate si binecuvantare pentru trup si suflet. ...continuare.

Un oficial european avertizeaza cu privire la "inarmarea comertului" in contextul cresterii tensiunilor dintre SUA si China

publicat 2024-04-18 07:30:12 (Mediafax)
Un oficial european avertizeaza cu privire la inarmarea comertului in contextul cresterii tensiunilor dintre SUA si China Comisarul european pentru Comert a declarat ca este impotriva "inarmarii" comertului, in contextul in care tensiunile dintre Statele Unite si China s-au intensificat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.