EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Ministrul Finantelor: Nu va exista dobanda la dobanda pentru creditele ipotecare cu rate amanate

publicat 2020-03-31 22:46:57 (ProTV)
Ministrul Finantelor: Nu va exista dobanda la dobanda pentru creditele ipotecare cu rate amanate Persoanele fizice care au credite ipotecare si care vor beneficia de amânarea ratelor nu sunt în pericol de a plati ulterior dobânda la dobânda, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Florin Cîtu, la Realitatea Plus. ...continuare.

O casa de avocatura ajuta pro bono IMM-urile in relatia cu Registrul Comertului

publicat 2020-03-31 22:31:58 (Romania-TV)
O casa de avocatura ajuta pro bono IMM-urile in relatia cu Registrul Comertului Initiativa firmei de avocatura vine dupa anuntul ONRC cum ca, pe o perioada de 30 de zile, activitatea sa si a oficiilor registrelor comertului de pe langa tribunale se va desfasura numai prin mijloace electronice, conform art. 45 din Decretul nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta. "Pentru depunerile online ale dosarelor, trebuie sa avem semnatura electronica, si nu toti cei ce au nevoie dispun de aceasta semnatura. Sunt companii ce depun doar un dosar o data pe an sau poate... ...continuare.

Impactul crizei coronavirus François Bloch, CEO al BRD: Avem in vedere toate scenariile, chiar si pe cele mai dure. Criza sanitara cauzata de coronavirus va avea consecinte economice, dar economia isi va reveni

publicat 2020-03-30 19:47:06 (Ziarul-Financiar)
Impactul crizei coronavirus François Bloch, CEO al BRD: Avem in vedere toate scenariile, chiar si pe cele mai dure. Criza sanitara cauzata de coronavirus va avea consecinte economice, dar economia isi va reveni BRD are in vedere toate scenariile in perspectiva, chiar si pe cele mai dure, avand in vedere situatia speciala determinata de coronavirus (Covid-19), care determina o criza sanitara, cu consecinte evi­den­te in zona economica, insa activitatea econo­mica se va relua, cu o anumita intarziere in unele cazuri, iar economia isi va reveni destul de rapid, apreciaza François Bloch, CEO al BRD-SocGen. ...continuare.

Ministrul Finantelor anunta ca deficitul bugetar ar putea trece de 5 la suta din PIB in 2020

publicat 2020-03-30 19:32:04 (Romania-TV)
Ministrul Finantelor anunta ca deficitul bugetar ar putea trece de 5 la suta din PIB in 2020 Romania, care pana in prezent are 1.952 de cazuri de infectie cu coronavirus si 47 decese, a declarat starea de urgenta in data de 16 martie si Guvernul de la Bucuresti a aprobat un pachet de masuri in valoare de 3% din PIB.   Masurile variaza de la garantarea liniilor de credit si subventionarea costurilor cu imprumuturile pentru IMM-uri pana la majorarea bugetului pentru sanatate si acordarea de ajutoare pentru somaj tehnic. Florin Citu a spus ca trimiterea in somaj tehnic a aproximativ un... ...continuare.

Citu: "Deficitul bugetar poate depasi 5% din PIB". Ce spune despre un imprumut de la FMI

publicat 2020-03-30 18:47:00 (ProTV)
Citu: Deficitul bugetar poate depasi 5% din PIB. Ce spune despre un imprumut de la FMI România îsi poate acoperi necesarul de finantare pentru o perioada de cinci luni, însa pandemia de coronavirus afecteaza în mod semnificativ veniturile iar deficitul bugetar pe 2020 ar putea depasi 5% din produsul intern brut, a declarat Florin Cîtu. ...continuare.

Antreprenori locali. Comes, producator roman de echipamente pentru industria chimica, a avut afaceri de 48,5 mil. lei, plus 5%

publicat 2020-03-30 18:32:05 (Ziarul-Financiar)
Antreprenori locali. Comes, producator roman de echipamente pentru industria chimica, a avut afaceri de 48,5 mil. lei, plus 5% Comes, producator roman de echi­pamente pentru industria chimica si petrochimica, a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 48,5 de milioane de lei (peste 10 mil. euro), in crestere cu 5% fata de anul pre­ce­dent, arata datele de la Ministerul de Finante. ...continuare.

Facebook doneaza inca 100 de milioane de dolari pentru a spriji presa in timpul crizei coronavirus

publicat 2020-03-30 18:32:01 (Romania-TV)
Facebook doneaza inca 100 de milioane de dolari pentru a spriji presa in timpul crizei coronavirus Compania Facebook a anuntat, luni, faptul ca va investi inca 100 de milioane de dolari pentru a sprijini presa, in plina criza economica provocata de pandemia de coronavirus din lume, transmite The Hollywood Reporter. Citeste si: Barbat din Tandarei, vindecat de COVID 19, face live pe Facebook si anunta: "Taiati porcul, facem paranghelie, m-am facut bine!" Donatia companiei presupune 25 milioane de dolari sub forma unui grant de urgenta pentru presa locala, prin Facebook Journalism Project.... ...continuare.

CEC Bank a implementat o solutie dezvoltata de Deloitte si FintechOS prin care clientii isi pot deschide online un pachet de servicii bancare

publicat 2020-03-30 10:02:02 (Ziarul-Financiar)
CEC Bank a implementat o solutie dezvoltata de Deloitte si FintechOS prin care clientii isi pot deschide online un pachet de servicii bancare CEC Bank a integrat recent in portofoliul de servicii un proiect dezvoltat Deloitte Romania si FintechOS, care poate fi accesat 100% online si include cont curent, card de debit si acces la serviciul Mobile Banking. ...continuare.

Ordonanta Guvernului de amanare a ratelor la credite starneste nelamuriri si controverse, legate de costurile suplimentare. Normele de aplicare apar in aceasta saptamana

publicat 2020-03-30 10:02:02 (Ziarul-Financiar)
Ordonanta Guvernului de amanare a ratelor la credite starneste nelamuriri si controverse, legate de costurile suplimentare. Normele de aplicare apar in aceasta saptamana Persoanele fizice si companiile afectate direct sau indirect de criza coronavirus vor putea sa-si amane ratele la credite pe o perioada de pana la 9 luni, insa aceasta facilitate nu inseamna anula­rea ratelor, ci plata lor ulterioara, si presupune cos­turi suplimentare, avand in vedere ca doban­zile amanate ar urma sa se capitalizeze la soldul cre­ditului, iar ratele dobanzilor ar putea sa creasca in perspectiva, dupa expirarea pasuirii. ...continuare.

SIF-urile: propuneri de dividende cu randamente cuprinse intre 2,2% si 12,5%. Doua societati isi pun actionarii sa voteze dividende sau rascumparari de actiuni

publicat 2020-03-30 09:17:03 (Ziarul-Financiar)
SIF-urile: propuneri de dividende cu randamente cuprinse intre 2,2% si 12,5%. Doua societati isi pun actionarii sa voteze dividende sau rascumparari de actiuni Cele cinci societati de investitii fi­nan­ciare (SIF-uri) de la Bursa de la Bucuresti, care au expu­nere pe companii strategice pentru economia romaneasca, intentioneaza sa-si remunereze investitorii cu dividende cu randamente cuprinse intre 2,2% si 12,5% din profitul pe 2019, in timp ce doua dintre acestea vin si cu o a doua varianta de repartizare a profitului net, respectiv cu programe de rascumparare de actiuni, potrivit datelor agre­gate de ZF. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.