EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Alegeri Europarlamentare 2024 – cand au loc alegerile pentru Parlamentul European

publicat 2024-04-12 11:00:33 (Libertatea)
Alegeri Europarlamentare 2024 – cand au loc alegerile pentru Parlamentul European Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 9 iunie si reprezinta procesul electoral prin care romanii isi aleg reprezentantii in Parlamentul European. Eurodeputatii joaca un rol important in luarea deciziilor care afecteaza viata cetatenilor UE. Deciziile luate de Parlamentul European au un impact direct asupra vietii europenilor, influentand o gama larga de domenii, de la economie […] ...continuare.

Reorganizarea Ministerului Dezvoltarii: Au fost taiate doua posturi de secretar de stat si unul de subsecretar

publicat 2024-04-12 10:30:40 (Income-Magazine)
Reorganizarea Ministerului Dezvoltarii: Au fost taiate doua posturi de secretar de stat si unul de subsecretar Purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin, anunta ca Guvernul a aprobat reorganizarea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), fiind diminuat numarul secretarilor de stat. „Guvernul a aprobat reorganizarea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, printr-o hotarare. Este, astfel, al noualea minister care raspunde cerintelor din legea 296 pe anul trecut si se incadreaza […] ...continuare.

De ce sunt diferente majore intre sondajele privind alegerile europarlamentare ANALIZA

publicat 2024-04-12 09:15:08 (Adevarul)
De ce sunt diferente majore intre sondajele privind alegerile europarlamentare ANALIZA Un sondaj recent realizat de AtlasIntel, la solicitarea Digi24, plaseaza Alianta PSD-PNL la 31,6% intentie de vot la alegerile europarlamentare, in timp ce o cercetare publicata de CURS, la finalul lunii martie, prezenta PSD-PNL la 53%. ...continuare.

Nicolae Ciuca: "Iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni si pentru tara"

publicat 2024-04-12 09:00:44 (Money.ro)
Nicolae Ciuca: Iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni si pentru tara Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus ca testele electorale din urmatoarele luni vor defini partidul, dar si tara, pentru ceea ce va urma. "Am intrat in politica in 2019 pentru a construi. Romania de atunci suferea de instabilitate politica si de multiple crize. Ca general, nu am luat mereu decizii usoare. Si niciodata bazate pe […]Articolul Nicolae Ciuca: "Iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni si pentru tara" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Firea zice ca e prea tarziu: candidatul MOMENTAN trebuie sa alerge mai departe

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Firea zice ca e prea tarziu: candidatul MOMENTAN trebuie sa alerge mai departe Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a facut declaratii puternice joi, la un canal de televiziune, in legatura cu sustinerea candidatului Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei si respingerea ideii de retragere din cursa. Firea a subliniat ca filialele PSD si PNL din Bucuresti sustin ferm candidatura lui Cirstoiu si ca acesta a fost invitat la toate […]The post Firea zice ca e prea tarziu: candidatul MOMENTAN trebuie sa alerge mai departe appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu: "Investitiile prin fonduri europene, marea noastra prioritate"

publicat 2024-04-12 08:00:22 (Money.ro)
Ciolacu: Investitiile prin fonduri europene, marea noastra prioritate Premierul a facut anuntul! Marcel Ciolacu a transmis ca Guvernul aloca bani pentru alte noua proiecte de investitii noi prin PNRR, in Sanatate, Turism, Cultura si Justitie. "Investitiile prin fonduri europene raman marea noastra prioritate. Alocam bani pentru alte 9 proiecte de investitii noi prin PNRR, in Sanatate, Turism, Cultura si Justitie. In plus, sprijinim […]Articolul Ciolacu: "Investitiile prin fonduri europene, marea noastra prioritate" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Gabriela Firea si Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale

publicat 2024-04-11 09:30:15 (Antena3)
Gabriela Firea si Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, si presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianta electorala la alegerile locale intre cele doua partide din Capitala. ...continuare.

Dubiosii aliniati la start: cum vom umple Europa de hahalere politice

publicat 2024-04-11 09:16:28 (Puterea)
Dubiosii aliniati la start: cum vom umple Europa de hahalere politice Depunerea listelor pentru alegerile europarlamentare a adus in prim plan nu doar promisiuni politice, ci si personaje controversate, care starnesc dezbateri si nelinisti printre alegatori. Aceste alegeri sunt marcate de un amalgam de figuri din diverse spectre politice, fiecare aducand cu sine povestea sa si doza proprie de scandal. In centrul atentiei se afla Cristian […]The post Dubiosii aliniati la start: cum vom umple Europa de hahalere politice appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dacian Ciolos, despre securitatea la nivel european: "Pana sa ajungem la armata europeana, va mai dura"

publicat 2024-04-11 08:46:09 (Money.ro)
Dacian Ciolos, despre securitatea la nivel european: Pana sa ajungem la armata europeana, va mai dura Europarlamentarul Dacian Ciolos a declarat ca in momentul de fata Europa nu beneficiaza de o securitate si o aparare si sunt inca discutii cu privire la o cooperare militara, la mai bine de doi ani de cand Ucraina se afla in razboi, scrie gandul.ro. "Securitatea - apararea nu e competenta europeana. Deocamdata sa vorbeste tot […]Articolul Dacian Ciolos, despre securitatea la nivel european: "Pana sa ajungem la armata europeana, va mai dura" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cu doua luni inaintea scrutinului, parlamentarii lui Ciolos cer, prin lege, interzicerea comasarii alegerilor

publicat 2024-04-11 08:45:55 (Jurnalul-National)
Cu doua luni inaintea scrutinului, parlamentarii lui Ciolos cer, prin lege, interzicerea comasarii alegerilor Doi parlamentari, fugiti, acum doua veri, din grupul USR si refugiati in partiduletul lui Dacian Ciolos - REPER -, au depus, la inceputul acestei saptamani, la Parlament, un proiect de lege prin care propun, nici mai mult, nici mai putin, decat interzicerea comasarii alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.