EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Florin Barbu: Motiunea USR, o insiruire de lozinci, propaganda si multe neadevaruri, tipice USR-ului

publicat 2024-03-25 16:45:11 (Mediafax)
Florin Barbu: Motiunea USR, o insiruire de lozinci, propaganda si multe neadevaruri, tipice USR-ului "Am citit cu atentie randurile acestei motiuni simple, ce este, in fapt, o insiruire de lozinci, propaganda si multe neadevaruri, tipice USR-ului. Ca este o motiune total neserioasa, ne putem da seama inca din titlu. Sa vorbeasca despre Ceausescu exponentii securistilor de rit nou este cel putin jenant. Dar semnatarii acestei motiuni pot profita de moment sa explice romanilor unde s-au dus banii din conturile Romaniei. Pot cere sprijinul neamurilor. (...) Tupeul si ipocrizia USR-ului sunt... ...continuare.

Burduja: Ne lipseste o noua generatie de lideri in toate domeniile, conectati la pulsul lumii

publicat 2024-03-25 10:45:02 (Adevarul)
Burduja: Ne lipseste o noua generatie de lideri in toate domeniile, conectati la pulsul lumii Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, coordonator politic al campaniei electorale PSD-PNL din Capitala, sustine ca Romania are nevoie de "o noua generatie de lideri in toate domeniile, conectati la pulsul lumii, gata sa gandeasca si actioneze". ...continuare.

Consiliul National al PNL a aprobat alianta cu PSD. Nemultumiri in teritoriu: "Alianta contra naturii"

publicat 2024-03-25 09:45:03 (Adevarul)
Consiliul National al PNL a aprobat alianta cu PSD. Nemultumiri in teritoriu: Alianta contra naturii Consiliul National al PNL a aprobat Alianta cu PSD, insa in unele organizatii din tara, cum este cazul PNL Timis, colaborarea a provocat nemultumiri. ...continuare.

Ce personaje exotice vor sa obtina votul romanilor la alegerile din 2024

publicat 2024-03-25 07:00:03 (Adevarul)
Ce personaje exotice vor sa obtina votul romanilor la alegerile din 2024 Anul electoral 2024 este unul decisiv pentru partidele consacrate, dar si o rampa de lansare pentru formatiuni sau personaje controversate de pe scena publica din Romania. ...continuare.

PNL a aprobat alianta electorala PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare

publicat 2024-03-24 22:00:10 (Mediafax)
PNL a aprobat alianta electorala PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare "Partidul National Liberal ramane cel mai important partid al dreptei romanesti, partidul integrator care isi propune sa inglobeze toate curentele de orientare politica de dreapta din Romania. Astazi, in sedinta Consiliului Politic National al PNL a fost aprobata fuziunea cu ALDE", transmite PNL. ...continuare.

Consiliul Politic National al PNL a aprobat alianta electorala cu PSD pentru alegerile europarlamentare si fuziunea cu ALDE

publicat 2024-03-24 22:00:08 (Income-Magazine)
Consiliul Politic National al PNL a aprobat alianta electorala cu PSD pentru alegerile europarlamentare si fuziunea cu ALDE Consiliul Politic National al PNL, intr-unit, duminica, in sedinta online, a aprobat alianta electrorala cu PSD pentru alegerile europarlamentare si fuziunea cu ALDE. PNL anunta, duminica seara, dupa sedinta Consiliului Politic National, ca au fost luate mai multe decizii. In primul rind, a fost aprobat protocolul de fuziune PNL cu ALDE, fiind acordate 876 voturi […] ...continuare.

Ion Iliescu, la moartea lui Nicolae Manolescu: Drum bun, Nicky!

publicat 2024-03-24 20:45:12 (Mediafax)
Ion Iliescu, la moartea lui Nicolae Manolescu: Drum bun, Nicky! Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, 94 de ani, a comentat disparitia lui Nicolae Manolescu, 84 de ani, pe blogul sau. ...continuare.

Cirstoiu, candidatul PSD-PNL, a discutat cu nasul sau de cununie, Basescu: Mi-a explicat de ce nu e bine sa fac asta

publicat 2024-03-20 13:45:39 (Mediafax)
Cirstoiu, candidatul PSD-PNL, a discutat cu nasul sau de cununie, Basescu: Mi-a explicat de ce nu e bine sa fac asta Catalin Cirstoiu a fost intrebat daca a vorbit cu nasul sau de cununie, Traian Basescu, inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitaleri. ...continuare.

Liderul PMP, Eugen Tomac, cere demisia presedintelui AEP, Toni Grebla

publicat 2024-03-20 11:45:11 (Mediafax)
Liderul PMP, Eugen Tomac, cere demisia presedintelui AEP, Toni Grebla "Presedintele AEP, Toni Grebla - Demisia! Deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind validarea protocolului de constituire a Aliantei Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei, precum si anularea deciziei BEC prin care se hotarase respingerea reprezentantul PMP in Biroul Electoral Central, sunt doua decizii esentiale pentru democratia romaneasca. Judecatorii au facut dreptate si au transmis ceea ce noi spunem de doi ani, de cand suntem hartuiti prin instante printr-un... ...continuare.

Briefingul zilei de 19 martie 2024

publicat 2024-03-20 00:15:20 (Ziarul-Financiar)
Briefingul zilei de 19 martie 2024 ICCJ admite constituirea aliantei electorale formate din USR, PMP si Forta Dreptei ICCJ admite constituirea aliantei electorale formate din USR, PMP si Forta Dreptei ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.