EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase (P) 10 sfaturi cand iti cumperi o centrala pe gaz (P) 10 sfaturi cand iti cumperi o centrala pe gaz Sepsi - FCSB » Florinel Coman, vesti bune pentru Edi Iordanescu: Nu am vrut sa risc. Este ceva minor, am resimtit o durere in zona inghinala, probabil o contractura Sepsi - FCSB » Florinel Coman, vesti bune pentru Edi Iordanescu: "Nu am vrut sa risc. Este ceva minor, am resimtit o durere in zona inghinala, probabil o contractura" BVB, operatorul pietei locale de capital, va distribui actionarilor dividende de 12,5 mil. lei BVB, operatorul pietei locale de capital, va distribui actionarilor dividende de 12,5 mil. lei

Articole

Stiri locale




Mircea Geoana: Amenintarea nucleara a lui Putin este o incercare de intimidare psihologica, mai degraba decat un plan real

publicat 2024-03-04 09:00:13 (ProTV)
Mircea Geoana: Amenintarea nucleara a lui Putin este o incercare de intimidare psihologica, mai degraba decat un plan real Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana califica drept ” o încercare de intimidare psihologica” amenintarile presedintelui rus Vladimir Putin referitoare la utilizarea armelor nucleare.   ...continuare.

In cursa pentru posturile de conducere din UE si NATO, Europa de Est se intreaba: "suntem sau nu suntem egali?"

publicat 2024-03-04 09:00:12 (Mediafax)
In cursa pentru posturile de conducere din UE si NATO, Europa de Est se intreaba: suntem sau nu suntem egali? Premierul Olandei, Mark Rutte, este foarte aproape sa devina urmatorul secretar general al NATO dupa ce a primit aprobarea Washingtonului, Londrei, Parisului si Berlinului. Cu toate acestea, in randul multor membri mai noi ai aliantei, in special a celor care se invecineaza cu Rusia, Belarus si Ucraina, vestea nu a fost primita cu mai putina caldura. ...continuare.

Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump?

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? Ideea nu e noua. Dar este speculata intens in ultimele zile. Fiindca in tabara democratilor americani creste spaima ca vor fi infranti de Donald Trump. Marele Smintit nu va fi judecat pana in noiembrie. Deci, va candida sigur. Este Michelle Obama cea care il poate infrunta pe Donald Trump? Va functiona o schimbare, chiar daca […]The post Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alina Gorghiu isi doreste un Emil Boc si la Pitesti

publicat 2024-02-29 14:00:24 (Puterea)
Alina Gorghiu isi doreste un Emil Boc si la Pitesti Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a discutat miercuri cu primarul Clujului, Emil Boc, despre alocarea bugetara pentru 2024, din care 25% va fi destinat Palatului de Justitie din Cluj-Napoca. Investitia totala se va ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Gorghiu a mentionat si despre colaborarea pentru Centrul de prevenire si tratare a adictiilor. Emil […]The post Alina Gorghiu isi doreste un Emil Boc si la Pitesti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rares Bogdan: Deocamdata, candidatul PNL la Primaria Bucuresti este Sebastian Burduja, dar vom cauta solutii cu PSD

publicat 2024-02-27 09:30:12 (Libertatea)
Rares Bogdan: Deocamdata, candidatul PNL la Primaria Bucuresti este Sebastian Burduja, dar vom cauta solutii cu PSD Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat luni, 26 februarie, la Digi24, ca „vom cauta solutii cu PSD” si se va cauta „profilul potrivit pentru a prezenta un proiect pentru Bucuresti”, dar momentan solutia PNL pentru Primaria Capitalei este Sebastian Burduja, ministrul liberal al energiei. „PNL va cauta o solutie optima pe care sa o propuna […] ...continuare.

Austria anunta ca va bloca din nou intrarea Romaniei in Schengen

publicat 2024-02-27 09:15:03 (Antena3)
Austria anunta ca va bloca din nou intrarea Romaniei in Schengen Austria nu are nicio intentie sa renunte la dreptul de veto pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen. ...continuare.

USR si Forta Dreptei au depus motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Marcel Bolos

publicat 2024-02-26 16:45:20 (Mediafax)
USR si Forta Dreptei au depus motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Marcel Bolos "In conformitate cu articolului 12 din Constitutie si a articolului 189 din regulamentul Camerei Deputatilor, va anunt ca deputatii USR si deputatii Forta Dreptei depun motiunnea simpla ", spune deputatul USR Ionut Mosteanu. ...continuare.

Surse: PSD si PNL cauta candidat independent la Primaria Bucuresti

publicat 2024-02-22 12:45:04 (Antena3)
Surse: PSD si PNL cauta candidat independent la Primaria Bucuresti Coalitia de guvernare PSD-PNL cauta un candidat independent la Primaria Bucuresti, potrivit unor surse Antena 3 CNN. ...continuare.

Apare USL 2. Stanga face alianta electorala cu dreapta si porneste de la 51% in sondaje

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Jurnalul-National)
Apare USL 2. Stanga face alianta electorala cu dreapta si porneste de la 51% in sondaje Alegerile locale si cele europarlamentare se comaseaza si vor avea loc pe data de 9 iunie. PSD si PNL vor candida pe o lista comuna la Parlamentul European, lista care, cel mai probabil, va fi deschisa de o femeie neinscrisa in vreunul dintre cele doua partide. ...continuare.

Alianta Dreapta Unita va avea candidati comuni la toate alegerile din 2024

publicat 2024-02-21 13:30:02 (Adevarul)
Alianta Dreapta Unita va avea candidati comuni la toate alegerile din 2024 Liderii USR, PMP si Forta Dreptei au anuntat, miercuri, ca Alianta Dreapta Unita va avea candidati comuni la toate alegerile din 2024: europarlamentare, locale, parlamentare si prezidentiale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.