EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Este esential pentru Partidul National Liberal sa aiba un candidat la alegerile prezidentiale

publicat 2024-02-13 07:45:12 (Puterea)
Este esential pentru Partidul National Liberal sa aiba un candidat la alegerile prezidentiale Negocierile dintre PNL si PSD par sa nu se materializeze vreodata pentru ca ambele partide doresc sa dea candidatul propriu la prezidentiale. Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a afirmat luni seara ca este imperativ ca Partidul National Liberal sa prezinte propriul candidat la alegerile prezidentiale, subliniind ca este o traditie pentru PNL sa aiba reprezentant propriu […]The post Este esential pentru Partidul National Liberal sa aiba un candidat la alegerile prezidentiale appeared first... ...continuare.

Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Presedintia Romaniei sustinut de PSD

publicat 2024-02-13 07:45:12 (Puterea)
Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Presedintia Romaniei sustinut de PSD Mircea Geoana se comporta deja ca un candidat la prezidentiale si face tot posibilul sa convinga "partidul de suflet" PSD sa il sprijine. Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a dezvaluit luni seara, in cadrul unui interviu acordat postului Digi24, ca Marcel Ciolacu si liderii PSD l-au vizitat in birou pentru a-i propune sa […]The post Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Presedintia Romaniei sustinut de PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Opozitia a decis pe cine arunca in lupta la Primaria Craiova. O femeie se va duela cu Olguta Vasilescu in alegeri

publicat 2024-02-13 06:15:14 (Mediafax)
Opozitia a decis pe cine arunca in lupta la Primaria Craiova. O femeie se va duela cu Olguta Vasilescu in alegeri Un duel 100% feminin se anunta la alegerile pentru functia de primar al orasului Craiova, programate in acest. USR a decis sa mizeze pe Emilia Neagu, care ar urma sa lupte cu actuala primarita, Olguta Vasilescu, de la PSD. ...continuare.

USR revine: E o modificare tehnica, nu o supraimpozitare a pensiilor romanilor din diaspora

publicat 2024-02-12 15:00:13 (Mediafax)
USR revine: E o modificare tehnica, nu o supraimpozitare a pensiilor romanilor din diaspora "Au clarificat in comisie ca este o modificare tehnica si nu o supraimpozitare a pensiilor romanilor din diaspora", anunta USR intr-un comunicat de presa. ...continuare.

Alexander Stubb a castigat alegerile prezidentiale din Finlanda. In 2017 s-a retras din viata publica, dar s-a razgandit cand Putin a invadat Ucraina

publicat 2024-02-12 11:15:10 (Mediafax)
Alexander Stubb a castigat alegerile prezidentiale din Finlanda. In 2017 s-a retras din viata publica, dar s-a razgandit cand Putin a invadat Ucraina A fost o intoarcere reusita in politica pentru Alexander Stubb, ales ieri ca noul presedinte al Finlandei in turul doi, in care l-a infruntat pe Pekka Haavisto. ...continuare.

Administratia Prezidentiala: 'Mai multi procurori au fost eliberati din functie de presedintele Iohannis'

publicat 2024-02-09 13:00:04 (Bursa)
Administratia Prezidentiala: 'Mai multi procurori au fost eliberati din functie de presedintele Iohannis' Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, mai multe decrete privind eliberarea din functie a mai multor procurori, ca urmare a pensionarii. ...continuare.

Alegeri SUA 2024. Trump se apropie de nominalizare: victorii in Nevada si Insulele Virgine Americane

publicat 2024-02-09 12:15:02 (Adevarul)
Alegeri SUA 2024. Trump se apropie de nominalizare: victorii in Nevada si Insulele Virgine Americane Donald Trump a castigat caucusurile (adunarile locale) republicane de nominalizare in Nevada si Insulele Virgine Americane, apropiindu-se de a deveni candidatul partidului sau in alegerile pentru Casa Alba programate pentru 5 noiembrie. ...continuare.

Scholz spune ca Germania nu poate sa umple golul daca SUA nu mai trimit arme Ucrainei, in timp ce Casa Alba da asigurari ca sprijinul va continua

publicat 2024-02-07 23:15:08 (Libertatea)
Scholz spune ca Germania nu poate sa umple golul daca SUA nu mai trimit arme Ucrainei, in timp ce Casa Alba da asigurari ca sprijinul va continua Germania nu este „suficient de mare” pentru a compensa diferenta in cazul in care Statele Unite nu reusesc sa mai livreze armament Ucrainei, a declarat miercuri, 7 februarie, cancelarul Olaf Scholz, inaintea unei vizite la Washington, potrivit Reuters. „Acesta este, cred, pericolul real cu care ne confruntam in prezent”, a spus seful guvernului de la […] ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu anunta o schimbare majora: Guvernul Romaniei va folosi o flota exclusiv marca Dacia

publicat 2024-02-07 15:30:22 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu anunta o schimbare majora: Guvernul Romaniei va folosi o flota exclusiv marca Dacia Astazi, premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a efectuat o vizita la uzina Dacia din Mioveni, marcand un moment semnificativ in relatia dintre Guvern si industria auto nationala. Premierul a avut ocazia de a face un test drive cu modelul Dacia Duster si a anuntat o decizie importanta in ceea ce priveste flota oficiala a Executivului. „Din […]The post Premierul Marcel Ciolacu anunta o schimbare majora: Guvernul Romaniei va folosi o flota exclusiv marca Dacia appeared first on... ...continuare.

Procurorul - sef al DNA, Marius Voineag: "N-as vrea sa intru in polemica cu adulti care se joaca cu masinutele la intrarea in Directia Nationala Anticoruptie. (...) Da, cred in dosarul vaccinurilor. Au fost facute cereri de declasificare a sedintelor de Guvern si au fost primite. Avem un precedent judiciar la nivel de DNA sfarsit prin condamnare - cazul Necolaiciuc"

publicat 2024-02-07 12:00:09 (Mediafax)
Procurorul - sef al DNA, Marius Voineag: N-as vrea sa intru in polemica cu adulti care se joaca cu masinutele la intrarea in Directia Nationala Anticoruptie. (...) Da, cred in dosarul vaccinurilor. Au fost facute cereri de declasificare a sedintelor de Guvern si au fost primite. Avem un precedent judiciar la nivel de DNA sfarsit prin condamnare - cazul Necolaiciuc "Nu, deloc... (n.r. nu-mi generaza un disconfort criticile USR). Nici n-as vrea sa intru in polemica cu oricare dintre cei doi (n.r. Catalin Drula, Cristian Ghinea) sau cu adulti care se joaca cu masinutele la intrarea in Directia Nationala Anticoruptie. Este un dosar (n.r. cel al viceprimarului Brasovului), nu ne-a interesat din ce partid este, este o cauza care a fost redeschisa inainte sa vin eu la nivelul DNA. Este o redeschidere care a avut loc in decembrie 2022, a fost confirmata... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.