EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nicolae Ciuca spune ca PNL ar putea sa ii retraga sprijinul politic lui Nicusor Dan

publicat 2024-01-31 07:30:11 (Libertatea)
Nicolae Ciuca spune ca PNL ar putea sa ii retraga sprijinul politic lui Nicusor Dan Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti, 30 ianuarie, la Antena 3, ca liberalii pot merge singuri in toate alegerile din acest an, inclusiv la cele pentru Primaria Capitalei, precizand ca PNL ia in calcul sa nu il mai sustina pe Nicusor Dan pentru un nou mandat la PMB, cum a fost in 2020, cand […] ...continuare.

Romania, la judecata Comisiei de la Venetia. Opozitia contesta planul de comasare a alegerilor

publicat 2024-01-30 15:45:09 (Mediafax)
Romania, la judecata Comisiei de la Venetia. Opozitia contesta planul de comasare a alegerilor Potrivit unui comunicat al USR, formatiunea considera "total aberanta aceasta incercare disperata a PNL de a obtine un scor cat mai bun la alegeri". In opinia reprezentantilor formatiunii, o astfel de comasare a alegerilor ar duce la haos in administratia locala, la o suprapunere de putere. Practic, spun acestia, timp de cinci luni am avea cate doi primari in localitatile din Romania: unul ales si unul inca in functie, pana la expirarea actualului mandat pe 27 octombrie. ...continuare.

Presa: Volodimir Zelenski a discutat cu premierul Ucrainei despre detaliile cooperarii cu mai multe tari

publicat 2024-01-30 07:45:02 (Bursa)
Presa: Volodimir Zelenski a discutat  cu premierul Ucrainei despre detaliile cooperarii cu mai multe tari Presedintele Volodimir Zelenski, anunta ca a avut discutii cu premierul Ucrainei, Denis Smihal, despre detaliile cooperarii interguvernamentale planificate cu Polonia, Slovacia, Republica Ceha, Romania si Bulgaria, el afirmand ca este recunoscator fiecaruia dintre vecinii sai ...continuare.

Lansarea Aliantei Dreapta Unita, marcata de scandalurile din USR

publicat 2024-01-30 07:45:01 (Adevarul)
Lansarea Aliantei Dreapta Unita, marcata de scandalurile din USR USR, PMP si Forta Dreptei si-au lansat candidatii si programul electoral pentru europarlamentare intr-un climat tensionat, in conditiile in care partidul condus de Catalin Drula se confrunta cu mai multe scandaluri, fiind ceruta inclusiv asumarea prin demisie a unui esec la primele alegeri. ...continuare.

Elena Lasconi: -#039;Intr-o zi esti uliu, in alta cioara!-#039;

publicat 2024-01-29 14:30:19 (Ziarul-Atac)
Elena Lasconi: -#039;Intr-o zi esti uliu, in alta cioara!-#039; Stenograme incendiare USR - I-au cerut demisia lui Catalin Drula: 'Intr-o zi esti uliu, in alta cioara!'Elena Lasconi, primarul orasului Campulung Muscel, l-a atacat pe liderul USR, Catalin Drula, in cadrul sedintei Comitetului Politic al formatiunii, caruia ii cere demisia daca nu are rezultate in alegeri. "Cine, Doamne, iarta-ma, o sa mai lipeasca afise in campanie, daca suntem tratati asa? Intr-o zi esti uliu, in alta cioara", a spus Lasconi, conform Digi24."Comitetul Politic este un for... ...continuare.

Comitetul Politic USR a votat formarea aliantei Dreapta Unita. Drula: USR, PMP si Forta Dreptei, suntem uniti de un scop comun: sa construim o alternativa puternica la guvernarea corupta PSD-PNL

publicat 2024-01-28 14:15:36 (Mediafax)
Comitetul Politic USR a votat formarea aliantei Dreapta Unita. Drula: USR, PMP si Forta Dreptei, suntem uniti de un scop comun: sa construim o alternativa puternica la guvernarea corupta PSD-PNL "Dreapta s-a unit! Astazi (dumninica - n.r.), membrii Comitetului Politic USR au votat formarea aliantei Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei", anunta formatiunea. ...continuare.

Anca Dragu, guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei face turul institutii financiare din Romania

publicat 2024-01-28 12:30:09 (Mediafax)
Anca Dragu, guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei face turul institutii financiare din Romania Anca Dragu, fost Ministru de Finante in guvernul Ciolos si presedinte al Senatului in guvernare PNL-USR s-a intalnit cu Mugur Isarescu la BNR, iar apoi cu Alexandru Petrescu, noul presedinte al ASF. ...continuare.

Traian Basescu este internat in Spitalul Militar de cinci zile

publicat 2024-01-28 09:15:10 (Mediafax)
Traian Basescu este internat in Spitalul Militar de cinci zile Traian Basescu are o viroza pulmonara puternica. ...continuare.

Trump mai face un pas spre Casa Alba: Donald Trump si-a marit avansul in cursa pentru nominalizarea Republicana la prezidentiale, castigand marti alegerile primare din New Hampshire

publicat 2024-01-24 10:15:21 (Ziarul-Financiar)
Trump mai face un pas spre Casa Alba: Donald Trump si-a marit avansul in cursa pentru nominalizarea Republicana la prezidentiale, castigand marti alegerile primare din New Hampshire Autor: Stefan Stan Donald Trump si-a marit avansul in cursa pentru nominalizarea republicana la prezidentiale, castigand marti alegerile primare din New Hampshire, dar nu a reusit sa o scoata pe rivala Nikki Haley din cursa pentru Casa Alba, scrie FT. ...continuare.

Ziua Unirii Principatelor - Iohannis si Ciolacu in Bucuresti, Ciuca si Simion la Iasi si Focsani

publicat 2024-01-24 08:15:12 (Mediafax)
Ziua Unirii Principatelor - Iohannis si Ciolacu in Bucuresti, Ciuca si Simion la Iasi si Focsani Presedintele Klaus Iohannis si premierul Marcel Ciolacu vor participa, de Ziua Unirii Principatelor Romane, separat, la evenimente din Capitala, in timp ce presedintele Senatului, Nicolae Ciuca va merge la Iasi si Focsani. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.