EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu: Niciodata nimeni nu va imparti Ardealul. Provocare lansata liderului UDMR

publicat 2024-02-24 14:15:02 (Adevarul)
Ciolacu: Niciodata nimeni nu va imparti Ardealul. Provocare lansata liderului UDMR Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei PSD Harghita, ca nu va accepta legi care sa favorizeze romanii de alta etnie, condamnand declaratiile cu privire la "prostiile cu autonomia Tinutului Secuiesc", care "nu va exista niciodata". ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu anunta investitii record in Harghita

publicat 2024-02-24 13:30:02 (Antena3)
Premierul Marcel Ciolacu anunta investitii record in Harghita Premierul Marcel Ciolacu a anuntat o suma record investita la nivelul judetului Harghita. ...continuare.

Ciolacu, mesaj clar pentru maghiari: "Haideti sa terminam cu prostiile cu autonomia Tinutului Secuiesc. Nu va fi niciodata""

publicat 2024-02-24 13:15:17 (ProTV)
Ciolacu, mesaj clar pentru maghiari: Haideti sa terminam cu prostiile cu autonomia Tinutului Secuiesc. Nu va fi niciodata Marcel Ciolacu a declarat, sâmbata în judetul Harghita, ca „sa terminam cu prostiile cu autonomia Tinutului Secuiesc” si a adaugat ca acest lucru nu a fost si nu va fi niciodata. El a mai spus ca nimeni nu va împarti Ardealul. ...continuare.

Marcel Ciolacu: 'Nu am sa accept ca in Romania sa existe legi care favorizeaza anumiti romani de alta etnie'

publicat 2024-02-24 13:00:03 (Bursa)
Marcel Ciolacu: 'Nu am sa accept ca in Romania sa existe legi care favorizeaza anumiti romani de alta etnie' Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat sambata, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei PSD Harghita, ca nu va accepta promovarea unor legi care i-ar favoriza pe membrii unei comunitati etnice din Romania ...continuare.

Un barbat din Harghita a fost retinut dupa ce a vandut tutun maruntit. Anchetatorii au confiscat marfa de 26.000 lei

publicat 2024-02-22 07:45:25 (ProTV)
Un barbat din Harghita a fost retinut dupa ce a vandut tutun maruntit. Anchetatorii au confiscat marfa de 26.000 lei Tutunul i-a adus probleme cu legea unui barbat de 43 de ani din Harghita! Omul este acuzat ca ar fi vândut tutun maruntit, peste limita impusa de lege. ...continuare.

O familie din Harghita traieste intr-o casa superba din baloti! Cum au ridicat-o: "Au fost folosite 80 de tone de paie"

publicat 2024-02-20 20:45:02 (Click)
O familie din Harghita traieste intr-o casa superba din baloti! Cum au ridicat-o: Au fost folosite 80 de tone de paie O familie din comuna Bradesti, judetul Harghita, locuieste de sase ani intr-o casa construita din baloti de paie. ...continuare.

Barbat atacat de urs intr-o padure din Harghita. "L-a ajuns din spate, l-a tarat"

publicat 2024-02-20 09:45:08 (Libertatea)
Barbat atacat de urs intr-o padure din Harghita. L-a ajuns din spate, l-a tarat Barbatul in varsta de 38 de ani plecase, duminica, 18 februarie, cu familia intr-o padure de langa comuna Varsag, judetul Harghita, in momentul in care a fost atacat de un urs, la scurt timp dupa ce sotia si fiicele lui s-au indepartat se culeaga ghiocei, relateaza TVR Info. „A observat ursul si a inceput sa o […] ...continuare.

Primaria Odorheiu Secuiesc, amendata in cazul autorizatiei emise pentru lucrarile la internatul prabusit partial, unde au murit doi elevi

publicat 2024-02-19 16:15:14 (Libertatea)
Primarul din Odorheiu Secuiesc, secretarul primariei si arhitectul-sef al municipiului au primit o amenda in valoare totala de 10.000 de lei de la Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) Harghita, in cazul autorizatiei emise pentru lucrarile la internatul Liceului „Tamási Aron”, unde doi elevi au murit dupa ce cladirea s-a prabusit partial in decembrie 2023, […] ...continuare.

Tragedia din Odorheiu Secuiesc. Ce amenda a primit primaria in cazul autorizatiei emise pentru lucrarile la internat

publicat 2024-02-19 15:15:14 (ProTV)
Tragedia din Odorheiu Secuiesc. Ce amenda a primit primaria in cazul autorizatiei emise pentru lucrarile la internat Inspectoratul de Stat în Constructii Harghita a aplicat o amenda de 10.000 lei primarului din Odorheiu Secuiesc, secretarului primariei si arhitectului sef, în cazul autorizatiei emise pentru lucrarile la internatul Liceului "Tamási Aron". ...continuare.

Ideea geniala a unei familii din Harghita. Si-au construit o casa din baloti de paie: "Soba ajuta la incalzirea intregii locuinte"

publicat 2024-02-19 09:45:10 (Click)
Ideea geniala a unei familii din Harghita. Si-au construit o casa din baloti de paie: Soba ajuta la incalzirea intregii locuinte In comuna Bradesti, judetul Harghita, o familie a transformat visul unei locuinte ecologice in realitate. Sára Ajvász, educatoare, si Koszta Ignacz, absolvent al facultatii de muzica/pedagogie muzicala, locuiesc impreuna cu familia lor intr-o casa construita din baloti de paie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.