EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu violent, care a cuprins o casa si anexe gospodaresti, stins dupa patru ore, in Harghita

publicat 2024-01-27 20:15:16 (ProTV)
Incendiu violent, care a cuprins o casa si anexe gospodaresti, stins dupa patru ore, in Harghita Pompierii din Harghita au actionat, sâmbata dupa-amiaza, timp ce peste patru ore pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o casa, un grajd si o bucatarie de vara. Doua persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.   ...continuare.

O ursoaica si doi pui, din nou pe strazile din Odorheiu Secuiesc

publicat 2024-01-27 20:15:13 (Mediafax)
O ursoaica si doi pui, din nou pe strazile din Odorheiu Secuiesc "A fost semnalata prezenta unei ursoaice cu 2 pui, in mun. Odorheiu Secuiesc, strada Lalelelor", anunta ISU Harghita. ...continuare.

Trenul Brasov - Budapesta a lovit mortal o persoana, in Harghita. Circulatia feroviara este oprita

publicat 2024-01-26 21:45:02 (Antena3)
Trenul Brasov - Budapesta a lovit mortal o persoana, in Harghita. Circulatia feroviara este oprita O persoana a fost lovita mortal de trenul Brasov - Budapesta, la iesirea din gara Sancraieni catre Miercurea Ciuc. ...continuare.

Trenul Brasov - Budapesta a lovit mortal o persoana in Harghita

publicat 2024-01-26 21:30:08 (Mediafax)
Trenul Brasov - Budapesta a lovit mortal o persoana in Harghita Potivit ISU Harghita, o persoana a fost lovita de tren, la iesirea din gara Sancraieni catre Miercurea Ciuc. ...continuare.

Trenul Brasov - Budapesta a lovit mortal o persoana in Harghita

publicat 2024-01-26 21:30:07 (Jurnalul-National)
Trenul Brasov - Budapesta a lovit mortal o persoana in Harghita O persoana a fost lovita mortal de trenul Brasov - Budapesta, vineri seara, la iesirea din gara Sancraieni catre Miercurea Ciuc. ...continuare.

Un pieton a murit, dupa ce a fost lovit de trenul Brasov-Budapesta. Traficul feroviar este oprit in judetul Harghita

publicat 2024-01-26 21:15:17 (ProTV)
Un pieton a murit, dupa ce a fost lovit de trenul Brasov-Budapesta. Traficul feroviar este oprit in judetul Harghita Traficul feroviar este oprit, vineri seara, în judetul Harghita, dupa ce trenul Brasov-Budapesta a lovit un pieton. Din primele informatii, persoana ar fi decedata.   ...continuare.

O ursoaica cu doi pui, in Odorheiul Secuiesc. Autoritatile au emis avertizare Ro-alert

publicat 2024-01-25 22:15:12 (Mediafax)
O ursoaica cu doi pui, in Odorheiul Secuiesc. Autoritatile au emis avertizare Ro-alert "A fost semnalata prezenta unei ursoaice cu 2 pui, in mun. Odorheiu Secuiesc, strada Lalelelor", transmite ISU Harghita. ...continuare.

Brandul german de moda Hugo Boss mai lucreaza in Romania cu doar sase fabrici, de trei ori mai putine decat in 2018

publicat 2024-01-25 18:30:26 (Ziarul-Financiar)
Brandul german de moda Hugo Boss mai lucreaza in Romania cu doar sase fabrici, de trei ori mai putine decat in 2018 Grupul german Hugo Boss, activ pe segmentul premium al pietei de moda, lucreaza in Romania cu sase fabrici de imbracaminte si accesorii, este vorba de Factory Belts SRL din Judetul Brasov, de Ikos Conf SA din Harghita, Karo Romania SRL din Satu Mare, Minoronzoni SRL din Sibiu, Pandora Prod SRL din Vran­cea si Veta SRL din Mures. ...continuare.

Accident cumplit in Harghita

publicat 2024-01-25 08:30:12 (Jurnalul-National)
Accident cumplit in Harghita O femeie de 44 de ani a murit si alta a fost ranita, joi dimineata, in urma unui accident care a avut loc intre doua masini, intre localitatile Satu-Mare si Bradesti, din judetul Harghita. ...continuare.

Coproprietarul producatorului de bere Csíki Sör a cerut insolventa companiei din Harghita. Csíki Sör este un brand de bere artizanala fondat in urma cu zece ani, fiind una dintre primele beri artizanale

publicat 2024-01-24 11:15:25 (Ziarul-Financiar)
Coproprietarul producatorului de bere Csíki Sör a cerut insolventa companiei din Harghita. Csíki Sör este un brand de bere artizanala fondat in urma cu zece ani, fiind una dintre primele beri artizanale Lixid Holding din Olanda, asociat cu 50% de parti sociale in cadrul Lixid Project, producatorul berii Csiki Sor din judetul Harghita, a cerut insolventa companiei producatoare de bere, conform datelor de pe tribunalul Harghita. Lixid Holding are calitatea de creditor. Celalalat asociat al companiei este Lenard Andras, care este si fondatorul afacerii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.