EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un urs a fost vazut pe o strada din Miercurea Ciuc. Autoritatile au emis avertizare Ro-Alert

publicat 2024-03-17 17:15:11 (Mediafax)
Un urs a fost vazut pe o strada din Miercurea Ciuc. Autoritatile au emis avertizare Ro-Alert "S-a semnalat prezenta unui urs, in municipiul Miercurea Ciuc, strada Brasovului", anunta ISU Harghita. ...continuare.

Peste 20 de persoane evacuate, una ranita, in urma unui incendiu in Praid

publicat 2024-03-07 13:00:15 (Mediafax)
Peste 20 de persoane evacuate, una ranita, in urma unui incendiu in Praid Potrivit ISU Harghita, incendiul a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 4, din localitatea Praid. ...continuare.

Fiscul a scos la vanzare o masina pe care nu o avea. Sechestrata in acte, masina a circulat sase luni, pana a ajuns nefunctionala 

publicat 2024-03-01 16:15:12 (Libertatea)
Fiscul a scos la vanzare o masina pe care nu o avea. Sechestrata in acte, masina a circulat sase luni, pana a ajuns nefunctionala  Fiscul din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, a scos la licitatie o masina pe care nu o avea propriu-zis in posesie. Procedura a fost anulata, iar acum unul dintre participantii la licitatie vrea sa dea ANAF in judecata pentru recuperarea costurilor sale cu deplasarea si cazarea. Este vorba de o masina Suzuki Grand Vitara, pe care […] ...continuare.

Accident in Harghita. Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, dupa ce o masina a depasit un TIR

publicat 2024-02-29 17:45:17 (ProTV)
Accident in Harghita. Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, dupa ce o masina a depasit un TIR Sase persoane, între care doi minori, au fost ranite, joi, într-un accident rutier produs în judetul Harghita. O masina a depasit un TIR si s-a izbit frontal cu masina care venea din sens opus.   ...continuare.

Tatal modelului Rebeka Kárpáti, fosta Miss Ungaria, despre relatia fiicei lui cu patronul fabricii de bere Csíki Sör: "Si eu am o iubita cu 18 ani mai tanara"

publicat 2024-02-29 11:00:39 (Libertatea)
Tatal modelului Rebeka Kárpáti, fosta Miss Ungaria, despre relatia fiicei lui cu patronul fabricii de bere Csíki Sör: Si eu am o iubita cu 18 ani mai tanara Actorul Péter R. Kárpáti, 60 de ani, a vorbit public pentru prima data despre alesul fiicei sale, András Lénárd (46 de ani), miliardarul nascut la Miercurea Ciuc care a fondat si detine si fabrica de bere Csíki Sör din Sansimion, judetul Harghita, relateaza portalul maghiar Metropol. Presa maghiara a dezvaluit, anul trecut, ca Rebeka Kárpáti, […] ...continuare.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului se reorganizeaza

publicat 2024-02-28 21:30:22 (Money.ro)
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului se reorganizeaza Astfel, sunt infiintate agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii si turism (ATIMMT), respectiv ATIMMT Ploiesti, ATIMMT Constanta si ATIMMT Brasov, prin fuziunea celor noua agentii pentru intreprinderi mici si mijlocii, prevazute in anexa nr. 2 la HG nr. 864/2023 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin preluarea activitatii si personalului agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii si al reprezentantelor... ...continuare.

Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care prevede o schema de reorganizare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului

publicat 2024-02-28 20:00:17 (Money.ro)
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care prevede o schema de reorganizare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului Astfel, sunt infiintate agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii si turism (ATIMMT), respectiv ATIMMT Ploiesti, ATIMMT Constanta si ATIMMT Brasov, prin fuziunea celor noua agentii pentru intreprinderi mici si mijlocii, prevazute in anexa nr. 2 la HG nr. 864/2023 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin preluarea activitatii si personalului agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii si al reprezentantelor... ...continuare.

Situatia traficului in aceasta dimineata: accident grav in Covasna, ceata in 5 judete, aglomeratie la intrarea in Capitala

publicat 2024-02-26 07:45:11 (Jurnalul-National)
Situatia traficului in aceasta dimineata: accident grav in Covasna, ceata in 5 judete, aglomeratie la intrarea in Capitala Traficul se desfasoara alternativ pe un drum national din Covasna, pe un sens, dupa ce un microbuz de persoane a ajuns in sant. E ceata pe soselele din Bacau, Botosani, Neamt, Iasi si Harghita. Este semnalata aglomeratie pe sensul de intrare in Capitala al autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti. ...continuare.

Un urs a dat tarcoale prin Miercurea Ciuc. S-a emis mesaj RO-Alert

publicat 2024-02-24 20:45:14 (Mediafax)
Un urs a dat tarcoale prin Miercurea Ciuc. S-a emis mesaj RO-Alert Reprezentantii ISU Harghita au anuntat ca ursul a aparut pe Aleea Ciocarliei din municipiul Miercurea Ciuc. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.