EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sfarsit tragic pentru un tata care a cazut in canalul lacului de acumulare Santamaria Orlea din Hateg

publicat 2024-04-26 23:45:03 (Antena3)
Sfarsit tragic pentru un tata care a cazut in canalul lacului de acumulare Santamaria Orlea din Hateg Barbatul de 41 de ani, care a cazut accidental in canalul lacului de acumulare Santamaria Orlea, de langa Hateg, a fost gasit mort, de echipele de interventie ISU Hunedoara. ...continuare.

Mobilizare de forte in Hunedoara. Un barbat a cazut intr-un canal care duce la un baraj de acumulare

publicat 2024-04-26 20:00:11 (ProTV)
Mobilizare de forte in Hunedoara. Un barbat a cazut intr-un canal care duce la un baraj de acumulare Un barbat de 41 de ani, care pazea oile pe malul stâng al unui canal care duce la barajul de acumulare CHS Hateg, a cazut în apa, vineri. ...continuare.

Hunedoara: Cautari ale scafandrilor dupa ce un barbat a cazut in barajul Hateg

publicat 2024-04-26 19:45:11 (Mediafax)
Hunedoara: Cautari ale scafandrilor dupa ce un barbat a cazut in barajul Hateg Echipe de scafandri din cadrul ISU Hunedoara si de la SPJ Salvamont Hunedoara cauta un barbat de 41 de ani care a cazut barajul Hateg. ...continuare.

Alerta la Hunedoara: un barbat a cazut in barajul Hateg

publicat 2024-04-26 19:30:07 (Jurnalul-National)
Alerta la Hunedoara: un barbat a cazut in barajul Hateg Echipe de scafandri cauta un barbat care a cazut in barajul Hateg, din judetul Hunedoara. ...continuare.

Greseala pe care a facut-o un barbat din Hunedoara dat in urmarire internationala. A fost prins imediat de politisti

publicat 2024-04-26 17:45:30 (ProTV)
Greseala pe care a facut-o un barbat din Hunedoara dat in urmarire internationala. A fost prins imediat de politisti Un barbat din judetul Hunedoara, care era dat în urmarire internationala, a fost prins de politistii argeseni dupa ce a alimentat la benzinarie un autoturism furat si a plecat fara sa plateasca. ...continuare.

FRF a anuntat echipele care au primit licenta pentru participarea in cupele europene. Situatia de la Corvinul Hunedoara - finalista in Cupa Romaniei

publicat 2024-04-26 16:30:10 (Mediafax)
FRF a anuntat echipele care au primit licenta pentru participarea in cupele europene. Situatia de la Corvinul Hunedoara - finalista in Cupa Romaniei Noua echipe din Superliga de fotbal au primit licenta pentru a participa la competitiile de club UEFA pentru sezonul 2024-2025. De asemenea, patru echipe de fotbal feminin au primit si ele licenta, se arata pe site-ul FRF. ...continuare.

Anunt major pentru o echipa de traditie din Romania: "De la anul au voie sa promoveze"

publicat 2024-04-26 13:45:36 (Gazeta-Sporturilor)
Anunt major pentru o echipa de traditie din Romania: De la anul au voie sa promoveze Ioan Andone (64 de ani) a vorbit la "Prietenii lui Ovidiu" despre situatia sa actuala de la Corvinul Hunedoara si-a dezvaluit ca din sezonul viitor actuala finalista a Cupei Romaniei va avea drept de promovare in SuperligaCorvinul Huneoada este surpriza placuta a actualului sezon de Cupa Romaniei Betano. Echipa antrenata de Florin Maxim s-a calificat in finala, unde o va intalnit pe Otelul Galati. ... ...continuare.

Fenomen straniu pe Kogaionon, muntele sacru al dacilor. "Varful Gugu mi s-a ascuns. Rasare ca din pamant" VIDEO

publicat 2024-04-25 22:30:02 (Adevarul)
Fenomen straniu pe Kogaionon, muntele sacru al dacilor. Varful Gugu mi s-a ascuns. Rasare ca din pamant VIDEO Varful Gugu din Hunedoara, unul dintre locurile din Romania considerate drept muntele sacru al dacilor, Kogaionon, le-a oferit uneori exploratorilor sai ocazia de a fi martorii unor evenimente stranii. ...continuare.

Gloria Buzau - Corvinul Hunedoara, in etapa a 6-a din play-off » Gazdele pot face un pas urias catre Superliga

publicat 2024-04-25 14:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gloria Buzau - Corvinul Hunedoara, in etapa a 6-a din play-off » Gazdele pot face un pas urias catre Superliga Gloria Buzau - Corvinul Hunedoara, meci contand pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2, va avea loc astazi, de la ora 19:00. Partida va fi transmisa liveTEXT de catre GSP.ro si redata in direct de catre FRF TV.Lupta pentru promovarea in Superliga continua, chiar daca primul verdict a fost furnizat. Unirea Slobozia si-a asigurat matematic prezenta in primul esalon, dupa succesul cu 1-0 contra celor de la CS Mioveni. ... ...continuare.

Otelul Galati si Corvinul Hunedoara s-au laudat cu sustinerea "uriasa" a fanilor in finala Cupei Romaniei Betano » Primele acuzatii au fost lansate

publicat 2024-04-25 13:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Otelul Galati si Corvinul Hunedoara s-au laudat cu sustinerea uriasa a fanilor in finala Cupei Romaniei Betano » Primele acuzatii au fost lansate Otelul Galati si Corvinul Hunedoara au inceput duelul de la distanta inaintea ultimului act din Cupa Romaniei Betano. Cele doua finaliste au anuntat, prin intermediul retelelor sociale, ca se vor bucura de un sprijin masiv al fanilor.Otelul a comunciat public ca toate biletele destinate propriilor fani au fost cumparate, in timp ce Corvinul a transmis ca suporterii hunedoreni au manifestat "un interes urias" pentru finala Cupei Romaniei. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.