EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ioan Andone, socat in timpul unui meci din Superliga: "Nu imi venea sa cred. Puteam paria doua milioane de euro ca nu se va intampla asta"

publicat 2024-04-09 19:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Andone, socat in timpul unui meci din Superliga: Nu imi venea sa cred. Puteam paria doua milioane de euro ca nu se va intampla asta Ioan Andone a urmarit Rapid - CFR Cluj 1-4 si nu i-a venit sa creada ca ardelenii conduceau cu 4-0 la pauza in Giulesti.CFR Cluj venea dupa umilinta cu Corvinul Hunedoara din Cupa Romaniei, scor 0-4, meci pe care Andone l-a vazut de pe stadion. Iar fostul antrenor din Gruia a ramas socat de transformarea echipei in doar cateva zile. ... ...continuare.

Taramul viperelor cu corn din Muntii Metaliferi. Serpii veninosi strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

publicat 2024-04-08 22:15:03 (Adevarul)
Taramul viperelor cu corn din Muntii Metaliferi. Serpii veninosi strajuiesc o comoara a naturii VIDEO Un grup de exploratori ai naturii din Muntii Metaliferi a avut parte de o intalnire neobisnuita intr-o rezervatie din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumetilor si s-a lasat fotografiata. ...continuare.

Sarbatoare stricata in Giulesti

publicat 2024-04-07 15:45:30 (Gazeta-Sporturilor)
Sarbatoare stricata in Giulesti Surclasata marti la Hunedoara de o divizionara B in Cupa, CFR si-a revenit din pumni sambata, cand a zdrobit-o pe Rapid chiar in Grant, 4-1 dupa un neverosimil 4-0 la pauza! Cu atat mai neasteptat a parut succesul ardelenilor cu cat acestia, despartiti de Mutu, i-au avut pe banca, in premiera, pe neexperimentatii Hoban si Dican.Care insa, Cezarului ce i se cuvine, au gandit exemplar meciul. ... ...continuare.

Ce a spus Adrian Mutu despre o posibila revenire la Rapid: "Chiar azi am fost la baza lor!"

publicat 2024-04-07 13:15:34 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a spus Adrian Mutu despre o posibila revenire la Rapid: Chiar azi am fost la baza lor! Adrian Mutu, antrenor plecat recent de la CFR Cluj dupa eliminarea ardelenilor din sferturile Cupei Romaniei de catre Corvinul Hunedoara (4-0), s-a aratat deschis sa revina la Rapid Bucuresti. "Briliantul" a fost intrebat daca ar accepta sa se intoarca la Rapid, in contextul in care giulestenii au fost invinsi pe teren propriu, cu 4-1, chiar de CFR Cluj, echipa lui Mutu pana acum 5 zile. ... ...continuare.

Mandatul managerului care a marit brusc salariile la "Valea Jiului" a fost prelungit

publicat 2024-04-07 11:17:52 (Puterea)
Mandatul managerului care a marit brusc salariile la Valea Jiului a fost prelungit Eusebiu Durbaca va mai sta inca doua luni la conducerea Complexului Energetic Valea Jiului, societate care a preluat activele CE Hunedoara. Mandatul directorului general interimar al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbaca, a fost prelungit cu inca doua luni, conform unei decizii necesare pentru organizarea concursurilor impuse de ordonanta corporativa. Reprezentantii administratiei companiei au subliniat […]The post Mandatul managerului care a marit brusc salariile la... ...continuare.

Ioan Varga a prins curaj dupa succesul cu Rapid: "CFR nu a murit! S-a vazut ca era nevoie de un soc"

publicat 2024-04-07 11:16:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Varga a prins curaj dupa succesul cu Rapid: CFR nu a murit! S-a vazut ca era nevoie de un soc Ioan Varga (52 de ani) a oferit prima reactie dupa succesul echipei sale din Giulesti cu Rapid, scor 4-1. Patronul clujenilor a fost extaziat de rezultat si de jocul echipei sale si a anuntat faptul ca "CFR Cluj nu a murit".Clujenii au castigat fara drept de apel meciul cu Rapid, iar Ioan Varga a precizat faptul ca echipa avea nevoie de un soc dupa umilinta din Cupa Romaniei cu Corvinul Hunedoara. ... ...continuare.

Unirea Slobozia - Csikszereda, in etapa #2 din Liga 2 » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-04-07 11:16:10 (Gazeta-Sporturilor)
Unirea Slobozia - Csikszereda, in etapa #2 din Liga 2 » Echipele probabile + cele mai tari cote Unirea Slobozia primeste astazi vizita echipei din Miercurea Ciuc, Csikszereda, in etapa a doua din play-off-ul ligii secunde. Meciul incepe la ora 12:00 si poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro.Televizare: Prima Sport 1, Digi Sport 1Programul complet al play-off-ului din Liga 2CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. ... ...continuare.

Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: "Ii dedicam victoria!" » Cum vede decarul ardelenilor sansele la titlu

publicat 2024-04-07 00:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: Ii dedicam victoria! » Cum vede decarul ardelenilor sansele la titlu Ciprian Deac (38 de ani) a anuntat ca CFR Cluj inca mai spera sa castige campionatul, dupa succesul cu 4-1 pe terenul Rapidului, chiar daca decarul "feroviarilor" considera ca sansele la titlu sunt in momentul de fata mici. Deac i-a dedicat victoria lui Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, plecat pe usa din dos din tabara ardelenilor, in urma eliminarii administrate de Corvinul Hunedoara in Cupa Romaniei (4-0). ... ...continuare.

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reactie: "Cea mai buna echipa!"

publicat 2024-04-06 12:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reactie: Cea mai buna echipa! Inevitabilul s-a produs. Dan Petrescu (56 de ani) nu mai este antrenorul lui Jeonbuk. Coreenii au facut anuntul oficial prin intermediul retelelor de socializare.Esecul din ultima etapa i-a fost fatal lui Petrescu. El lasa echipa pe ultimul loc in campionatul Coreei de Sud, cu 3 puncte dupa primele 5 etape. Tehnicianul ar putea reveni la CFR Cluj dupa ce Adrian Mutu (45 de ani) si-a prezentat demisia dupa esecul din Cupa Romaniei cu Corvinul Hunedoara. ... ...continuare.

Selimbar - Corvinul Hunedoara, in etapa #2 din play off-ul Ligii 2 » Oaspetii revin in campionat dupa "minunea" din Cupa. Echipe probabile + cote

publicat 2024-04-06 09:45:17 (Gazeta-Sporturilor)
Selimbar - Corvinul Hunedoara, in etapa #2 din play off-ul Ligii 2 » Oaspetii revin in campionat dupa minunea din Cupa. Echipe probabile + cote CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara se intalnesc astazi, de la 11:30, intr-o partida care conteaza pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 2. Meciul dintre locurile 2 si 3 va fi liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1.Programul complet al play-off-ului din Liga 2CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.