EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 42 43 Pag. urm. »

Fenomen straniu pe Kogaionon, muntele sacru al dacilor. "Varful Gugu mi s-a ascuns. Rasare ca din pamant" VIDEO

publicat 2024-04-25 22:30:02 (Adevarul)
Fenomen straniu pe Kogaionon, muntele sacru al dacilor. Varful Gugu mi s-a ascuns. Rasare ca din pamant VIDEO Varful Gugu din Hunedoara, unul dintre locurile din Romania considerate drept muntele sacru al dacilor, Kogaionon, le-a oferit uneori exploratorilor sai ocazia de a fi martorii unor evenimente stranii. ...continuare.

Gloria Buzau - Corvinul Hunedoara, in etapa a 6-a din play-off » Gazdele pot face un pas urias catre Superliga

publicat 2024-04-25 14:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gloria Buzau - Corvinul Hunedoara, in etapa a 6-a din play-off » Gazdele pot face un pas urias catre Superliga Gloria Buzau - Corvinul Hunedoara, meci contand pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2, va avea loc astazi, de la ora 19:00. Partida va fi transmisa liveTEXT de catre GSP.ro si redata in direct de catre FRF TV.Lupta pentru promovarea in Superliga continua, chiar daca primul verdict a fost furnizat. Unirea Slobozia si-a asigurat matematic prezenta in primul esalon, dupa succesul cu 1-0 contra celor de la CS Mioveni. ... ...continuare.

Otelul Galati si Corvinul Hunedoara s-au laudat cu sustinerea "uriasa" a fanilor in finala Cupei Romaniei Betano » Primele acuzatii au fost lansate

publicat 2024-04-25 13:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Otelul Galati si Corvinul Hunedoara s-au laudat cu sustinerea uriasa a fanilor in finala Cupei Romaniei Betano » Primele acuzatii au fost lansate Otelul Galati si Corvinul Hunedoara au inceput duelul de la distanta inaintea ultimului act din Cupa Romaniei Betano. Cele doua finaliste au anuntat, prin intermediul retelelor sociale, ca se vor bucura de un sprijin masiv al fanilor.Otelul a comunciat public ca toate biletele destinate propriilor fani au fost cumparate, in timp ce Corvinul a transmis ca suporterii hunedoreni au manifestat "un interes urias" pentru finala Cupei Romaniei. ... ...continuare.

Scandal intre suporteri inaintea finalei Cupei Romaniei. Corvinistii au luat bilete rezervate Otelului

publicat 2024-04-25 12:45:02 (Adevarul)
Scandal intre suporteri inaintea finalei Cupei Romaniei. Corvinistii au luat bilete rezervate Otelului Finala Cupei Romaniei la fotbal a dat nastere unui scandal intre suporterii celor doua finaliste, Corvinul Hunedoara si Otelul Galati, dupa ce numerosi hunedoreni au achizitionat biletele rezervate suporterilor din Galati ...continuare.

Trupul unui tanar a fost gasit dupa 10 zile intr-un lac de acumulare din Hunedoara. Fratele lui a facut descoperirea VIDEO

publicat 2024-04-25 11:30:02 (Adevarul)
Trupul unui tanar a fost gasit dupa 10 zile intr-un lac de acumulare din Hunedoara. Fratele lui a facut descoperirea VIDEO Trupul unui barbat inecat in lacul de acumulare de la Santamaria Orlea, Hunedoara, a fost scos la suprafata, dupa zece zile. Fratele sau, impreuna cu un pompier, l-au gasit ...continuare.

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

publicat 2024-04-24 22:45:02 (Adevarul)
Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa sustina o parte din economia orasului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat. ...continuare.

Cupa Romaniei Betano, editia 2024-2025 » FRF a anuntat calendarul complet

publicat 2024-04-24 18:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Cupa Romaniei Betano, editia 2024-2025 » FRF a anuntat calendarul complet Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat calendarul si regulamentul pentru Cupa Romaniei Betano, editia 2024-2025.Otelul Galati - Corvinul Hunedoara este finala Cupei Romaniei Betano 2024, iar FRF a anuntat deja calendarul pentru sezonul viitor.Regulamentul actualizat al Cupei Romaniei si calendarul complet pentru editia 2024-2025FRF a postat un comunicat oficial prin care a anuntat cateva date importante ale Cupei Romaniei Betano din sezonul viitor. ... ...continuare.

Biletele la finala Cupei Romaniei la fotbal, epuizate rapid. Supararea suporterilor din Hunedoara

publicat 2024-04-24 14:45:03 (Adevarul)
Biletele la finala Cupei Romaniei la fotbal, epuizate rapid. Supararea suporterilor din Hunedoara Dupa ce la ultimele meciuri jucate de echipa Corvinul Hunedoara in Cupa Romaniei, stadionul din Hunedoara a fost arhiplin, numerosi suporteri hunedoreni s-au plans ca nu au mai putut achizitiona bilete la finala competitiei, care va avea loc la Sibiu ...continuare.

Cum arata noua promenada din centrul Hunedoarei, cladita de muncitorii adusi din tari exotice VIDEO

publicat 2024-04-24 13:00:02 (Adevarul)
Cum arata noua promenada din centrul Hunedoarei, cladita de muncitorii adusi din tari exotice VIDEO Muncitorii nepalezi si din alte tari din sudul Asiei au devenit prezente obisnuite pe santierele din centrul istoric al Hunedoarei, unde sunt reabilitate albia raului Cerna si stradutele de la Castelul Corvinilor din Hunedoara ...continuare.

Kilograme de aur dacic furat din Muntii Orastiei sunt de negasit. Cand a inceput goana dupa comori VIDEO

publicat 2024-04-23 23:15:02 (Adevarul)
Kilograme de aur dacic furat din Muntii Orastiei sunt de negasit. Cand a inceput goana dupa comori VIDEO Doar o mica parte din tezaurele antice de aur si argint furate in anii '90 si 2000, din tinutul cetatilor dacice din Hunedoara, au fost recuperate de statul roman. Goana ilegala dupa comori a inceput intr-o epoca in care autoritatile romane nu pareau pregatite sa ii faca fata. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 42 43 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.