EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cupa Romaniei la fotbal - Avancronica semifinalelor. Corvinul Hunedoara are o sansa istorica

publicat 2024-04-16 21:00:11 (Mediafax)
Cupa Romaniei la fotbal - Avancronica semifinalelor. Corvinul Hunedoara are o sansa istorica Pentru hunedoreni, calificarea in ultimul act ar fi o premiera istorica. Cupa Romaniei, editia 2023/2024, are anul acesta in semifinalele trei formatii de prim esalon, FC Voluntari, Universitatea Cluj si Otelul Galati, plus revelatia Corvinul Hunedoara, din esalonul secund. ...continuare.

Cupa Romaniei Betano a ajuns in faza semifinalelor. Doua meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

publicat 2024-04-16 17:15:15 (OnlineSport)
Cupa Romaniei Betano a ajuns in faza semifinalelor. Doua meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder! Miercuri si joi sunt programate cele doua semifinale din Cupa României Betano. Corvinul Hunedoara, revelatia actualului sezon, primeste vizita celor de la FC Voluntari, în timp ce Otelul Galati se dueleaza cu Universitatea Cluj.  ...continuare.

Povestea muntelui din Romania care a fost mutat in goana dupa aur si metale pretioase. "Asa ceva nu s-a mai gasit in Europa". VIDEO

publicat 2024-04-16 10:30:09 (Click)
Povestea muntelui din Romania care a fost mutat in goana dupa aur si metale pretioase. Asa ceva nu s-a mai gasit in Europa. VIDEO De doua decenii, una dintre cele mai mari exploatari miniere din Muntii Metaliferi a ramas aproape abandonata. In anii '80, un masiv muntos a fost devastat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara). ...continuare.

Sicriul misterios din Castelul Corvinilor ascunde povestea tragica a domnitei Ana. De ce a fost decapita de propriul sot

publicat 2024-04-16 09:15:10 (Click)
Sicriul misterios din Castelul Corvinilor ascunde povestea tragica a domnitei Ana. De ce a fost decapita de propriul sot In inima Transilvaniei, Castelul Corvinilor din Hunedoara sta maret si misterios, pastrand secrete intunecate adanc in zidurile sale de piatra. Printre numeroasele sale mistere si legende, una se distinge prin tragedie si romantism - povestea domnitei Ana Kendi ...continuare.

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur si metale pretioase. "Asa ceva nu s-a mai gasit in Europa" VIDEO

publicat 2024-04-15 23:00:02 (Adevarul)
Coranda, muntele mutat in goana dupa aur si metale pretioase. Asa ceva nu s-a mai gasit in Europa VIDEO De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Muntii Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara). ...continuare.

Foc si muzica la maxim intr-o arie protejata din Retezat. Amenzi de 16.000 lei pentru sase turisti

publicat 2024-04-15 21:15:14 (Jurnalul-National)
Foc si muzica la maxim intr-o arie protejata din Retezat. Amenzi de 16.000 lei pentru sase turisti Sase turisti au fost amendati de jandarmii din Hunedoara dupa ce au campat intr-o aerie protejata din Muntii retezat, unde au aprins focul si asculau mzica la intensitate ridicata. ...continuare.

Echipe de interventie, inclusiv scafandri, cauta o persoana disparuta intr-un baraj

publicat 2024-04-14 20:00:14 (Jurnalul-National)
Echipe de interventie, inclusiv scafandri, cauta o persoana disparuta intr-un baraj Echipe de interventie, intre care si una de scafandri, intervin pentru cautarea unei persoane in "Barajul mare" de la Santamaria Orlea, langa orasul Hateg, judetul Hunedoara. ...continuare.

Unirea Slobozia - Gloria Buzau, in etapa #4 din play-off-ul Ligii 2 » Gazdele pot face un pas mare spre promovare » Echipele probabile + cote

publicat 2024-04-14 09:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Unirea Slobozia - Gloria Buzau, in etapa #4 din play-off-ul Ligii 2 » Gazdele pot face un pas mare spre promovare » Echipele probabile + cote Partida dintre Unirea Slobozia si Gloria Buzau, din etapa #4 a play-off-ului Ligii 2 se joaca de la ora 11:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1.Programul complet al play-off-ului din Liga 2CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. ... ...continuare.

Accident "cu cantec" in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public

publicat 2024-04-13 13:31:35 (Puterea)
Accident cu cantec in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public Fostul prefect de Hunedoara, Calin Petru Marian, a fost implicat intr-un accident rutier pe care nu si-l poate explica, chiar in ziua in care a fost demis din functie. Fostul prefect de Hunedoara, Calin Petru Marian, a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Hateg – Petrosani, chiar in ziua in care a fost demis […]The post Accident "cu cantec" in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Csikszereda - Corvinul, in deschiderea etapei 4 din play-off-ul Ligii 2

publicat 2024-04-13 12:15:57 (Gazeta-Sporturilor)
Csikszereda - Corvinul, in deschiderea etapei 4 din play-off-ul Ligii 2 Csikszereda o infrunta in aceste momente pe Corvinul Hunedoara in deschiderea etapei 4 din play-off-ul ligii secunde. Partida a inceput la ora 11:59, este live pe GSP.ro si televizata de PrimaSport 1 si DigiSport 1.Programul etapei 4 din play-offLIVE » Csikszereda - Corvinul Hunedoara 0-0Csikszereda - Corvinul Hunedoara, echipe de start:CSIKSZEREDA (4-2-3-1): Karacsony - Gal-Andrezly, Kelemen (cpt. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.