EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca: "T1/2024 este peste cel de anul trecut, crestem treptat cota de piata"

publicat 2024-03-26 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca: T1/2024 este peste cel de anul trecut, crestem treptat cota de piata Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis in iunie 2022, a bugetat pentru acest an afaceri similare cu cele de anul trecut, cand a ajuns la 7,5 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei. ...continuare.

FLORIN ESTEFAN: "Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca a creat efervescenta in jurul sau"

publicat 2024-03-25 21:15:09 (Money.ro)
FLORIN ESTEFAN: Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca a creat efervescenta in jurul sau Din ce in ce mai des, atentia lumii culturale se indreapta spre Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca. Se petrece acolo ceva ce nu trece neobservat - spectacole bune, promovare eficienta, manager inspirat. Cand a preluat mandatul de Manager al Operei, Florin Estefan avea 33 de ani. Cred ca a fost atunci cel mai tanar director de Opera din istoria Romaniei. Nu multi pariau ca va reusi. Acum are 42 de ani si respectul bransei, al publicului si al artistilor. Iar visele ii sunt din ce in ce mai... ...continuare.

Oficialul clubului din Superliga a primit interdictie de 1 an pe stadioane din partea Jandarmeriei! » Bataia de la Dedulesti e de vina: "A fost haos intr-un minut"

publicat 2024-03-25 21:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Cenan, suporter al lui U Cluj, a primit o interdictie pe stadioane din partea Jandarmeriei. Cel cunoscut in lumea ultrasilor drept "RJ" sustine ca ocupa si o functie oficiala in cadrul clubului.Pe 8 martie 2024, inaintea meciurilor decisive din sezonul regular al Superligii, ultrasii celor de la UTA si U Cluj s-au intalnit in localitatea Dedulesti, din judetul Arges. Aradenii se indreptau spre Bucuresti, pentru meciul cu Dinamo, iar clujenii spre Voluntari. ... ...continuare.

MedLife continua programele de invatare pentru medici: masterclass in chirurgie ortopedica la Spitalul Humanitas din Cluj

publicat 2024-03-25 19:30:02 (Adevarul)
MedLife continua programele de invatare pentru medici: masterclass in chirurgie ortopedica la Spitalul Humanitas din Cluj MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, continua sa isi sustina medicii in procesul de perfectionare si supra specializare in diverse arii medicale de interes. ...continuare.

Hampton by Hilton Cluj Napoca mizeaza pe cresterea turismului de weekend in Cluj

publicat 2024-03-25 19:15:03 (Bursa)
Romania a ramas si in anul 2023 o destinatie turistica de 'city break', atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini, o arata cel mai recent raport al Institutului National de Statistica ...continuare.

Cluj IT Cluster a pus bazele primului HUB regional de securitate cibernetica din Romania

publicat 2024-03-25 18:00:10 (Income-Magazine)
Cluj IT Cluster a pus bazele primului HUB regional de securitate cibernetica din Romania Specialistii din domeniu IT care au participat saptamana trecuta la Cluj Innovation Days (CID) au decis constituirea primului HUB regional de securitate cibernetica din Romania, sub cupola Cluj IT Cluster si eDIH4Society. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, a 12-a editie a Cluj Innovation Days (CID), conferinta anuala organizata de Cluj IT Cluster, a avut loc […] ...continuare.

DNA: Patru inspectori de trafic rutier si viceprimarul comunei Sarbi, trimisi in judecata, sub control judiciar

publicat 2024-03-25 18:00:02 (Adevarul)
DNA: Patru inspectori de trafic rutier si viceprimarul comunei Sarbi, trimisi in judecata, sub control judiciar Procurorii DNA Cluj au trimis in judecata, sub control judiciar, patru inspectori de trafic rutier dupa ar fi "protejat" mai multe societati comerciale cu obiect de activitate in domeniul transportului rutier. In acelasi dosar a fost trimis in judecata si viceprimarul comunei Sarbi, Bihor. ...continuare.

Spaga la ISCTR: Mai multe companii de transport au platit sa afle de viitoarele controale

publicat 2024-03-25 16:45:14 (Puterea)
Spaga la ISCTR: Mai multe companii de transport au platit sa afle de viitoarele controale Mai multi inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) au fost trimisi in judecata de catre procurorii DNA. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj au decis trimiterea in judecata, sub control judiciar, a mai multor inspectori ISCTR implicate intr-o cauza derivata din dosarul mediatizat prin comunicatele nr. 952/VIII/3, 954/VIII/3 […]The post Spaga la ISCTR: Mai multe companii de transport au platit sa... ...continuare.

Patru inspectori din cadrul ISCIR, trimisi in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta

publicat 2024-03-25 16:45:11 (Mediafax)
Patru inspectori din cadrul ISCIR, trimisi in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a patru inspectori de trafic din Bihor, Cluj si Maramures, acuzati de trafic de influenta si folosirea de informatii care care nu sunt destinate publicitatii, si a unui viceprimar al comunei Sarbi, judetul Bihor, pentru complicitate la dare de mita si efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia. ...continuare.

Patru inspectori de trafic rutier si un viceprimar, trimisi in judecata de procurorii DNA, in dosarul privind "protectia" asigurata unor firme de transport

publicat 2024-03-25 16:00:11 (Money.ro)
Patru inspectori de trafic rutier si un viceprimar, trimisi in judecata de procurorii DNA, in dosarul privind protectia asigurata unor firme de transport DNA anunta, luni, ca procurorii din Cluj au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar , a inculpatilor: ORHA IOAN , inspector de trafic rutier in cadrul Inspectoratului teritorial Maramures, cu privire la comiterea infractiunilor de: - abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, - folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.