EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Surprinzatorul "talisman" pe care FCSB il are cu CFR Cluj + fotografii inedite din arhiva GSP: dupa 12 ani, Charalambous da iar peste ei

publicat 2024-04-11 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Surprinzatorul talisman pe care FCSB il are cu CFR Cluj + fotografii inedite din arhiva GSP: dupa 12 ani, Charalambous da iar peste ei Elias Charalambous e foarte aproape de primul trofeu din cariera de antrenor, performanta pe care e pe cale s-o obtina la cel de-al doilea sau sezon pe banca FCSB. Recent, Gazeta a radiografiat primul an de mandat al cipriotului, concluziile fiind surprinzatoare.Duminica, liderul Superligii merge in Gruia cu gandul de a incheia definitiv si "ecuatia CFR Cluj", dupa ce a stopat din fasa orice intentie beligeranta a Craiovei. ... ...continuare.

Consiliul Judetean Bihor a semnat contract cu operatorul HiSky pentru zboruri de la Oradea catre Bucuresti si Londra / Contract pentru cinci ani, cu cinci curse saptamanale / HiSky, a patra baza din Romania, la Oradea

publicat 2024-04-11 15:00:17 (Money.ro)
Consiliul Judetean Bihor a semnat contract cu operatorul HiSky pentru zboruri de la Oradea catre Bucuresti si Londra / Contract pentru cinci ani, cu cinci curse saptamanale / HiSky, a patra baza din Romania, la Oradea "Conform contractului, incheiat pe o perioada de 5 ani, HiSky va opera 5 zboruri pe saptamana, pe ruta Oradea - Bucuresti si retur, respectiv 3 zboruri pe saptamana pe ruta Oradea - Londra si retur. Din Oradea vor fi operate, de asemenea, curse charter catre 3 destinatii care vor fi anuntate public in urmatoarea perioada", a transmis, joi, Consiliul Judetean Oradea, printr-un comunicat de presa.Mihai Jurca, city managerul Municipiului Oradea, a afirmat ca investitia de 750.000 de euro pentru... ...continuare.

Ioan Varga i-a cerut unei grupari din Premier League 7 milioane de euro pentru Philip Otele » Raspunsul primit

publicat 2024-04-11 14:30:32 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Varga i-a cerut unei grupari din Premier League 7 milioane de euro pentru Philip Otele » Raspunsul primit Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anuntat ca a fost contactat de Brighton, locul 10 din Premier League, pentru transferul lui Philip Otele.Varga sustine ca a solicitat in schimbul golgheterului sau suma de 6 milioane de lire sterline, aproape 7 milioane de euro, plus 20 % dintr-un viitor transfer. ... ...continuare.

Judetul Cluj va aparea pe harta industriei aerospatiale europene

publicat 2024-04-11 13:01:09 (Puterea)
Judetul Cluj va aparea pe harta industriei aerospatiale europene Grupul belgian Sonaca, un gigant in industria aerospatiala globala, a anuntat planuri pentru extinderea prezentei sale in Romania, cu o investitie semnificativa, de 38 milioane de euro, intr-o noua fabrica. Guvernul roman sprijina aceasta expansiune in industria aerospatiale prin acordarea unui ajutor de stat in valoare de 2,7 milioane de euro. Aceasta miscare strategica urmeaza […]The post Judetul Cluj va aparea pe harta industriei aerospatiale europene appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anunt licitatie

publicat 2024-04-11 13:01:06 (Puterea)
A.N.I.F. - Filiala Teritoriala de I.F. CLUJ, cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, strada Sobarilor, nr.36A, judetul Cluj, organizeaza licitatie pentru valorificarea prin vanzare a unui lot format din deseu fier (aproximativ 2990 kg), rezultate din dezmembrarea a 2 remorci. Preturile de pornire a licitatiei pentru deseurile rezultate sunt: deseu fier 0.90 lei/kg. Acestea pot fi […]The post Anunt licitatie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adrian Mutu, convins ca FCSB va castiga titlul: "Gigi Becali isi face «damblaua», iar apoi va spune gata!"

publicat 2024-04-11 13:00:26 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, convins ca FCSB va castiga titlul: Gigi Becali isi face «damblaua», iar apoi va spune gata! Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor de la CFR Cluj, este convins ca FCSB va castiga titlul in acest sezon al Superligii. Mutu a fost rivalul celor de la FCSB in acest sezon, timp de doua luni si jumatate si crede ca Gigi Becali (65 de ani), finantatorul de la FCSB nu se va mai implica la echipa incepand cu sezonul viitor. ... ...continuare.

Mihai Rotaru a cedat in direct: "Universitatea Craiova este foarte nervoasa, nu poti sa-ti bati joc!"

publicat 2024-04-11 12:30:43 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Rotaru a cedat in direct: Universitatea Craiova este foarte nervoasa, nu poti sa-ti bati joc! Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova (locul 3 din Superliga), a rabufnit in direct la TV din cauza programului echipei sale in comparatie cu CFR Cluj (locul 2).Rotaru "a luat foc" pentru ca CFR Cluj va juca vineri, 19 aprilie, in deplasare cu Farul, in etapa a 5-a, in timp ce oltenii sunt programati de LPF duminica, 21 aprilie, pentru a evolua contra lui Sepsi la Sfantu Gheorghe. ... ...continuare.

Dumitru Dragomir dezvaluie ce i-a zis Adrian Mutu despre plecarea sa de la CFR Cluj: "Au vrut sa isi bata joc de mine"

publicat 2024-04-11 12:16:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dumitru Dragomir dezvaluie ce i-a zis Adrian Mutu despre plecarea sa de la CFR Cluj: Au vrut sa isi bata joc de mine Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF, a dezvaluit ca Adrian Mutu i-a spus ca jucatorii au vrut sa isi bata joc de el in esecul suferit de CFR Cluj, cu 4-0, contra Corvinului Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. In urma acestui rezultat, Adrian Mutu a demisionat din functia de antrenor de la fosta campioana a Romaniei.In plus, Dragomir a afirmat ca fotbalistii celor de la CFR Cluj au vrut special sa piarda in acest mod umilitor pentru a scapa de Adrian Mutu. ... ...continuare.

Doua reveniri importante pentru FCSB

publicat 2024-04-11 11:15:40 (Gazeta-Sporturilor)
Doua reveniri importante pentru FCSB FCSB, liderul din Superliga cu un avans de 10 puncte fata de locul 2, CFR Cluj, a primit doua vesti bune. Accidentatii Ovidiu Popescu (30 de ani) si Luis Phelipe (23 de ani) vor reveni in angrenajul lui Elias Charalambous inainte de termen.Informatiile initiale transmiteau ca Ovidiu Popescu ar fi putut rata tot restul sezonului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.