EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Trafic blocat pe DN 1F Cluj-Zalau, din cauza unui accident cu trei masini

publicat 2024-04-24 21:45:07 (Jurnalul-National)
Trafic blocat pe DN 1F Cluj-Zalau, din cauza unui accident cu trei masini Traficul este blocat miercuri seara pe DN 1F, Cluj-Napoca - Zalau, din care unui accident in care au fost implicate trei masini. Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata. ...continuare.

Nemultumirea lui Ioan Ovidiu Sabau dupa "U" Cluj - Poli Iasi, 1-0: "Noi am avut..."

publicat 2024-04-24 20:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Nemultumirea lui Ioan Ovidiu Sabau dupa U Cluj - Poli Iasi, 1-0: Noi am avut... Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Universitatii Cluj, rasufla usurat dupa ce "sepcile rosii" au obtinut prima victorie dupa 4 etape in play-out, pe teren propriu, cu Politehnica Iasi, scor 1-0. "Motul" a subliniat, la finalul partidei, ca echipa sa a suferit, in ultima vreme, din cauza programului incarcat. Sabau a precizat, de asemenea, ca "U" Cluj a avut ocaziile mai mari cu Poli Iasi, motiv pentru care merita sa castige. ... ...continuare.

Alerta Apele Romane: Poluare cu hidrocarburi pe Somesul Mic, in Cluj-Napoca

publicat 2024-04-24 20:15:02 (Antena3)
Alerta Apele Romane: Poluare cu hidrocarburi pe Somesul Mic, in Cluj-Napoca Administratia Nationala Apele Romane anunta ca Somesul Mic a fost poluat cu hidrocarburi, la suprafata apei fiind observate irizatii pe o distanta de aproximativ 500 de metri in municipiul Cluj-Napoca ...continuare.

Universitatea Cluj - Poli Iasi 1-0, in faza play-out a Superligii de fotbal

publicat 2024-04-24 19:45:02 (Adevarul)
Universitatea Cluj - Poli Iasi 1-0, in faza play-out a Superligii de fotbal Universitatea Cluj a invins-o pe Politehnica Iasi cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, pe Cluj Arena, intr-o partida din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Editie speciala de GSP Live » Cu o mana si jumatate pe trofeu! Sepsi - FCSB, ora 21:45: drumul spre titlu trece prin Sfantu Gheorghe

publicat 2024-04-24 18:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Editie speciala de GSP Live » Cu o mana si jumatate pe trofeu! Sepsi - FCSB, ora 21:45: drumul spre titlu trece prin Sfantu Gheorghe Alberto Botoghina, jurnalist GSP, si Raul Rusescu, expertul GSP Live, vor prefata partida dintre Sepsi si FCSB. Ros-albastrii pot fi campioni inca din aceasta etapa in cazul in care se impun la Sfantu Gheorghe, iar Universitatea Craiova nu castiga cu CFR Cluj.Cu toate acestea, covasnenii nu vor sa le ofere victoria pe tava bucurestenilor. "Sper sa le stricam sarbatoarea", a spus finantatorul Laszlo Dioszegi. ... ...continuare.

Galca a prefatat Craiova - CFR Cluj si propun un oltean la nationala: "Romania are nevoie de el"

publicat 2024-04-24 18:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Galca a prefatat Craiova - CFR Cluj si propun un oltean la nationala: Romania are nevoie de el Costel Galca, antrenorul Universitatii Craiova, a prefatat duelul cu CFR Cluj din etapa #6 din play-off-ul Superligii.Universitatea Craiova - CFR Cluj are loc joi, de la 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1In plus, Galca a vorbit si despre echipa nationala si l-a propus pe Alex Mitrita in lotul pentru EURO 2024: "Daca se recupereaza cat mai repede, poate prinde lotul. Romania are nevoie de un jucator ca el. ... ...continuare.

Producatorul de abrazive Carbochim Cluj Napoca, controlat indirect de antreprenorul Iulian Dascalu, proprietarul grupului Iulius, vrea sa-si creasca afacerile cu 20% in urmatorii doi ani, la peste 9 mil. euro

publicat 2024-04-24 18:30:15 (Ziarul-Financiar)
Producatorul de abrazive Carbochim Cluj Napoca, controlat indirect de antreprenorul Iulian Dascalu, proprietarul grupului Iulius, vrea sa-si creasca afacerile cu 20% in urmatorii doi ani, la peste 9 mil. euro Producatorul de abrazive profesionale Carbochim Cluj Napoca (simbol bursier CBC), al carui actionar majoritar este Carbo Europe SRL, parte din grupul Iulius, vrea sa-si creasca afacerile cu 20% in urmatorii doi ani, la peste 9 mil. euro. ...continuare.

Universitatea Tehnica Cluj-Napoca a accesat o finantare europeana de peste 6 mil. euro pentru dezvoltarea infrastructurii educationale

publicat 2024-04-24 18:30:15 (Ziarul-Financiar)
Universitatea Tehnica Cluj-Napoca a accesat o finantare europeana de peste 6 mil. euro pentru dezvoltarea infrastructurii educationale Autor: Laurentiu Cotu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a accesat o finantare europeana de peste 6 mil. euro, in cadrul Programului Regional Nord-Vest, pentru modernizarea campusului de pe strada Observatorului. Lucrarile de modernizare vor fi incheiate in 30 iunie 2026, potrivit unui comunicat de presa transmis de Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest. ...continuare.

Scolile de Politie scot la concurs peste 1.600 de locuri. Cererile de inscriere se transmit exclusiv in format electronic

publicat 2024-04-24 17:45:07 (Libertatea)
Scolile de Politie scot la concurs peste 1.600 de locuri. Cererile de inscriere se transmit exclusiv in format electronic Scolile de agenti de politie „Vasile Lascar” de la Campina si „Septimiu Muresan” de la Cluj-Napoca au scos la concurs peste 1.600 de locuri pentru sesiunea de admitere care se va desfasura in perioada aprilie – iulie, relateaza Agerpres. La scoala de la Campina vor fi disponibile 1.340 de locuri, iar pentru cea de la Cluj-Napoca […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.