EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gica Hagi, mai fericit ca niciodata: "Perfect! Eu am o vorba, le-am zis-o si baietilor"

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi, mai fericit ca niciodata: Perfect! Eu am o vorba, le-am zis-o si baietilor Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Gica Hagi a fost incantat de prestatia elevilor lui. Farul a urcat provizoriu pe locul secund in play-off, unul care duce in preliminariile Conference League. Hagi spune ca elevii lui au respectat intocmai planul tactic. Gica Hagi, dupa Farul - CFR Cluj"Un meci perfect. Tot ce am pregatit s-a intamplat. Acum mi-a crescut credibilitatea in fata jucatorilor. ... ...continuare.

Discurs devastator al lui Camora, dupa umilinta cu Farul: "Nu se poate asa ceva! Ne facem cu totii de rusine!"

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Discurs devastator al lui Camora, dupa umilinta cu Farul: Nu se poate asa ceva! Ne facem cu totii de rusine! Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Mario Camora, capitanul "feroviarilor", a avut un discurs extrem de dur.CFR Cluj a aratat groaznic in fata Farului. Fiecare actiune a elevilor lui Gica Hagi aducea o ocazie de gol. "Feroviarii" au pierdut meciul si au fost depasiti de constanteni in clasamentul Superligii. Mario Camora, devastat dupa Farul - CFR Cluj"Ne facem cu totii de rusine. ... ...continuare.

Noul star al Farului are planuri mari: "Vreau in Europa!"

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Noul star al Farului are planuri mari: Vreau in Europa! Atacantul Ionut Cojocaru (20 de ani) spune ca isi doreste sa joace in cupele europene cu Farul, dupa ce "marinarii" au umilit-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul #5 din play-off-ul Superligii.Tanarul jucator a reusit un meci formidabil. A inscris de doua ori si a pasat decisiv la primul gol. La finalul partidei, Cojocaru a declarat ca primit foarte multa incredere din partea colegilor, dar si din partea lui Gica Hagi. ... ...continuare.

FCSB poate sarbatori titlul duminica » Mai are nevoie de DOUA rezultate pentru o performanta istorica

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB poate sarbatori titlul duminica » Mai are nevoie de DOUA rezultate pentru o performanta istorica Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Rezultatul contribuie la scenariul prin care FCSB poate deveni matematic campioana inca de duminica.FCSB a dominat Superliga de la un capat la celalalt si mai are nevoie doar de confirmarea matematica in privinta titlului. Acest lucru s-ar putea intampla chiar la capatul rundei cu numarul 5 din play-off. Cum poate deveni FCSB campioana inca de duminicaPrimul pas a fost indeplinit. ... ...continuare.

Adrian Cojocaru, noua inventie a "Regelui" » Supergol cu CFR!

publicat 2024-04-19 22:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Cojocaru, noua inventie a Regelui » Supergol cu CFR! Imprumutat Petrolului in debutul sezonului si retrimis la Constanta dupa numai 2 luni, Ionut Cojocaru a "explodat" sub comanda lui Gica Hagi. Contra lui CFR Cluj a marcat golul doi cu o superexecutie (41), apoi a facut "dubla", pe contraatac (76).Ionut Cojocaru, 20 de ani, s-a numarat vineri seara printre cei mai buni jucatori ai Farului in duelul cu CFR Cluj. Mai mult, in minutul 41, el a dublat avantajul constantenilor cu o executie de senzatie. ... ...continuare.

Dragos Damian, Terapia Cluj: Ne intrecem in dezbateri despre inteligenta artificiala, digitalizare si roboti in Romania, o tara cu 40% dintre angajati platiti in batjocura cu un salariu minim ridicol

publicat 2024-04-19 21:00:32 (Ziarul-Financiar)
Dragos Damian, Terapia Cluj: Ne intrecem in dezbateri despre inteligenta artificiala, digitalizare si roboti in Romania, o tara cu 40% dintre angajati platiti in batjocura cu un salariu minim ridicol Autor: Dragos Damian Discutii aprinse pe salariul minim din Romania si pe salariul minim european, ce-i drept se apropie 1 iulie. ...continuare.

Dragos Damian, Terapia Cluj: Ne intrecem in dezbateri despre inteligenta artificiala, digitalizare si roboti in Romania, o tara cu 40% dintre angajati platiti in batjocura cu un salariu minim ridicol

publicat 2024-04-19 20:45:11 (Mediafax)
Dragos Damian, Terapia Cluj: Ne intrecem in dezbateri despre inteligenta artificiala, digitalizare si roboti in Romania, o tara cu 40% dintre angajati platiti in batjocura cu un salariu minim ridicol Nu se poate trai din netul unui brut de 3000 sau 4000 de lei si, sa mai subliniem odata, Romania nu are de loc cea mai mare fiscalitate a muncii din UE, asta este o poveste politicianista. Nu se poate trai si pentru ca, asa cum era de asteptat (analistii bineinteles ca nu s-au prins dinainte), Romania a avut in trimestrul 1 din 2024 cea mai mare inflatie din UE, despre care toti se reped sa spuna ca este in scadere - e drept, 7% este mai putin decat 13% - dar ramane enorma pentru cei 2... ...continuare.

Cea mai mare reuniune a scolilor de dans popular din Romania, organizata la Cluj-Napoca FOTO

publicat 2024-04-19 16:30:03 (Adevarul)
Cea mai mare reuniune a scolilor de dans popular din Romania, organizata la Cluj-Napoca FOTO In perioada 12-14 aprilie 2024, Scoala de Dans Traditional "Dor de Joc" a gazduit cea mai mare reuniune de dans popular din tara, Congresul National al Scolilor de Dans Popular Romanesc "Hai la Joc". ...continuare.

Farul - CFR Cluj (LIVE, 20:30)

publicat 2024-04-19 12:30:12 (OnlineSport)
Farul - CFR Cluj (LIVE, 20:30) Etapa a 5-a din playoff debuteaza, vineri, cu duelul Farul Constanta - CFR Cluj, live text în aceasta pagina de la ora 20:30. ...continuare.

Stim finala Cupei Romaniei! Corvinul si Otelul lupta pentru trofeu si Europa League » GSP Live

publicat 2024-04-19 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Stim finala Cupei Romaniei! Corvinul si Otelul lupta pentru trofeu si Europa League » GSP Live Alexandru Barbu revine, azi, cu o noua editie GSP live, de la 11:00.Prezent in studioul Gazetei este Raul Rusescu, expertul GSP Live, alaturi de care vom discuta cele mai importante subiecte ale sfarsitului de saptamana:Otelul s-a impus in fata Univeristatii Cluj, scor 2-1, si s-a calificat in finala Cupei Romaniei, unde va da piept cu Corvinul Hunedoara.Liverpool n-a reusit minunea la Bergamo. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.