EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 213 214 Pag. urm. »

Ce planuri are fostul actionar de la CFR Cluj cu iubita tinerica? Partenera milionarului ne-a spus totul

publicat 2024-04-26 16:30:03 (Click)
Ce planuri are fostul actionar de la CFR Cluj cu iubita tinerica? Partenera milionarului ne-a spus totul Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron CFR Cluj, este indragostit lulea de noua sa iubita, Antonela Patrut, fosta ispita de la "Insula Iubirii", de la Antena 1, in varsta de 28 de ani. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Doamna Mihaela Nabar, ne vine greu sa credem ca in Romania doi copii din zece se culca flamanzi. Asa ceva este imposibil in tara cu zeci de malluri gata sa se deschida

publicat 2024-04-26 14:45:19 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Doamna Mihaela Nabar, ne vine greu sa credem ca in Romania doi copii din zece se culca flamanzi. Asa ceva este imposibil in tara cu zeci de malluri gata sa se deschida Autor: Dragos Damian Doamna Mihaela Nabar aduce in dezbatere o tema care ne distrage atentia de la campania electorala, cand trebuie sa ne concentram pe cine alegem ca sa ne dubleze PIB-ul in urmatorii 10 ani. Asadar, sa subliniem ca toate evidentele arata ca este imposibil ca doi copii romani din zece sa se culce flamanzi. Sa evitam dezinformarea si sa facem front comun cu totii pentru a dezmintii fake-news-urile: ...continuare.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

publicat 2024-04-26 14:15:03 (Adevarul)
Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost condamnata la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare de catre judecatorii Tribunalului Cluj, in dosarul in care a fost prinsa in flagrant de DNA in timp ce lua mita. ...continuare.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

publicat 2024-04-26 14:00:42 (Puterea)
Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, condamnata de Tribunalul Cluj la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare! Fostul ministru a fost gasit vinovat de luare de mita in forma continuata! Asadar, Sorina Pintea a fost condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare! Cei care au luat aceasta decizie […]The post Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sorina Pintea, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru luare de mita. Decizia nu e definitiva

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Sorina Pintea, fost ministru PSD al Sanatatii in perioada ianuarie 2018-noiembrie 2019, a fost condamnata la 3 ani si 6 luni cu executare pentru luare de mita intr-un dosar din 2020, a decis vineri, 26 aprilie, Tribunalul Cluj, potrivit Agerpres. Decizia poate fi atacata in 10 zile. „Condamna inculpata P.S. la pedeapsa de 3 ani […] ...continuare.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita

publicat 2024-04-26 13:00:05 (Click)
Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata. Sentinta a fost pronuntata vineri de catre Tribunalul Cluj, iar decizia instantei nu este definitiva, putand fi atacata cu apel. ...continuare.

Centura de la Sfantul Asteapta. "Stim ca in Ardeal lucrurile se fac asezat, dar nici chiar asa"

publicat 2024-04-26 12:15:02 (Adevarul)
Centura de la Sfantul Asteapta. Stim ca in Ardeal lucrurile se fac asezat, dar nici chiar asa Soarta Centurii Metropolitane Cluj-Napoca este incerta din cauza indeciziei primariei care de patru luni si jumatate analizeaza unica oferta depusa pe tronsonul principal al acesteia, arata specialistii de la Pro Infrastructura. ...continuare.

Un catel din Timisoara a calatorit 100 de kilometri la motorul unei masini si a scapat fara nicio zgarietura

publicat 2024-04-26 11:00:03 (Antena3)
Un catel din Timisoara a calatorit 100 de kilometri la motorul unei masini si a scapat fara nicio zgarietura Un catel din Timisoara a cautat, cel mai probabil, sa se adapoteasca, si a ajuns la motorul unei masini. Soferul a plecat catre Cluj si abia dupa 100 de kilometri a descoperit animalul ascuns sub capota. ...continuare.

CFR Cluj se apropie la un punct de locul doi, dupa succesul din deplasare cu Universitatea Craiova

publicat 2024-04-26 08:00:08 (Mediafax)
CFR Cluj se apropie la un punct de locul doi, dupa succesul din deplasare cu Universitatea Craiova Prima repriza a consemnat cate o pereche de ocazii cu potential de gol la ambele porti, avandu-i ca protagonisti pe Mogos si Markovic, dar si pe portarii Sava si Popescu. ...continuare.

Devastator! Fotbalistul lui CFR Cluj l-a distrus pe Mutu, apoi a anuntat ca pleaca: "Nu are caracter! A lasat echipa la greu"

publicat 2024-04-26 00:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Devastator! Fotbalistul lui CFR Cluj l-a distrus pe Mutu, apoi a anuntat ca pleaca: Nu are caracter! A lasat echipa la greu Dupa Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, mijlocasul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mutu (45 de ani), fostul lui antrenor. Tachtsidis nu crede ca va mai continua la formatia din Gruia din sezonul viitor si a avut un discurs dur la adresa fostului antrenor, Adrian Mutu. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 213 214 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.