EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Orasul din Romania, care le are pe toate, vrea si "Autostrada Albastra". Va fi cel mai important din tara

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
Orasul din Romania, care le are pe toate, vrea si Autostrada Albastra. Va fi cel mai important din tara Un oras din Romania se dezvolta rapid si are toate sansele sa ia fata Bucurestiului si marilor centre Timisoara sau Cluj. Mediul academic ...continuare.

Barbat de 55 de ani, mort la volanul unui Porsche, pe o sosea din Cluj. A facut stop cardio respirator in timp ce conducea

publicat 2024-03-19 03:00:10 (Money.ro)
Barbat de 55 de ani, mort la volanul unui Porsche, pe o sosea din Cluj. A facut stop cardio respirator in timp ce conducea Sfarsit tragic pentru un barbat de 55 de ani. S-a stins pe sosea din Cluj, la volanul unui bolid de lux, dupa ce a suferit un stop cardio respirator. A pierdut controlul masinii si a iesit in afara soselei. In ciuda eforturilor facute de medici pentru a-l salva, barbatul a fost declarat mort. Articolul Barbat de 55 de ani, mort la volanul unui Porsche, pe o sosea din Cluj. A facut stop cardio respirator in timp ce conducea apare prima data in Money. ...continuare.

"Performanta" de pe calea ferata

publicat 2024-03-19 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Performanta de pe calea ferata Cei aproape 500 de kilometri intre Bucuresti si Cluj Napoca, al doilea oras din Romania dupa numarul de firme inregistrate, sunt parcursi in noua-zece ore de trenurile CFR Calatori, durata calatoriei fiind de peste doua ori mai mare fata de cea inregistrata de trenurile din Austria ce parcurg o distanta similara pe ruta ...continuare.

Boc anunta ca zidul de incinta al orasului roman Napoca, descoperit intr-un parc, va fi conservat

publicat 2024-03-18 18:00:34 (Jurnalul-National)
Boc anunta ca zidul de incinta al orasului roman Napoca, descoperit intr-un parc, va fi conservat Zidul de incinta al orasului roman Napoca, descoperit in zona unui parc din Cluj-Napoca, va fi conservat, a anuntat luni primarul orasului, Emil Boc. ...continuare.

Sofer inconstient, slalom cu camioneta printre masini, pe o sosea din Cluj. Imagini revoltatoare surprinse in trafic

publicat 2024-03-18 17:30:12 (ProTV)
Sofer inconstient, slalom cu camioneta printre masini, pe o sosea din Cluj. Imagini revoltatoare surprinse in trafic Un sofer de camioneta a fost filmat pe o sosea din judetul Cluj în timp ce a facut nu mai putin de trei depasiri interzise. ...continuare.

Cushman & Wakefield Echinox: Bucuresti este printre orasele europene cu cele mai scazute preturi ale locuintelor si cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitatii achizitionarii acestora

publicat 2024-03-18 12:15:11 (Money.ro)
Cushman & Wakefield Echinox: Bucuresti este printre orasele europene cu cele mai scazute preturi ale locuintelor si cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitatii achizitionarii acestora "Bucuresti este printre orasele europene cu cele mai scazute preturi ale locuintelor si cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitatii achizitionarii acestora", dupa cum arata datele companiei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox, potrivit careia, cresterile preconizate ale salariilor pe fondul unei evolutii economice pozitive, dar si a relaxarii conditiilor de finantare, vor favoriza majorarea preturilor locuintelor in perioada urmatoare, tendinta pe care o vom vedea... ...continuare.

Cimitirele din Cluj au program fix. Oamenii au acces doar pana la ora 17

publicat 2024-03-18 09:15:06 (Antena3)
Cimitirele din Cluj au program fix. Oamenii au acces doar pana la ora 17 Cimitirele din Cluj functioneaza dupa un program fix. Cei care doresc sa aprinda o lumanare sau sa duca flori la morminte trebuie sa se incadreze pana la ora 17, altfel vor ramane inchisi in cimitir. ...continuare.

Firma din Romania care a mizat pe Rosia Montana anunta pierderi uriase

publicat 2024-03-18 07:45:22 (Puterea)
Firma din Romania care a mizat pe Rosia Montana anunta pierderi uriase BRK Financial Group din Cluj-Napoca a pariat pe Gabriel Resources in dosarul Rosia Montana si a pierdut. BRK Financial Group, firma de brokeraj din Cluj-Napoca care detinea 1,26 milioane de actiuni Gabriel Resources inainte ca Tribunalul International de la Washington sa dea castig de cauza Romaniei in disputa privind Rosia Montana, se confrunta acum cu […]The post Firma din Romania care a mizat pe Rosia Montana anunta pierderi uriase appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

FCSB se distanteaza la 7 puncte in fruntea clasamentului, dupa prima etapa din play off

publicat 2024-03-17 23:45:10 (Jurnalul-National)
FCSB se distanteaza la 7 puncte in fruntea clasamentului, dupa prima etapa din play off Rezultatele primei etape din play off-ul Superligii la fotbal masculin i-au fost favorabile lui FCSB. Liderul clasamentului a castigat duminica meciul cu Sepsi Sfantu Gheorghe si s-a distantat la 7 puncte de locul doi. Bucurestenii au profitat de esecurile lui Rapid si CFR Cluj. ...continuare.

Cea de-a cincea editie a Festivalului Filmului Palestinian aduce cinema palestinian la Bucuresti si Cluj-Napoca in luna aprilie

publicat 2024-03-17 23:15:09 (Jurnalul-National)
Cea de-a cincea editie a Festivalului Filmului Palestinian aduce cinema palestinian la Bucuresti si Cluj-Napoca in luna aprilie Centrul Cultural Mahmoud Darwish are placerea sa anunte cea de-a cincea editie a Festivalului Filmului Palestinian, organizata de Centrul Cultural Mahmoud Darwish, sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina si al Ambasadei Statului Palestina in Romania, intre 18 si 21 aprilie la Bucuresti si pe 28 aprilie la Cluj-Napoca. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.