EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Avertizare ANM: Cod galben si portocaliu de vant puternic in intreaga tara pana marti seara

publicat 2024-04-01 10:31:18 (Mediafax)
Avertizare ANM: Cod galben si portocaliu de vant puternic in intreaga tara pana marti seara O avertizare Cod galben, valabila de luni de la ora 20.00 pana marti la ora 8.00 vizeaza judetele Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Cluj, Salaj, Bihor, Alba, Sibiu, Arad, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, precum si zone din judetele Brasov, Arges, Dambovita, Prahova si Covasna. ...continuare.

Un infractor condamnat pentru infractiuni sexuale in Spania a fost prins cu aplicatia E-DAC in Bihor

publicat 2024-04-01 01:00:16 (Jurnalul-National)
Un infractor condamnat pentru infractiuni sexuale in Spania a fost prins cu aplicatia E-DAC in Bihor Un barbat condamnat la inchisoare pentru infractiuni sexuale in Spania a fost prins duminica in Bihor, cu ajutorul aplicatiei E-DAC, lansata de MAI cu ocazia aderarii la Schengen. ...continuare.

Barbat condamnat pentru infractiuni sexuale in Spania, prins cu aplicatia E-DAC in Bihor

publicat 2024-03-31 23:45:17 (Mediafax)
Barbat condamnat pentru infractiuni sexuale in Spania, prins cu aplicatia E-DAC in Bihor Potrivit IJJ Bihor, este prima depistare a jandarmilor bihoreni cu ajutorul aplicatiei E-DAC. Astfel, un barbat condamnat pentru infractiuni sexuale a fost descoperit duminica de jandarmi. ...continuare.

Ce spune un avocat despre decizia politiei din Bihor de a aresta soferii bauti peste noapte

publicat 2024-03-28 20:00:16 (ProTV)
Ce spune un avocat despre decizia politiei din Bihor de a aresta soferii bauti peste noapte Decizie ferma a autoritatilor din Bihor. Soferii care circula bauti sau drogati în judet se pot astepta sa petreaca noaptea în arest. ...continuare.

Un individ a spanzurat trei caini, in Bihor. Pe doi i-a ucis contracost. Incredibil cum a fost tocmit

publicat 2024-03-28 11:47:55 (ProTV)
Un individ a spanzurat trei caini, in Bihor. Pe doi i-a ucis contracost. Incredibil cum a fost tocmit Un barbat din Bihor a spânzurat trei câini, dintre care doi „sub contract”. Individul a primit bani ca sa se ocupe de doua dintre cele trei animale ucise. ...continuare.

Dorel a patit-o crunt. Barbatul a aruncat o doza de bere, iar gestul l-a costat 5.000 de euro si inchisoare cu suspendare

publicat 2024-03-28 11:47:50 (ProTV)
Dorel a patit-o crunt. Barbatul a aruncat o doza de bere, iar gestul l-a costat 5.000 de euro si inchisoare cu suspendare Dorel L., un barbat din satul Butani, judetul Bihor, a fost condamnat la închisoare cu suspendare si obligat sa achite daune morale în valoare de 5.000 euro pentru ca a aruncat cu o doza de bere în capul unui jandarm chemat sa-l linisteasca. ...continuare.

Scene de groaza in Bihor: un barbat a spanzurat un caine care i-a intrat in curte. Au urmat cei ai unei vecine care l-a si platit pentru serviciu

publicat 2024-03-27 19:45:02 (Adevarul)
Scene de groaza in Bihor: un barbat  a spanzurat un caine care i-a intrat in curte. Au urmat cei ai unei vecine care l-a si platit pentru serviciu Scene de groaza au avut loc marti, 26 martie, in localitatea Budoi, judetul Bihor. Iritat de faptul ca un caine al unui vecin i-a patruns in curte si i-ar fi muscat un porc, un barbat de 55 de ani a lovit cu lopata animalul si l-a spanzurat cu o sfoara de un copac, in gradina, relateaza eBihoreanul. ...continuare.

Seful Politiei Bihor a dat ordin: Soferii bauti sau drogati merg in arest

publicat 2024-03-27 19:30:13 (ProTV)
Seful Politiei Bihor a dat ordin: Soferii bauti sau drogati merg in arest Seful Politiei Bihor, chestorul Alin Hanis, a declarat ca agentii rutieri vor dispune retinerea tuturor soferilor gasiti la volanul masinilor, în trafic, cu alcoolemii mari sau sub influenta substantelor interzise. ...continuare.

Un sef din Politie face legea pe sosele: soferii bauti sau drogati merg direct in arest

publicat 2024-03-27 19:00:07 (Adevarul)
Un sef din Politie face legea pe sosele: soferii bauti sau drogati merg direct in arest Seful Politiei Bihor, chestorul Alin Hanis, a declarat ca agentii rutieri vor dispune retinerea tuturor soferilor gasiti la volanul masinilor, in trafic, cu alcoolemii mari sau sub influenta substantelor interzise. ...continuare.

Ministerul Transporturilor a lansat licitatia pentru lotul 2 al drumului expres Arad-Oradea, investitie estimata la 3,4 mld. lei

publicat 2024-03-27 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Ministerul Transporturilor a lansat licitatia pentru lotul 2 al drumului expres Arad-Oradea, investitie estimata la 3,4 mld. lei Autor: Laurentiu Cotu Ministerul Transporturilor a lansat licitatia pentru lotul 2 al drumului expres Arad-Oradea, un tronson de 39,7 kilometri, cuprins intre Salonta (Bihor) si Chisineu Cris (Arad), in aceeasi procedura de atribuire fiind si sectorul de 10 kilometri, dintre Salonta si granita cu Ungaria. Valoarea estimata a lucrarilor este de 3,4 miliarde lei (peste 684 mil. euro), fara TVA, termenul pentru depunerea ofertelor fiind 9 mai 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.