EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pierdem 500 milioane euro din PNRR pe "jalonul 206". Ciolacu: Mai vorbim

publicat 2024-03-21 22:00:12 (Money.ro)
Pierdem 500 milioane euro din PNRR pe jalonul 206. Ciolacu: Mai vorbim "Toate aceste lucruri sunt trecute in PNRR nu de catre Marcel Ciolacu. Sunt trecute de catre Citu si cu domnul Ghinea. Dansii au semnat aceste lucruri in PNRR. Ca au uitat sa va anunte si pe dumneavoastra, fiindca erau secrete ce au trecut in jalonul 206, asta este cu totul altceva. Sunt intr-un dialog cu Comisia si incercam sa gasim solutiile cele mai bune. Cu adevarat, daca nu ajungem la un acord Romania risca sa piarda 500 de milioane euro pentru neindeplinirea acestui jalon", a afirmat... ...continuare.

Imagini incredibile filmate in Romania. Doua accidente identice, cu final neasteptat. VIDEO

publicat 2024-03-20 19:45:17 (ProTV)
Imagini incredibile filmate in Romania. Doua accidente identice, cu final neasteptat. VIDEO Cinci tineri au scapat miraculos cu viata, dupa ce au fost implicati în doua accidente grave, în Brasov si Bihor. Masinile în care se aflau au lovit, în goana lor, doi stâlpi de iluminat si s-au facut zob. ...continuare.

 Incendiu la un centru de recuperare pentru persoane cu dizabilitati

publicat 2024-03-19 18:45:08 (Jurnalul-National)
 Incendiu la un centru de recuperare pentru persoane cu dizabilitati Un incendiu a izbucnit marti la acoperisul unui centru de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica pentru persoane cu handicap din comuna Bulz, judetul Bihor. Cei 49 de beneficiari ai centrului au fost evacuati. ...continuare.

Incendiu la acoperisul unui centru de recuperare pentru persoane cu handicap din Bihor. Pacientii au fost evacuati

publicat 2024-03-19 16:15:08 (Libertatea)
Incendiu la acoperisul unui centru de recuperare pentru persoane cu handicap din Bihor. Pacientii au fost evacuati Incendiul a fost sesizat la 112, marti, 19 martie, de o angajata a Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Persoane cu Handicap din Remeti, judetul Bihor, care a transmis ca focul a izbucnit la cosul de fum al cladirii si ca toti pacientii centrului, in numar de 49, au fost evacuati, relateaza eBihoreanul. „Sositi […] ...continuare.

Analiza de luni. Cea mai ravnita harta a Romaniei: In Bihor sunt rezerve moderate de magneziu, iar in Muntii Parang se afla rezerve de grafit. Ce alte materii prime critice, esentiale pentru tranzitia energetica, mai ascund adancurile Romaniei?

publicat 2024-03-18 11:00:18 (Ziarul-Financiar)
Analiza de luni. Cea mai ravnita harta a Romaniei: In Bihor sunt rezerve moderate de magneziu, iar in Muntii Parang se afla rezerve de grafit. Ce alte materii prime critice, esentiale pentru tranzitia energetica, mai ascund adancurile Romaniei? Un grup select de 34 de materii prime critice, din care 17 sunt considerate a fi materii prime strategice, sunt in centrul procesului istoric al Uniunii Europene de tranzitie energetica. Litiul, cobaltul si nichelul se folosesc pentru vehiculele electrice, borul este utilizat pentru turbinele eoliene, magneziul este utilizat pentru industrii cu valoare adaugata mare cum sunt cea aerospatiala, auto sau de aparare, iar grafitul este esential pentru mobilitatea electrica. Problema majora a UE... ...continuare.

Gheorghe Pintea a fost ales presedinte Filiala Bihor a PUSL

publicat 2024-03-16 21:30:07 (Jurnalul-National)
Gheorghe Pintea a fost ales presedinte Filiala Bihor a PUSL Politica si administratie PENTRU OAMENI: cu demnitate, onoare si curaj! Liderul PUSL Bihor, Gheorghe Pintea a fost ales astazi, cu unanimitate de voturi, presedinte al Filialei Bihor a PUSL. ...continuare.

PUSL isi lanseaza candidatii la alegerile locale din judetele Giurgiu, Bihor si Bistrita-Nasaud

publicat 2024-03-14 12:00:17 (Jurnalul-National)
PUSL isi lanseaza candidatii la alegerile locale din judetele Giurgiu, Bihor si Bistrita-Nasaud Partidul Umanist Social Liberal continua seria evenimentelor de lansare a candidatilor pentru alegerile locale, urmand ca la finalul acestei saptamani sa fie anuntati candidatii din judetele Giurgiu, Bihor si Bistrita-Nasaud. ...continuare.

Incendiu puternic la un bloc de locuinte cu patru etaje, in Bihor. Care este cauza

publicat 2024-03-14 10:30:26 (ProTV)
Incendiu puternic la un bloc de locuinte cu patru etaje, in Bihor. Care este cauza Un incendiu puternic a izbucnit joi la un bloc din orasu Alesd, judetul Bihor.    ...continuare.

Incendiu intr-un bloc din Alesd, judetul Bihor

publicat 2024-03-14 10:00:07 (Jurnalul-National)
Incendiu intr-un bloc din Alesd, judetul Bihor Pompierii bihoreni au intervenit, joi dimineata, pentru a stinge un incendiu izbucnit intr-un bloc din localitatea Alesd, judetul Bihor. Flacarile se manifestau intr-un balcon de la etajul trei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.